Τα αλλοδαπά πόνυ του νησιού Assateague, Maryland

Πάντα χρησιμοποιούσαν τις λέξεις "Maryland" και "Surreal" στην ίδια φράση πριν;

Αν το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε το Μέριλαντ είναι η ακτή - και με τεράστιες πόλεις όπως η Βαλτιμόρη (και η κοντινή Ουάσιγκτον, DC), ίσως να μην είναι - τότε η διαδικασία σκέψης σας πιθανώς σταματάει στα γαλάζια καβούρια, τα ηλιοβασιλέματα κατά μήκος του κόλπου Chesapeake ή, το πολύ, τις συναρπαστικές ακτές της Ocean City. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά νομίζετε ότι γνωρίζετε την ακτή του Maryland, ίσως δεν έχετε ακούσει για την Assateague Island National Seashore, η οποία δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σουρεαλιστικά μέρη στο κράτος, αλλά πιθανώς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι κάνει το νησί Assateague τόσο ανώφελο;

Με μια λέξη: Πόνυς. Λοιπόν, δύο λέξεις πραγματικά - άγρια ​​πόνυ - και όχι μόνο τα άγρια ​​πόνυ τους. Πράγματι, τα άλογα μεγέθους pint της Assateague Island National Seashore είναι μαγευτικά για να παρακολουθήσουν, λόγω των πολλών χρωμάτων τους, και τον τρόπο που οι κομψές κινήσεις τους φαίνεται να αντικατοπτρίζουν τα κύματα που συντρίβουν στα πόδια τους, αλλά είναι πραγματικά πώς συνεργάζονται με το τοπίο Assateague Island που κάνει την εμπειρία τόσο βαθιά ονειρικό.

Βλέπετε, σε αντίθεση με μερικά από τα πιο πυκνοκατοικημένα τμήματα της ακτής του Μέριλαντ, το Assateague Island είναι μια απομονωμένη περιοχή, με αμμόλοφους που καλύπτονται από θάμνους, ατελείωτες παραλίες με λευκές αμμουδιές και νερό που συχνά δεν έχουν βάρκες ή κολυμβητές. Η προσθήκη των πόνι σε αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να μπήκατε σε ένα φανταστικό μυθιστόρημα του 18ου αιώνα ή σε ένα άλλο πλανήτη εντελώς.

Ταξίδι ημέρας ή κάμπινγκ;

Η εγγύτητα του νησιού Assateague σε πολλούς από τους κορυφαίους προορισμούς του Maryland (περισσότερο σε αυτό σε ένα λεπτό) το καθιστά έναν δελεαστικό προορισμό ημερήσιας διαδρομής, ειδικά εάν ο πρωταρχικός σας στόχος είναι να σπάσει ένα selfie με ένα ή περισσότερα από τα πόνυ.

Εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε μια αίσθηση για Assateague Island, ωστόσο, κάμπινγκ κατά μήκος μιας από τις παραλίες της μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το κάμπινγκ στο Assateague Island είναι δυνατό όλο το χρόνο, αλλά είναι πιο δημοφιλές από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να κάνετε κράτηση αν είναι δυνατόν.

Οι χώροι κατασκήνωσης είναι γυμνά κόκαλα, οπότε σιγουρευτείτε και φέρετε τα δικά σας προμήθειες, από προφανείς όπως σκηνές και υπνόσακους, σε απωθητικά εντόμων, βασικά φάρμακα και σετ πρώτων βοηθειών, στο ξύλο για πυρκαγιές για κάμπινγκ (και το χειμώνα , θερμότητα - γίνεται πικρά κρύο εδώ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο!).

Πώς μπορώ να φτάσω στο νησί Assateague;

Το νησί Assateague είναι εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε στο Μέριλαντ (ή Delaware, για αυτό το θέμα). Από τη Βαλτιμόρη ή την Ουάσινγκτον για παράδειγμα, είναι λίγο πάνω από δύο ώρες με το αυτοκίνητο, κυρίως ταξιδεύοντας ανατολικά στις ΗΠΑ 50 μέχρι να φτάσετε στον παράκτιο δρόμο, στη συνέχεια προς τα νότια και ακολουθώντας τις πινακίδες. Εναλλακτικά, το νησί Assateague απέχει μόλις 3 ώρες από τη Φιλαδέλφεια.

Το πιο εύκολο μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο νησί Assateague, ωστόσο, είναι η Ocean City. Το πάρκο ξεκινάει λιγότερο από 10 μίλια από το Boardwalk του Ocean City, οπότε αν επισκέπτεστε την πόλη για τη μέρα και χρειάζεστε έναν ύπνο ή έχετε ένα ξενοδοχείο στην Ocean City και απλά θέλετε να ξεφύγετε, το Ocean City είναι το πιο βολικό μέρος για να βάλετε τον εαυτό σας για ένα ταξίδι στο νησί Assateague, αν κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι ή πηγαίνετε κάμπινγκ.