Νέο Μεξικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστημών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού βρίσκεται στην "σειρά μουσείων" του Albuquerque, η οποία περιλαμβάνει επίσης το Μουσείο του Albuquerque και το Επιστημονικό Κέντρο Explora δίπλα. Είναι στην καρδιά του Albuquerque, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παλιά πόλη και τα καταστήματα της γειτονιάς Sawmill που περιλαμβάνουν μέρη όπως η ζυθοποιία Ponderosa .

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Τα παιδιά αγαπούν τους δεινόσαυρους και οι ενήλικες αγαπούν να μαθαίνουν για τους πλανήτες και πώς ξεκίνησε η εταιρεία της Microsoft στην πόλη. Το μουσείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και εκπαιδευτικών καταυλισμών που καλύπτουν τις φυσικές επιστήμες στο κράτος. Με ένα κατάστημα δώρων και τα χέρια στην αίθουσα ανακάλυψης, δεν είναι περίεργο το μουσείο είναι το πιο επισκέφθηκε πολιτιστικό ίδρυμα στο κράτος.

Τοποθεσία:

1801 Mountain Road, ΒΔ
Albuquerque, ΝΜ 87104
(505) 841-2800

Ώρες και εισδοχή:

9 π.μ. - 5 μ.μ. καθημερινά
Κλείσιμο Ευχαριστιών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στους κατοίκους του Νέου Μεξικού με ταυτότητα την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, τόσο στο μουσείο όσο και στο Κέντρο Φυσικής Ιστορίας του Σάνια Όρους.

Τα ηλικιωμένα άτομα του Νέου Μεξικού ηλικίας 60 ετών και άνω λαμβάνουν δωρεάν είσοδο την Τετάρτη (τα τέλη του πλανητάριου και του Dynatheater εξακολουθούν να ισχύουν)>

Εισαγωγή στο Μουσείο
$ 7 ενήλικες 13 - 59
$ 6 ηλικιωμένους 60+
$ 4 παιδιά 3 - 12

Τι πλησιάζει:

Παλαιά πόλη
Explora Science Center
Μουσείο Κροταλίων
Μουσείο Αλμπουκέρκη
Βοτανικοί Κήποι
Ενυδρείο

DynaTheater:

Η οθόνη πέντε ιστοριών στο DynaTheater διαθέτει ψηφιακό ήχο surround.
Το DynaTheater διαθέτει επίσης το πρώτο σύστημα 2D / 3D στον κόσμο, ώστε οι ταινίες να έρχονται σε κανονική μορφή ή σε ενισχυμένο 3D. Με αυτό το σύστημα, δεν υπάρχουν κακά καθίσματα.
Η DynaTheater παρουσιάζει την οθόνη την ώρα, την πρώτη στις 10 π.μ. και την τελευταία στις 4 μ.μ., με δύο εκπομπές να αλλάζουν ώρες.

$ 10 Ενήλικες, 13 - 59 ετών
$ 8 Ηλικιωμένοι, 60+
$ 6 Παιδιά, 3 - 12
Τα μέλη λαμβάνουν έκπτωση 50%

Πλανητάριο:

Το πλανητάριο προσφέρει τρεις διαφορετικές παραστάσεις για το διάστημα, τον νυχτερινό ουρανό και μια ποικιλία θεμάτων αστρονομίας. Το ψηφιακό σύστημα προβάλλεται σε θολωτό θέατρο για μια εντυπωσιακή εμπειρία.
Οι εμφανίσεις γίνονται την ώρα, από τις 11 π.μ., με την τελευταία παράσταση στις 4 μ.μ.
Η παράσταση 11 π.μ., Enchanted Skies, είναι μια εισαγωγή στα αστέρια στους ουρανούς και το ηλιακό μας σύστημα. Τα άλλα δύο δείχνουν εναλλαγή σε ώρες εναλλαγής.
$ 7 Ενήλικες, 13 - 59
$ 6 Ηλικιωμένοι, 60+
$ 4 Παιδιά, 3 - 12
Εκπτώσεις για τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα μέλη, 30%.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα:

Το μουσείο είναι γνωστό για τα νεανικά του στρατόπεδα και τα καλοκαιρινά του προγράμματα γεμίζουν γρήγορα. Το Κέντρο Φυσικής Ιστορίας της οροσειράς Sandia στα βουνά Sandia συνεργάζεται με τα δημόσια σχολεία του Albuquerque για να εξασφαλίσει ότι όλοι οι πέμπτοι γκρέιντερ επισκέπτονται το κέντρο για να μάθουν για τη φυσική ιστορία της περιοχής. Το κέντρο διαθέτει οικογενειακή πεζοπορία ή θέμα την πρώτη Κυριακή του μήνα. Μάθετε περισσότερα για τη βοτανική, τη γεωλογία και την επιστήμη της περιοχής.

Τι να περιμένεις:

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού έχει πάνω από 250.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, καθιστώντας το το πιο επισκέψιμο πολιτιστικό ίδρυμα στο κράτος. Βρίσκεται κοντά στην παλιά πόλη στην σειρά μουσείων του Albuquerque, το μουσείο βρίσκεται απέναντι από το Επιστημονικό Κέντρο Explora και κοντά σε άλλα μουσεία.

Το μουσείο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από μια αίθουσα διαδραστικής ανακάλυψης για τα μικρότερα παιδιά έως τις συναυλίες και τα εκθέματα για κάθε άλλο επίπεδο μάθησης. Είτε το ενδιαφέρον είναι ο χώρος, η γεωλογία, είτε οι μαλάκιοι μαμούθ, υπάρχει κάτι για όλους.

Θα βρεις: