Πού είναι το πεδίο Ebbets; Μόλις το σπίτι των απατεώνων του Μπρούκλιν

Σημάδια των απατεώνων του Μπρούκλιν

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Μπρούκλιν οι οποίοι εξακολουθούν να θρηνούν για την απώλεια των απατεώνων του Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα, είμαι συγγενής με μερικούς από αυτούς. Αν και τα τελευταία χρόνια, το Μπρούκλιν έχει φιλοξενήσει τρεις νέες ομάδες, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μιλούν για τους Dodgers και δεν φαίνεται να μειώνουν το χτύπημα. Οι Dodgers του Μπρούκλιν είναι ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του μπέιζμπολ και είχαν αρκετά τρέξιμο σε αυτόν τον δήμο.

Το Μπρούκλιν είναι τώρα το σπίτι των The Islanders, μιας Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ.

Ο δήμος είναι επίσης το σπίτι των Nets, μιας ομάδας του NBA. Και οι δύο καλούν το Barclays Center στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ των Αμερικανών και των Μετς όταν διοργανώνουμε μια ομάδα Μπέιζμπολ Major League επειδή δεν έχουμε ομάδα Μπέιζμπολ του MLB. Ωστόσο, το Μπρούκλιν έχει μια ομάδα μπέιζμπολ. Οι Μπρούκλιν Κυκλώνες παίζουν στο MCU Park. Αν και είναι μια ομάδα Μπέιζμπολ της Minor League, ο ενθουσιασμός για τους Cyclones είναι μεθυστικός. Brooklyn folk ευθυμία για αυτή την τοπική ομάδα δεδομένου ότι αισθάνονται το αεράκι του ωκεανού σε αυτό το γραφικό παραθαλάσσιο στάδιο. Η καλοκαιρινή σεζόν περιλαμβάνει εβδομαδιαίες εμφανίσεις πυροτεχνημάτων, θεματικές βραδιές και ετήσιο αγώνα όπου οι λαοί καλούνται να τρέξουν τις βάσεις στο πεδίο MCU.

Οι αθλητικές ομάδες του Μπρούκλιν αναπτύσσονται, αλλά αν θέλετε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο για τις ημέρες δόξας του μπέιζμπολ, θα βρείτε μια μικρή ιστορία του μπέιζμπολ που εξακολουθεί να υπάρχει στους δρόμους του Μπρούκλιν. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, σημάδια των Dodgers εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα.

Στην πραγματικότητα, ο Jackie Robinson, ο Dodger που έκανε την ιστορία ως ο πρώτος Αφροαμερικανός για να παίξει το Major League Baseball, το σπίτι του είναι προς πώληση και έχουν γίνει συζητήσεις για τη διατήρηση του Tilden Avenue house του.

Εάν θέλετε να κάνετε μια ξενάγηση στο Μπρούκλιν, θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα ταξίδι στο σπίτι της Tilden Avenue της Jackie Robinson.

Παρόλο που δεν μπορείτε να μπείτε μέσα, υπάρχει πλάκα στο πλάι του σπιτιού, σημειώνοντας ότι ο Robinson έζησε εκεί. Γνωρίζετε ότι ένας μύθος μπέιζμπολ έζησε στο σπίτι. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε πού έπαιξε, αυτό δυστυχώς χάθηκε πριν από χρόνια.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Το Ebbets Field, ένα από τα σημαντικότερα μέρη της ιστορίας του Μπρούκλιν, χτίστηκε το 1913 στη λεωφόρο Bedford του 1720 στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη. Το πεδίο ήταν στη διασταύρωση της λεωφόρου Bedford, του Sullivan Place, του McKeever Place και της Montgomery Street.

Κάποιοι λένε ότι βρίσκεται στο Flatbush, άλλοι στα Crown Heights. Η σύγχυση δεν είναι πάνω από το πού βρίσκεται το γήπεδο, αλλά πάνω από τα μεταβαλλόμενα ονόματα που αποδίδονται στην περιοχή.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Medger Evers College και το Lefferts House στο Prospect Park και σε απόσταση 7,6χλμ. Από το Μουσείο του Μπρούκλιν.

Δεν μπορείτε να δείτε το πεδίο επειδή ήταν σχισμένο. Υπάρχει μια πλάκα στην πλευρά του συγκροτήματος διαμερισμάτων που βρίσκεται τώρα στην πρώην θέση του σταδίου του μπέιζμπολ.

Πριν οι Dodgers έφτιαξαν το σπίτι τους στο Ebbets Field, αποκαλούνταν το Superbasis του Μπρούκλιν και έπαιξαν στο Old Stone House στο Park Slope. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Παλιά Πέτρινη Κατοικία και να δείτε την αυθεντική λέσχη για το Superbowl / Dodgers του Μπρούκλιν.

Εάν είστε στο κυνήγι για κάποια δροσερά ρούχα μπέιζμπολ, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν μπλουζάκι Brooklyn Dodgers, κατευθυνθείτε στο Sport Prospect στο Park Slope, όπου έχουν λογικές τιμές για εμπορεύματα με θέμα το Μπρούκλιν. Αν θέλετε να γυρίσετε τον εαυτό σας στην ιστορία μπέιζμπολ του Μπρούκλιν, θα πρέπει να κατευθυνθείτε σε ένα από τα αγαπημένα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία του Μπρούκλιν και να παραλάβετε το Bums: Μια στοματική ιστορία των Brooklyn Dodgers από τον Peter Golenbock ή The Greatest Ballpark ever: Ebbets Field και η ιστορία του Brooklyn Dodgers από τον Bob McGee.

Αν θέλετε να πάτε σε περιοδεία περιπάτου με θέμα το Jackie Robinson του Brooklyn Dodger, δείτε αυτό το σπουδαίο κομμάτι στις Untapped Cities, επισημαίνοντας μια μεγάλη βόλτα στην ιστορία του μπέιζμπολ του Μπρούκλιν.

Απολαύστε το ταξίδι σας στο Μπρούκλιν με θέμα το μπέιζμπολ. Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε ένα παιχνίδι Cyclones.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein