Οινοποιεία και αμπελώνες στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας

Πολλοί ντόπιοι κάτοικοι δεν συνειδητοποιούν πόσο νοτιοανατολική Πενσυλβάνια αναδύεται ως σημαντική δύναμη στη βιομηχανία κρασιού του έθνους. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της Visit Philly, η Πενσυλβανία φιλοξενεί περισσότερα από 150 οινοποιεία.

Επιπλέον, λέγεται ότι το terroir της νοτιοανατολικής Πενσυλβανίας δεν είναι διαφορετικό από αυτό της περιφέρειας Bordeaux στη Γαλλία. Η φυσική περιεκτικότητα σε ασβεστόλιθο και χαλίκια μέσα στο περιεχόμενο του εδάφους είναι εξαιρετική για την καλλιέργεια σταφυλιών, ενώ το θερμότερο έδαφος (χάρη στο λοφώδες έδαφος, τα άφθονα νερά και το εύκρατο κλίμα) μεταφράζεται σε μεγαλύτερη καλλιεργητική περίοδο.

Υπάρχει λοιπόν μια ποικιλία υπογραφής στην περιοχή μας; Όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο! Μπορείτε να απολαύσετε το Chardonnays, Pinot Grigios, Pinot Noirs και Cabernets μέσα στα δύο μονοπάτια του κρασιού της Φιλαδέλφειας: το Trail Wine Trail της Brandywine Valley, που περιλαμβάνει έξι οινοποιεία του Chester County και το Trail Wine Wine County, το οποίο υπήρχε για περισσότερα από μια δεκαετία και μπορεί να υπερηφανεύεται για εννέα τοπικά κρασιά.

Η συμβουλή μας; Συσκευάστε μια βαλίτσα και κάντε την περιήγησή σας στη χώρα κρασιού σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο .

Παραδοσιακό μονοπάτι κρασιού Brandywine Valley

Τα οινοποιεία κατά μήκος της διαδρομής κρασιού Brandywine Valley είναι γεωγραφικά απλωμένα, γεγονός που επιτρέπει σε έναν επισκέπτη να ξεναγηθεί σε μια μεγάλη γκάμα από αυτή τη διάσημη περιοχή. Τα οινοποιεία του Wine Trail της κοιλάδας Brandywine είναι τα οινοποιεία μαύρης καρυδιάς, τα αμπελώνες Borderland, το αμπελώνα Kreutz Creek, το Paradocx Vineyard και το Penns Woods Winery.

Κάθε ένα από τα οινοποιεία που αναφέρονται παραπάνω προσφέρει γευσιγνωσίες κρασιού, μερικές από τις οποίες είναι μόνο κατόπιν ραντεβού.

Η πλειοψηφία των οινοποιείων, ωστόσο, ανοίγει τακτικά τα γευστικά τους δωμάτια στο ευρύ κοινό και προσφέρει επίσης εμφιαλωμένο κρασί για αγορά. Οι γευστικές δοκιμές κρασιού ενισχύονται από μια ατζέντα εποχιακών εκδηλώσεων, όπως ζωντανή μουσική, εργαστήρια γιόγκα και υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές.

Bucks County Wine Trail

Μια οντότητα για περισσότερο από μια δεκαετία, το Buck County Wine Trail περιλαμβάνει τα ανεξάρτητα κρασιά: Αμπελώνες και οινοποιεία της κοιλάδας του Μπάκιγχαμ, Αμπελώνες και οινοποιεία που διέρχονται από την κοιλάδα, οι οινοποιίες New Hope, οι οινοποιίες Peace Valley, οι οινοποιίες Rose Bank, οι αμπελώνες Rushland Ridge, , Το οινοποιείο Unami Ridge και τα αμπέλια του Wycombe.

Παρόμοια με τα οινοποιεία του Wine Trail Valley Brandywine Valley, πολλά από αυτά τα οινοποιεία προσφέρουν γευσιγνωσίες κρασιού που είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό, καθώς και ένα γερό πρόγραμμα εποχιακών εκδηλώσεων.