Ταινίες καλοκαιρινής φεστιβάλ της λίμνης Columbia 2016

Δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου στο Columbia Maryland

Απολαύστε φιλικές προς την οικογένεια υπαίθριες ταινίες κάτω από τα αστέρια στην Κολομβία, Μέριλαντ. Οι παρακάτω ταινίες θα προβληθούν τη Δευτέρα και Παρασκευή το βράδυ, από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο. Οι ταινίες ξεκινούν στις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία
Κέντρο Πόλης της Κολούμπια
10320 Little Patuxent Pkwy.
Κολομβία, Μέριλαντ
Εγχώρια ανοικτή τηλεφωνική γραμμή: (410) 715-3127

2016 Πρόγραμμα ταινιών

13 Ιουνίου - Ρίο 2 (2014) Βαθμολογήθηκε ο Γ. Μπλε Μακάους Blu, Jewel και τα τρία παιδιά τους εγκαταστάθηκαν άνετα στην πόλη - ίσως πάρα πολύ άνετα.

Το Jewel φοβάται ότι τα παιδιά γίνονται όλο και περισσότερο σαν άνθρωποι από ό, τι τα πουλιά.

20 Ιουνίου - Νυχτερινή αρκούδα με τον Paddington (2014) Βαθμολογία PG. Μια νεαρή περουβιανή αρκούδα ταξιδεύει στο Λονδίνο αναζητώντας ένα σπίτι. Βρίσκοντας τον εαυτό του χαμένο και μόνο στον σταθμό του Paddington, συναντά την ευγενική οικογένεια Brown, που του προσφέρει ένα προσωρινό καταφύγιο.

24 Ιουνίου - Σταχτοπούτα (2015) Βαθμολογήθηκε PG. Αφού ο πατέρας της πεθάνει απροσδόκητα, η νεαρή Έλλα βρίσκεται στο έλεος της σκληρής μητριάς της και των βηματιών της, οι οποίοι τη μειώνουν σε κοπέλα. Παρά τις συνθήκες της, αρνείται να απελπιστεί. Μια πρόσκληση για μια μπάλα παλάτι δίνει Ella ελπίδα ότι θα μπορούσε να επανενωθεί με το ξέφρενο ξένο που συναντήθηκε στο δάσος, αλλά η μητέρα της δεν την εμποδίζει να πάει.

27 Ιουνίου - Shaun τα πρόβατα (2015) Βαθμολογήθηκε PG. Όλα είναι καλά στο Mossy Bottom Farm, εκτός από το γεγονός ότι τα ζώα θα κάνουν τίποτα για να βγουν από την εργασία. Έτσι, ο Shaun τα πρόβατα και οι φίλοι του προγραμματισμού σχεδιάζουν ένα σχέδιο για να θέσουν τον αφέντη τους στον ύπνο.



1 Ιουλίου - James Bond Specter. (2015) Ονομαστική PG-13. Ένα κρυπτό μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον James Bond στην Πόλη του Μεξικού και τη Ρώμη, όπου συναντά την όμορφη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία.

8 Ιουλίου - Goosebumps (2015) Βαθμολογήθηκε PG. Αναστατωμένος από τη μετακίνηση από τη μεγάλη πόλη σε μια μικρή πόλη, ο νέος Zach Cooper βρίσκει μια ασημένια επένδυση όταν συναντά την όμορφη γειτονιά της Hannah.

11 Ιουλίου - Kung Fu Panda 3 (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Ζώντας μεγάλη και αγαπημένη ζωή, ο Po καταλαβαίνει ότι έχει πολλά να μάθει αν θα εκπληρώσει την επόμενη πρόκληση από τον αγαπημένο του εκπαιδευτή,

15 Ιουλίου - Βρίσκοντας τον Nemo (2003) Βαθμολογήθηκε Ο G. Dory είναι ένα ευρύχωρο, μπλε tang ψάρια που πάσχει από απώλεια μνήμης κάθε 10 δευτερόλεπτα ή έτσι. Το μόνο πράγμα που μπορεί να θυμάται είναι ότι κάπως διαχωρίστηκε από τους γονείς της ως παιδί. Με τη βοήθεια των φίλων της Nemo και Marlin, ο Dory ξεκινά μια επική περιπέτεια για να τα βρει.

18 Ιουλίου - Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι (1937) Βαθμολόγησαν την ομορφιά του Γ. Γιάλους της Χιονάτης, η κακή βασίλισσα παραγγέλλει τη δολοφονία της αθώου βιτρίνας της, αλλά αργότερα ανακαλύπτει ότι το Snow White είναι ακόμη ζωντανό και κρύβεται σε εξοχικό σπίτι με επτά φιλικά μικρά ανθρακωρύχοι.

22 Ιουλίου - Παιχνίδια Πείνας Mockingjay Μέρος 2 (2015) Βαθμολογήθηκε PG-13. Η συνειδητοποίηση των στοιχημάτων δεν είναι πλέον μόνο για επιβίωση, η Katniss Everdeen συνεργάζεται με τους πιο κοντινούς φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Peeta, Gale και Finnick για την τελική αποστολή.

25 Ιουλίου - Ο καλός δεινόσαυρος (2015) Βαθμολογείται PG. Όταν μια βροχή καταιγίδα πλένει το φτωχό Arlo downriver, καταλήγει μώλωπες, κακοποιημένες και μίλια μακριά από το σπίτι.

