Νυχτερινές αγορές Richmond: νυχτερινή αγορά Richmond και νυχτερινή αγορά Panda

Ασιατικές αγορές νυχτερινών αγορών / παζάρια στο Ρίτσμοντ, π.Χ.

Οι νυχτερινές αγορές σε ασιατικό στιλ είναι μια καλοκαιρινή παράδοση στο Βανκούβερ και σε όλη την Κάτω Ηπειρωτική χώρα. Συνήθως ανοιχτά τις νύχτες του Σαββατοκύριακου και τις αργίες από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, οι αγορές αυτές το καλοκαίρι είναι μαζικές υποθέσεις, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα και με εκατοντάδες πωλητές τροφίμων και λιανοπωλητές με έκπτωση, καθώς και ζωντανή ψυχαγωγία.

Οι δύο μεγαλύτερες αγορές το καλοκαίρι στο Greater Vancouver βρίσκονται στο Richmond, BC, περίπου 20 λεπτά (με το αυτοκίνητο) νότια του Downtown Vancouver.

Πρόκειται για τη νυχτερινή αγορά Panda (μετονομασμένη το 2016, πρώην τη διεθνή αγορά θερινής νύχτας) και τη νυχτερινή αγορά του Ρίτσμοντ (που ανοίγει ξανά το 2012 μετά από τετραετή παύση).

Τι να περιμένετε στη νυχτερινή αγορά Richmond Night Market & Panda

Υπάρχουν δύο κύριες ισοπαλίες στην αγορά νύχτας του καλοκαιριού Richmond: το φαγητό (!) Και τα φθηνά, εκπτωτικά προϊόντα. Οι πάγκοι για φαγητό στρέφουν το δρόμο και στις τρεις νυχτερινές αγορές, σερβίροντας ποικιλία κινεζικών / ιαπωνικών / κορεατικών / ασιατικών φαγητών - όπως φρέσκα ψητά καλαμάρια, χοιρινό sui mai και μπάλες της Οσάκα - καθώς και εκθεσιακοί χώροι όπως sno- στρογγυλεμένες πατάτες και γλυκές βάφλες. Για τους περισσότερους επισκέπτες, το φαγητό - καθώς και η ατμόσφαιρα του παζάρι τη νύχτα - που κάνουν αυτές τις αγορές πρέπει να δούμε.

Richmond Night Market
Πού: 8351 Ποταμός Rd, Ρίτσμοντ π.Χ.
Πότε: 15 Μαΐου - 12 Οκτωβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο 19:00 - 12:00. Κυριακή και αργίες 6:00 - 11:00
$ 2.75 εισαγωγή; δωρεάν για παιδιά κάτω των 10 ετών και ηλικιωμένους

Η Νυχτερινή Αγορά του Ρίτσμοντ άνοιξε για πρώτη φορά το 2000, μεταφέροντας τελικά τη θέση της νυχτερινής αγοράς στον Vulcan Way. Αλλά το 2007, η νυχτερινή αγορά του Richmond έχασε τη μίσθωση και πέρασε τετραετή παύση (η αγορά της θερινής νύχτας ανέλαβε την θέση της ως αντικαταστάτη το 2008). Επιστρέφοντας το 2012 σε μια νέα τοποθεσία κοντά στο River Rock Casino (που διευκολύνει την πρόσβαση από την Καναδική γραμμή , βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σταθμό Bridgeport), η ξανάκτιστη αγορά Richmond Night Market έχει 80+ πωλητές τροφίμων, 250+ λιανοπωλητές, και βόλτες καρναβαλιού.

Panda Night Market (πρώην Διεθνής Αγορά Θερινής Νύχτας)
Πού: 12631 Vulcan Way, Richmond, BC
Πότε: 29 Απριλίου - 11 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο 19:00 - 12:00. Κυριακή και αργίες 7:00 - 11:00
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Η νυχτερινή αγορά Panda ήταν ο προορισμός για μεγάλες νυχτερινές αγορές (όπως σε τεράστια πλήθη, 300+ πωλητών) στην Κάτω Ηπειρωτική χώρα από το 2008. Στη νυχτερινή αγορά Panda, οι πωλητές χωρίζονται σε δύο "πλευρές": έναν πωλητή τροφίμων "πλευρά" και "έκπτωση-λιανοπωλητής" πλευρά. " Οι επισκέπτες συνήθως ξεκινούν από την πλευρά των τροφίμων, όπου οι πάγκοι τροφίμων παρατάσσονται σε σειρές. μετά το δείπνο, τα πλήθη περιηγούνται στους πάγκους λιανικής πώλησης στην άλλη "πλευρά" της αγοράς, οι οποίοι περιλαμβάνουν προϊόντα έκπτωσης όπως φτηνά γυαλιά ηλίου, μόδα, κοσμήματα, ηλεκτρονικά και DVD κινεζικής γλώσσας. Ειδικές βραδιές πολυπολιτισμικών εκδηλώσεων προγραμματίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Φέρτε μετρητά! Οι περισσότεροι πωλητές θα δέχονται μόνο μετρητά (ισχύει και για το χώρο στάθμευσης) και ενώ υπάρχουν ATMs στο χώρο, μπορείτε να αποφύγετε τα υπερβολικά τραπεζικά έξοδα φέρνοντας τα δικά σας μετρητά. Δείπνο για δύο θα είναι περίπου 40 δολάρια (προσθέτοντας μικρές, δίκαιες πλάκες δεν είναι φθηνή). Οι οικογένειες με παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι τα πλήθη είναι μεγάλα και σφιχτά. βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά γνωρίζουν πώς να κρατούν τα χέρια / παραμονή με τους γονείς τους και ότι προτείνουν μια κεντρική τοποθεσία για να συναντηθούν αν κάποιος χαθεί (ή βεβαιωθείτε ότι όλοι διαθέτουν κινητά τηλέφωνα).