Πού να γιορτάσουμε τις ευχαριστίες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Βρείτε ένα δείπνο της Τουρκίας και παρακολουθήστε την παρέλαση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα μπορούσατε να περάσετε δείπνο των Ευχαριστιών για να επωφεληθείτε από μια μεγάλη ταξιδιωτική συμφωνία και ήδη παίρνετε νοσταλγία για γλυκές πατάτες και μακαρόνια μαμά του γέμιση;

Ή ίσως είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σπουδάσετε ή για δουλειά, δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε να πετάτε σπίτι για ένα δείπνο, αλλά πραγματικά, πραγματικά θέλετε να μπορούσατε.

Μην ανησυχείς. Βοήθεια - με τη μορφή Ευχαριστιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - είναι κοντά.

Μια Ευχαριστιών του Ηνωμένου Προσκυνητή στο Πλύμουθ της Αγγλίας

Σε ό, τι φαίνεται ύποπτα σαν μια επίθεση "Επιστρέψτε, όλα συγχωρούνται" , ο λαός του Πλύμουθ, στο Ντέβον της Αγγλίας, πραγματοποιεί εορτασμούς των Ευχαριστιών για να τιμήσουν τη Mayflower και τη διατλαντική κληρονομιά τους.

Η εκδήλωση φαινόταν να εξασθενεί για λίγο, αλλά μια ομάδα ενθουσιωδών την αναβίωσε. Ακόμη και ο δήμαρχος του Πλύμουθ εμπλέκεται στον προγραμματισμό και ο νέος υπεύθυνος διαχείρισης του Plymouth Waterfront διευθύνεται επίσης για να κρατήσει αυτό το γεγονός. Το 2014, το Plymouth Barbican - η προκυμαία περιοχή από την οποία το Mayflower ξεκίνησε - ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση έως την 400η επέτειο της ιστιοπλοΐας το 1620 με το Illuminate - Φωτισμός μέχρι το 2020, ένα ελαφρύ show στην προκυμαία. Το γεγονός επαναλήφθηκε το 2015.

Λεπτομέρειες για το τι θα συμβεί γύρω από τα βήματα Mayflower ανακοινώνονται πάντα σχετικά αργά, οπότε είναι καλύτερο να παρακολουθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για να δείτε τι σχεδιάζεται. Ή μπορείτε να στείλετε email στο Plymouth Barbican Waterfront.

Ακριβώς για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε, οι εορτασμοί του 2012 ξεκίνησαν στην πλατεία Guildhall στις 10:30 την ημέρα. Στη συνέχεια βγήκε στα Μάθημα Mayflower, από όπου έφεραν οι προσκυνητές το 1620, για εορταστικές εκδηλώσεις το μεσημέρι.

Οι γραφικές παμπ κατά μήκος του Barbican του Plymouth είναι πάντα έτοιμες να προσφέρουν υγρή αναζωογόνηση.

Τα σχέδια για βραδινές εκδηλώσεις και δείπνα αλλάζουν από έτος σε έτος - μερικά χρόνια η Ένωση Φοιτητών του Πανεπιστημίου του Plymouth προσφέρει γαλοπούλα, καλαμπόκι και αναψυκτικά για τους επισκέπτες που καλούνται να φτιάξουν ένα πιάτο και να μοιραστούν - ή, όπως λέμε πίσω στο σπίτι, στην οποία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.


Παρακολουθήστε καθώς τα σχέδια αναπτύσσονται στον ιστότοπο του Plymouth Barbican Waterfront

Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου

Αν δεν είναι ευχαριστία για εσάς χωρίς θρησκευτική υπηρεσία ή την εταιρεία πολλών άλλων Αμερικανών, κατευθυνθείτε προς τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, όπου πραγματοποιείται μια ετήσια υπηρεσία ημέρας των Ευχαριστιών, μεταξύ 11 π.μ. και μεσημέρι. Ο Αμερικανός Πρεσβευτής μιλάει στην υπηρεσία, συνήθως στέλνει ένα μήνυμα και από τον Πρόεδρο. Αμερικανικά τραγούδια, όπως η "America the Beautiful" είναι επίσης μέρος της εμπειρίας. Είναι δωρεάν. Απλά εμφανιστεί εγκαίρως.

Ευχαριστιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ένα εκπληκτικό αριθμό εστιατορίων γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο εξυπηρετούν ειδικά μενού Ευχαριστιών σε αυτό το σημαντικό 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου. Οι περισσότεροι - αλλά όχι όλοι - βρίσκονται στο Λονδίνο. Αν δεν βρίσκεστε κοντά σε κανένα από τα εστιατόρια αυτής της λίστας, ρωτήστε τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στην περιοχή που διαμένετε και έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε δείπνο ευχαριστιών.

Μην εκπλαγείτε, ωστόσο, εάν το δείπνο περιλαμβάνει μερικά μάλλον μη παραδοσιακά αντικείμενα. Σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, σερβίρουν σούπα βουρτύρου με αφρό τζίντζερ και γαλοπούλα με βακκίνιο "jus". Αλλού, η ψησταριά και η λαβράκι στη σχάρα βρίσκονται στα μενού "Ευχαριστιών". Στην πραγματικότητα το λιγότερο δαπανηρό είναι το γεύμα, τόσο λιγότερο επιτηδευμένο και περισσότερο σαν το πραγματικό πράγμα που είναι πιθανό να είναι.

Αλλά, Hey, Dorothy, δεν είσαι πλέον στο Κάνσας. Ξεκουραστείτε και απολαύστε το δείπνο σας. Χαρούμενη ημέρα των ευχαριστιών!

Πού θα βρείτε Ευχαριστιών το 2017