29 Ιουλίου - Εσωτερική έξοδος (2015) Ονομαστική PG. Η Riley είναι μια ευτυχισμένη, 11χρονη Midwestern κοπέλα που αγαπάει το χόκεϋ, αλλά ο κόσμος της γυρίζει ανάποδα όταν μετακινείται μαζί με τους γονείς της στο Σαν Φρανσίσκο.

1η Αυγούστου - Αδύνατη Αποστολή: Πρωτόκολλο Ghost (2011) Βαθμολογήθηκε PG-13. Ο κατηγορούμενος για τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, ο Ethan Hunt και ολόκληρη η υπηρεσία του ΔΝΤ διαψεύδονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ ο πρόεδρος ξεκινάει το πρωτόκολλο φάντασμα. Αναγκάστηκε να πάει "εκτός δικτύου" - αριστερά χωρίς πόρους ή αντίγραφα ασφαλείας

5 Αυγούστου - Jurassic World (2015) PG-13. Βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Κόστα Ρίκα, το πολυτελές θέρετρο Jurassic World προσφέρει έναν οικότοπο για μια σειρά γενετικά τροποποιημένων δεινόσαυρων, συμπεριλαμβανομένου του φαύλου και ευφυούς Indominus rex.

8 Αυγούστου - Ναυάγιο Ralph (2012) Βαθμολογήθηκε PG. Χαρακτήρας Arcade-game Wreck-It Ralph έχει κουραστεί να είναι πάντα ο "κακός" και να χάσει στον αντίπαλό του "καλό", το Fix-It Felix.

12 Αυγούστου - Αδύνατη Αποστολή: Rogue Nation (2015) Βαθμολογήθηκε PG-13. Με το ΔΝΤ τώρα να διαλύεται και ο Ethan Hunt έξω στο κρύο, σύντομα θα προκύψει μια νέα απειλή - ονομάζεται Syndicate.

Το Syndicate είναι ένα δίκτυο εξειδικευμένων υπαλλήλων που είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης μέσω μιας κλιμακούμενης σειράς τρομοκρατικών επιθέσεων.

15 Αυγούστου - Alladin (1992) Βαθμολογήθηκε G. Όταν ο αρδικός αρουραίος Aladdin ελευθερώνει ένα δαιμόνιο από έναν λαμπτήρα, βρίσκει τις ευχές του που του παραχωρούνται. Ωστόσο, σύντομα διαπιστώνει ότι το κακό έχει άλλα σχέδια για τη λάμπα - και για την πριγκίπισσα Jasmine.

19 Αυγούστου - Το Incredibles (2004) Βαθμολογήθηκε PG. Superheroes Mr. Incredible και Elastigirl αναγκάζονται να αναλάβουν τεράστιες ζωές ως Bob και Helen Parr μετά από όλες τις σούπερ-powered δραστηριότητες έχουν απαγορευτεί από την κυβέρνηση.

26 Αυγούστου - Ο Άρης (2015) Βαθμολογείται PG-13. Όταν οι αστροναύτες εκτοξεύονται από τον πλανήτη Άρη, αφήνουν πίσω τους τον Mark Watney, που θεωρείται νεκρός μετά από μια έντονη καταιγίδα. Με μόνο ένα πενιχρό ποσό προμηθειών, ο λανθάνον επισκέπτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το πνεύμα και το πνεύμα του για να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει στον εχθρικό πλανήτη

27 Αυγούστου - Οι εκδηλωτές του Marvel: Η ηλικία του Ultron (2015) βαθμολογείται PG-13. Όταν ο Tony Stark ξεκινήσει ένα αδρανές πρόγραμμα διατήρησης της ειρήνης, τα πράγματα πάνε τρομερά στραβά, αναγκάζοντάς τον, τον Thor, τον Incredible Hulk και τους υπόλοιπους εκδηκητές να ξανασυναρμολογήσουν.

2 Σεπτεμβρίου - Ο Άρης (2015) Βαθμολογείται PG-13. Όταν οι αστροναύτες εκτοξεύονται από τον πλανήτη Άρη, αφήνουν πίσω τους τον Mark Watney, που θεωρείται νεκρός μετά από μια έντονη καταιγίδα. Με μόνο ένα πενιχρό ποσό προμηθειών, ο λανθάνον επισκέπτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το πνεύμα και το πνεύμα του για να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει στον εχθρικό πλανήτη

3 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο VII των Πόλεων των Πόλεων: Η Εξέγερση Δυνάμεων (2015) Βαθμολογήθηκε PG-13. Τριάντα χρόνια μετά την ήττα της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, ο γαλαξίας αντιμετωπίζει μια νέα απειλή από το κακό Kylo Ren και την πρώτη τάξη. Όταν ένας απολυμαστής ονομάζεται Finn crash-προσγειώνεται σε έναν πλανήτη της ερήμου, συναντά τον Rey, έναν σκληρό σαρωτή του οποίου το droid περιέχει έναν κορυφαίο μυστικό χάρτη

9 Σεπτεμβρίου - Zootopia (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα μέχρι το μικρότερο κοράκι, η πόλη της Ζωοτόπιας είναι μητρόπολη θηλαστικών όπου ζουν και ευδοκιμούν διάφορα ζώα. Όταν ο Judy Hopps γίνεται το πρώτο κουνέλι που εντάσσεται στην αστυνομική δύναμη, μαθαίνει γρήγορα πόσο δύσκολο είναι να επιβληθεί ο νόμος.

Δείτε επίσης, Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στην Κολούμπια, MD


Δείτε περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην περιοχή Washington, DC