Επιδόματα αεροπορικών αποσκευών: καλύπτουν τα βρέφη;

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Για όσους ταξιδεύουν με μικρά παιδιά - με εισιτήρια ή με παιδιά που περπατούν - οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικούς κανόνες για τον τρόπο χειρισμού των αποσκευών τους. Για τα νηπιαγωγεία και τα μικρά παιδιά, λαμβάνουν το επίδομα αποσκευών (δωρεάν και πληρωμένο) που λαμβάνουν οι ταξιδιώτες που πληρώνουν το εισιτήριο. Αλλά οι πολιτικές αλλάζουν με τα παιδιά. Παρακάτω είναι οι πολιτικές για τους πέντε κορυφαίους αμερικανικούς μεταφορείς.

  1. Αμερικάνικες αερογραμμές. Τα παιδιά με έμβασμα που δεν καταλαμβάνουν κάθισμα επιτρέπεται να έχουν μία τσάντα με το πρώτο ποσό των αμοιβών (€ 25) ενός συνοδού ενηλίκου. Μια δεύτερη τσάντα είναι $ 35. Οι γονείς μπορούν επίσης να φέρουν επί του σκάφους εγκεκριμένο κάθισμα ασφαλείας για παιδί με αγκαλιά ή παιδικό ποδήλατο, καροτσάκι ομπρέλας και τσάντα πάνας. Οι γονείς δεν μπορούν να φέρουν επεκτάσεις παιδικών ζωνών που είναι προσαρτημένες στη γονέα, γιλέκα, ιμάντα ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή συγκράτησης για παιδιά που τοποθετεί το παιδί στον αγκώνα ή στο στήθος ενός ενήλικα. Τα παιδιά που δεν καταλαμβάνουν καθίσματα χωρίς χαρτιά δεν παίρνουν αποζημίωση αποσκευών, αλλά οι γονείς μπορούν να φέρουν εγκεκριμένο κάθισμα ασφαλείας, καροτσάκι ομπρέλας και τσάντα πάνας.

  1. Delta Air Lines. Τα παιδιά που ταξιδεύουν δωρεάν δεν λαμβάνουν αποζημίωση αποσκευών. Αντίθετα, οι αποσκευές τους υπολογίζονται για το επίδομα αποσκευών του γονέα. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με ένα διεθνές εισιτήριο, το οποίο είναι 10 τοις εκατό και το εισιτήριο για ενήλικες, μπορούν να έχουν μία ελεγμένη τσάντα έως 20 λίβρες, μαζί με ένα πλήρως ελεγχόμενο καροτσάκι ή καρότσι. Εάν το εισιτήριο είναι 50 τοις εκατό ή περισσότερο ενός ναύλου ενηλίκων, τα παιδιά λαμβάνουν το πρότυπο αποζημίωσης αποσκευών, με κόστος $ 25 για την πρώτη τσάντα και $ 35 για το δεύτερο.

  2. Ενωμένες αερογραμμές. Τα παιδιά ηλικίας δεν λαμβάνουν αποζημίωση αποσκευών. Τα παιδιά με εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, το πρότυπο ελεγμένο αποσκευές αποσκευών των $ 25 για την πρώτη τσάντα και $ 35 για το δεύτερο ισχύει. σε παιδιά με εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, συμπεριλαμβανομένων των νηπίων που ταξιδεύουν σε διεθνές επίπεδο με το 10% του ναύλου ενηλίκων. Η αεροπορική εταιρεία δέχεται επίσης τις σακούλες πάνας, τις αντλίες μαστού και τις παιδικές παιδικές καθίσματα που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση για τα παιδιά είτε πετούν δωρεάν είτε χρεώνονται.

  1. Southwest Airlines. Αυτός ο μεταφορέας με έδρα το Ντάλλας έχει κάνει την ετικέτα "Bags Fly Free" έναν ακρογωνιαίο λίθο της υπηρεσίας του - αλλά όχι για παιδιά. Αλλά είναι ο μόνος φορέας σε αυτόν τον κατάλογο που προσφέρει ναύλους νηπίων. Οι γονείς μπορούν να φέρουν παιδικό κάθισμα εγκεκριμένο από την κυβέρνηση, οποιοδήποτε τύπο καροτσιού, αντλίες στήθους και σακούλες για πάνες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης μια προαιρετική επώνυμη επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα αυτοκινήτου / καροτσάκι για αγορά σε οποιοδήποτε εισιτήριο μετρητών της Southwest Airlines για $ 15.

  1. JetBlue. Οι γονείς με ένα παιδί γύρο μπορούν να φέρουν μια τσάντα πάνας, ένα καροτσάκι και ένα κάθισμα αυτοκινήτου. δεν λαμβάνουν το επίδομα αποσκευών που παρέχεται στους επιβάτες που πληρώνουν πλήρη εισιτήρια. Εάν ελέγχεται ένα κάθισμα αυτοκινήτου, η αεροπορική εταιρεία δεν θα την υπολογίζει ως μία από τις ελεγμένες σακούλες ενός γονέα και δεν υπάρχει χρέωση. Αλλά η αεροπορική εταιρεία χρεώνει για playpens και άλλα κρεβάτια για βρέφη. Οι αντλίες στήθους και οι σάκοι της πάνας απαλλάσσονται από τα δικαιώματα για την τσάντα μεταφοράς.