Τα καλύτερα γεγονότα (και ο τυπικός καιρός) για το Βανκούβερ τον Μάιο

Ο καιρός είναι ήπιος, τα πλήθη μικρά

Το Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, στην ακτή του Καναδά και περιβάλλεται από βουνά και νερό, είναι η τρίτη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στον Καναδά μετά το Τορόντο και το Μόντρεαλ. Έχει πολύ διαφορετικές καιρικές συνθήκες από μεγάλο μέρος της υπόλοιπης χώρας. Αυτό περιλαμβάνει το Κάλγκαρι, το Τορόντο και το Μόντρεαλ, τρεις από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας.

Το σπίτι του Rocky Mountain του Κάλγκαρι μπορεί ακόμα να πάρει εκπληκτικές χιονοθύελλες την άνοιξη και ο Ανατολικός Καναδάς είναι κάπως απρόβλεπτος και μπορεί να είναι κρύος ή ζεστός, αλλά το Βανκούβερ τον Μάιο είναι αξιόλογα βροχερός με ήπιες θερμοκρασίες.

Μάιος ο καιρός στο Βανκούβερ

Το Βανκούβερ παρουσιάζει σημαντική αύξηση το Μάιο, με τις απογευματινές αποδόσεις να φτάνουν από το μέσο όρο των 59 F στις αρχές του μήνα στους 65 F στο τέλος. Αναμείνετε τα χαμηλά επίπεδα κατά μέσο όρο 46 F στις 1 Μαΐου έως 52 F μέχρι τις 31 Μαΐου. Το κλίμα της ακτής της Βρετανικής Κολομβίας είναι το πιο μετριοπαθές στον Καναδά, αλλά υπάρχει και βροχή. Τον Μάιο, βρέχει στο Βανκούβερ περίπου 13 ημέρες από τις 31. Όπως θα περίμενε κανείς, είναι θολό το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

Τι να Pack

Ενώ δεν θα χρειαστεί ένα χειμώνα παλτό ή πολλά ζεστά στρώματα, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τον καιρό, δεδομένου ότι δεν είναι πιθανό να είναι ηλιόλουστη και να στεγνώσει όλη την ώρα που βρίσκεστε στο Βανκούβερ. Πρώτα απ 'όλα, πάρτε μια ομπρέλα και trenchcoat ή βροχή poncho. Πακέτα παπουτσιών με κλειστά δάκτυλα. είναι πολύ δροσερό και υγρό στο Βανκούβερ τον Μάιο για σανδάλια. Πάρτε τα ρούχα που είναι κατάλληλα για ήπιες θερμοκρασίες όπως βαμβακερά πουλόβερ, πουκάμισα και τζιν με μακριά μανίκια, τζιν και παντελόνια kaki. ξεχάστε τα σορτς, τα κομμένα τζιν και τα καπουτσίνο.

Πάρτε ένα ελαφρύ μπουφάν που φοράτε όταν δεν βρέχει. Οι θερμοκρασίες δεν ποικίλλουν πολύ από μέρα σε νύχτα, αλλά φέρνοντας κομμάτια μπορείτε να στρώσετε είναι πάντα μια καλή ιδέα όταν ταξιδεύετε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά το υψηλό καλοκαίρι.

Βανκούβερ τον Μάιο Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο θερμότερος καιρός σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες υπαίθριες προσφορές στο Βανκούβερ, και παρόλο που βρέχει το Μάιο, είναι λιγότερο βροχερό από το μέσο όρο.

Και παρόλο που θερμαίνεται, η σεζόν άνοιξη του σκι τρέχει μέχρι τα τέλη Μαΐου στο Whistler και σε άλλους προορισμούς σκι της Βρετανικής Κολούμπια. Και αν προτιμάτε να αποφύγετε τα υψηλά τουριστικά πλήθη του καλοκαιριού, ο Μάιος είναι ένα καλό στοίχημα. Εκτός από τον καιρό που βρίσκεται στη δροσερή και βροχερή πλευρά, το μεγαλύτερο αρνητικό στοιχείο για την επίσκεψη στο Βανκούβερ τον Μάιο είναι ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή καναδικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Καλό να ξέρω

Η Ημέρα της Βικτώριας είναι εθνική εορτή στον Καναδά που πέφτει τη Δευτέρα πριν από τις 25 Μαΐου. το 2018 είναι στις 21 Μαΐου. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες, τα σχολεία και οι τράπεζες θα κλείσουν. Το Weekend Victoria Plus είναι μια μεγάλη ταξιδιωτική διακοπή στον Καναδά. Αναμείνετε τη βαριά κυκλοφορία σε σημαντικούς αυτοκινητόδρομους την Παρασκευή και τη Δευτέρα του Σαββατοκύριακου και τις μακριές παρατάξεις στα σύνορα.

May Highlights και Εκδηλώσεις

Ενώ το Μάιο στο Βανκούβερ έχει σχετικά λίγες ετήσιες εκδηλώσεις, ένα ζευγάρι σημειώνει: