Γυμνή παραλία στο Αμβούργο

Το Sommerbad Volksdorf είναι η καλύτερη παραλία Nudist στο Αμβούργο

Ίσως το ξεπερνάει για να καλέσει το FKK Sommerbad Volksdorf την καλύτερη παραλία γυμνιστών στο Αμβούργο, καθώς είναι η μόνη παραλία γυμνιστών στο Αμβούργο , αλλά αυτή η φυσική λίμνη είναι πραγματικά ένας προορισμός. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της πόλης στην περιοχή Volksdorf, αυτή η λίμνη είναι αφιερωμένη στους γυμνιστές και τους γυμνιστές.

Αυτό δεν είναι πραγματικά παράξενο για τις γερμανικές παραλίες - ειδικά στην Ανατολική Γερμανία . Αλλά σπάνια είναι μια τοποθεσία αφιερωμένη αποκλειστικά στη γυμνή κολύμβηση.

Είτε είστε ενθουσιώδης γυμνιστής (γνωστός ως FKK στη Γερμανία) είτε ένας ντροπαλός newbie, αυτός ο οδηγός θα προετοιμαστεί για να επισκεφθεί την καλύτερη γυμνή παραλία στο Αμβούργο.

Η καλύτερη παραλία γυμνιστών στο Αμβούργο

Ανοικτή από το 1981, η FKK Sommerbad Volksdorf διοικείται από την Αμβούργο του Naturism and Family Sport eV (HFK).

Το FKK Sommerbad προσφέρει και σκιερά πευκοδάση που περιβάλλεται από μεγάλα δέντρα σε χλοοτάπητες χλοοτάπητες και φωτεινή αμμουδιά. Τα νερά είναι καλά συντηρημένα με άφθονο χώρο για να κολυμπήσουν και να κολυμπήσουν στις κλειστές λωρίδες μήκους 50 μ. Ή ελεύθερες. Για τον ανταγωνιστή κολυμβητή, υπάρχουν μπλοκ εκκίνησης και ένα 1m και 3m εφαλτήριο. Στην πιο χαλαρή πλευρά των πραγμάτων, υπάρχει μια ολίσθηση νερού για να πάρετε μια άποψη για όλους τους άλλους γυμνούς ανθρώπους προτού κατεβείτε στα ψυκτικά νερά.

Η παραλία διαθέτει άψογη εξυπηρέτηση όπως γκαρνταρόμπα, ντους, παιδική χαρά, εστιατόριο και διάφορους αθλητικούς χώρους. Υπάρχουν πρωταθλήματα νεολαίας που επωφελούνται από τις εκτενείς εγκαταστάσεις όπως τα γήπεδα βόλεϊ, badmitten, τένις και Tischtennis (πινγκ-πονγκ).

Ένας ναυαγοσώστης εξασφαλίζει ότι όλα τα παιχνίδια είναι ασφαλή και κάθε χρόνο υπάρχει μια πορεία όπου μπορείτε να εκπαιδεύσετε για να είστε ναυαγοσώστης. Υπάρχει ακόμη και μια γραφική σάουνα ακριβώς δίπλα στη λίμνη στο Haus am See, ώστε οι Γερμανοί να μπορούν να επιτύχουν την κορυφή της καλής υγείας - ένα καλό ατμό.

Η λίμνη είναι co-ed έτσι μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε γυμνός, καθώς και να απολαύσετε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς το βάρος των ρούχων σας.

Σε αντίθεση με ορισμένες προσδοκίες των νεοεισερχομένων ότι μια πανέμορφη τοποθεσία θα ήταν σεξουαλικά προσανατολισμένη, το Sommerbad έχει μια πολύ χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα και είναι δημοφιλής μεταξύ των οικογενειών. Υπάρχουν ακόμη και ταξίδια ταξικών!

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η ηλιοθεραπεία και το κολύμπι στο γυμνό είναι το σωστό για εσάς, μπορείτε να φορέσετε ένα μαγιό (αλλά όχι στη σάουνα ). Είναι πιθανό να αισθάνεστε άνετα αποσυναρμολόγηση μέχρι το τέλος της επίσκεψής σας.

Πληροφορίες επισκεπτών για το Sommerbad Volksdorf

Διεύθυνση: Moorbekweg 100, 22359 Αμβούργο
Τηλέφωνο : 040 603 47 30
Ιστοσελίδα: www.hfk-hh.de

Ώρες λειτουργίας: 1 Ιουνίου - 31 Αυγούστου. καθημερινά από τις 10:30 έως τις 18:00
Είσοδος: Τα παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν. 6 έως 17 ετών 2 ευρώ. Ενήλικες 4 ευρώ; η σάουνα είναι ένα πρόσθετο τέλος από 3 έως 8 ευρώ
Μετάβαση: Πάρτε το μετρό U1 μέχρι το "Buchenkamp". Οι κατευθύνσεις χάρτη μπορούν να βρεθούν εδώ.
Χώρος στάθμευσης: Διατίθεται για αυτοκίνητα και ποδήλατα

Το νερό είναι γενικά χαρακτηρισμένο εξαιρετικό, αλλά οι σύγχρονες συνθήκες μπορούν να βρεθούν εδώ.

Σημειώστε ότι η φωτογραφία είναι verboten (αυστηρά απαγορευμένη).

Εγκαταστάσεις:

Σύνθεση στο Sommerbad Volksdorf

Οι συχνές χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να γίνουν μέλος. Οι ομάδες είναι στενά συνδεδεμένες με μέλη από 18 έως 65 ετών. Η ιδιότητα μέλους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ένα κλειδί ιστότοπου για επισκέψεις εκτός των ωρών λειτουργίας. Τα μέλη έχουν επίσης ένα κλειδί για τη σάουνα. Υπάρχουν επίσης τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες συλλόγων.

Υπάρχουν και κοινοτικά καθήκοντα, αλλά αυτά είναι εύκολο να εκπληρωθούν. Απαιτούνται μόνο 8 ώρες κοινωνικής εξυπηρέτησης. Και αν απλά δεν έχετε το χρόνο, μπορείτε να πληρώσετε 20 ευρώ για κάθε ώρα που επιλέγετε να μην συμβάλλετε.

Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν είναι κατάλληλη για εσάς και καμία πληρωμή δεν απαιτείται αυτή τη στιγμή.

Μηνιαία αμοιβή μέλους για το Sommerbad Volksdorf

Άτομα: € 20
Ζευγάρια / οικογένειες: € 30
Κάτω από 17 ετών δωρεάν