Τέσσερις κανόνες μεταφοράς για να διευκολύνουν το ταξίδι

Συσκευασία σε μετρητά, φάρμακα και τιμαλφή σε συνέχιση κάνει τους ταξιδιώτες ευκολότερους

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, η συσκευασία μιας βαλίτσας μπορεί να είναι μια πολύ απογοητευτική και συντριπτική εμπειρία. Από τη δημιουργία της τέλειας λίστας συσκευασίας, μέχρι τις ανησυχίες των αποσκευών που χάνονται ή κλαπούν κατά τη μεταφορά , η τοποθέτηση της τέλειας τσάντας μαζί μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία. Επιπλέον, ο έλεγχος των αποσκευών συνοδεύεται από λίγες εγγυήσεις: με χαμένη σάρωση ή λανθασμένη τοποθέτηση, η τσάντα του ταξιδιώτη μπορεί να χαθεί για πάντα .

Αν ένα κρίσιμο στοιχείο είναι απροσδόκητο ή χαθεί κατά τη μετάβαση, οι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να αγωνιστούν να αντικαταστήσουν περισσότερα από τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ακολουθώντας τέσσερις απλούς κανόνες, ο κάθε τυχοδιώκτης μπορεί να φροντίσει ώστε τα ταξίδια του να γίνουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Πάντα να συσκευάζετε συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη μεταφορά αποσκευών

Για όσους βασίζονται σε ένα φάρμακο συνταγογράφησης, διασφαλίζοντας ότι είναι συσκευασμένο ενώ ταξιδεύετε δεν είναι επιλογή - είναι μια απαίτηση. Ως απλός κανόνας, κάθε travleler θα πρέπει πάντα να συσκευάσει τα συνταγογραφούμενα φάρμακα στη βαλίτσα μεταφοράς ή στην προσωπική του συσκευή.

Διατηρώντας τα φάρμακα με ιατρική συνταγή κοντά στο χέρι, οι ταξιδιώτες μπορούν προσωπικά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των φαρμάκων τους, ενώ παράλληλα τα παραδίδουν προσωπικά από τον προορισμό στον προορισμό. Επειδή τα φάρμακα με συνταγή απαλλάσσονται από τον κανόνα 3-1-1 για πηκτές και αεροζόλ, οι ταξιδιώτες δεν έχουν δικαιολογία για να μην συσκευάσουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακά τους για τη μεταφορά αποσκευών.

Εντούτοις, όλα τα υγρά, τα πηκτώματα και τα αεροζόλ (όπως η ινσουλίνη) πρέπει να δηλώνονται στην περιοχή ασφαλείας. Για αυτά τα στοιχεία μπορεί να απαιτηθεί επιπλέον έλεγχος.

Σε περίπτωση που οι ταξιδιώτες διαχωρίζονται από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, μπορεί να είναι δυνατή η αντικατάστασή τους από μια ταξιδιωτική ασφάλιση.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φυλάσσουν αντίγραφο των συνταγμάτων τους σε ένα ταξιδιωτικό πακέτο έκτακτης ανάγκης και να επικοινωνούν με τον πάροχο ασφάλισης ταξιδιού τους αμέσως εάν τα φάρμακα λείπουν. Μια καλή πολιτική μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν ένα τοπικό φαρμακείο για να καλύψουν μια συνταγή έκτακτης ανάγκης.

Πακέτο μετρητών, πιστωτικές κάρτες και ισοδύναμα ισοτιμίας για τη μεταφορά αποσκευών

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, πολλές χώρες θα απαιτούν από τους ταξιδιώτες να μεταφέρουν το τοπικό νόμισμα, μια πιστωτική κάρτα που επιτρέπει διεθνείς δαπάνες ή ισοδύναμο νομίσματος, όπως επιταγή ταξιδιωτών ή χρεωστική κάρτα EMV. Ενώ πολλές πιστωτικές κάρτες και ισοδύναμα μετρητών προσφέρουν δωρεάν διεθνή αντικατάσταση αν χάνονται ή κλαπούν, μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να μπορέσουν να αντικατασταθούν πλήρως. Από την άλλη πλευρά, τα μετρητά δεν μπορούν να αντικατασταθούν καθόλου αν χάνονται κατά τη μεταφορά.

Ως μεταβίβαση του κανόνα, οι ταξιδιώτες πρέπει πάντα να φέρουν τα μετρητά και τις πιστωτικές κάρτες στο πρόσωπό τους ή στο προσωπικό τους αντικείμενο. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες πρέπει πάντα να γνωρίζουν τις απάτες κατά του πολεμικού χτυπήματος σε όλο τον κόσμο και να προστατεύουν τα χρήματά τους παντού. Απλώς γνωρίζοντας, οι ταξιδιώτες μπορούν να σιγουρευτούν ότι μοιράζονται τα χρήματά τους μόνο με τους όρους τους.

Πακέτο τεκμηρίωσης ταξιδιωτικού σχεδίου για τη μεταφορά αποσκευών

Κατά την είσοδο σε μια ξένη χώρα, οι ταξιδιώτες συχνά ρωτούν μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τα γενικά τους σχέδια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ζητηθεί από τους ταξιδιώτες να αποδείξουν πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τα ξενοδοχεία και τα σχέδια για έξοδο από τη χώρα.

Κάθε ταξιδιώτης θα πρέπει να κάνει τα στοιχεία ταξιδίου συσκευασίας στα προσωπικά του αντικείμενα έναν κυβερνητικό κανόνα. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να περιλαμβάνουν δρομολόγια, κρατήσεις ξενοδοχείων και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις θεωρήσεις εισόδου . Η τήρηση αυτών των σχεδίων μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εισέλθουν στη χώρα προορισμού τους, χωρίς να υποβληθούν σε πρόσθετο έλεγχο .

Ηλεκτρονικά και άλλα αντικείμενα αξίας πάντοτε μεταφέρονται στις αποσκευές

Όπως κάθε άλλο εργαλείο, οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως οι συσκευές εντοπισμού GPS και οι υπολογιστές tablet μπορούν να είναι ανεκτίμητες για έναν ταξιδιώτη. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που δεν συσκευάζουν αυτά τα αντικείμενα στις αποσκευές τους μπορεί να βρίσκονται σε έκπληξη όταν δεν φτάνουν στον τελικό προορισμό .

Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά και άλλα τιμαλφή που χάνονται, καταστρέφονται ή κλαπούν ενδέχεται να μην καλύπτονται από ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Οι διεθνείς ταξιδιώτες θα πρέπει πάντα να μεταφέρουν ηλεκτρονικά και πολύτιμα αντικείμενα μαζί τους ως ένα κανόνα. Αν και τα ηλεκτρονικά μπορεί να υπόκεινται σε πρόσθετο έλεγχο, και άλλα τιμαλφή μπορεί να απαιτούν πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλιση , όσοι τηρούν αυτή τη νομοθεσία μπορούν να προστατεύσουν τα αντικείμενά τους οπουδήποτε μπορούν να περιπλανηθούν.

Ενώ η συσκευασία για διεθνή ταξίδια μπορεί να είναι αγχωτική, η τήρηση αυτών των κανόνων μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να διατηρήσουν την ασφάλεια και την ασφάλεια τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Ο προγραμματισμός για ένα ταξίδι σήμερα μπορεί να αποτρέψει τα χαμένα στοιχεία και τις απογοητεύσεις κατά την άφιξή σας τώρα και στο μέλλον.