Λονδίνο προς Μπρίστολ με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Ταξιδιωτικές οδηγίες Λονδίνο προς Μπρίστολ

Ταξιδεύοντας στο Μπρίστολ από το Λονδίνο είναι απλή και γρήγορη για να κάνετε ημερήσιες εκδρομές εύκολα και διασκεδαστικά. Αυτή η πανεπιστημιακή πόλη είναι η πατρίδα του Banksy και η πρωτεύουσα τέχνης δρόμου της Βρετανίας . Έχει ένα buzzy προκυμαία, μια δροσερή καλυμμένη αγορά, μία από τις καλύτερες επιστήμες μουσείο / επιστήμη παιδικές χαρές στην Αγγλία και κάποια ωραία γεωργιανή γειτονιά s με καλές παμπ. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να συγκρίνετε εναλλακτικές εναλλακτικές λύσεις και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Η πόλη φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα ετήσια φεστιβάλ μπαλονιών θερμού αέρα στην Ευρώπη. Και οι οπαδοί των ιστορικών έργων της μηχανικής θα πρέπει να κάνουν χρόνο για να επισκεφτούν την περιοχή Clifton για να περπατήσουν στο όμορφο φαράγγι Avon στην όμορφη γέφυρα Suspension Clifton του Brunel.

Περισσότερα για το Μπρίστολ

Πώς να φτάσετε στο Μπρίστολ

Με το τρένο

Το Great Western τρέχει απευθείας τρένα από το σταθμό Paddington του Λονδίνου μέχρι το ιστορικό Bristol Temple Meads όλη την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα και 45 λεπτά και το χειμώνα το 2018, το φθηνότερο ταξίδι μετ 'επιστροφής, που βρέθηκε χρησιμοποιώντας το Best Cheap Fare Finder, ήταν £ 36 όταν αγοράστηκε ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης.

Με λεωφορείο

Οι προπονητές της National Express από το Λονδίνο μέχρι το Bath χρειάζονται περίπου δύο ώρες και 45 λεπτά για να ξεκινήσουν από 5 λίρες κάθε φορά, ανάλογα με το πόσο πολύ νωρίτερα αγοράζετε τα εισιτήριά σας και την ώρα που ταξιδεύετε.

Γενικά, υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός φθηνότερων εισιτηρίων για κάθε ταξίδι που, φυσικά, πωλούνται πρώτα. Τα λεωφορεία μετακινούνται μεταξύ του σταθμού Victoria Coach στο Λονδίνο και του σταθμού λεωφορείων του Bristol τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Μπορεί να υπάρχει τέλος κράτησης από 50 πένες έως 2 λίρες, ανάλογα με το είδος του εισιτηρίου που αγοράζετε.

Χάρτινα εισιτήρια, ηλεκτρονικά εισιτήρια που εκτυπώνετε και m-tickets για κινητά τηλέφωνα είναι όλα διαθέσιμα από την ιστοσελίδα.

Με το αυτοκίνητο

Το Bristol βρίσκεται ακριβώς δυτικά του Λονδίνου - 118 μίλια από την πλατεία Trafalgar μέσω του αυτοκινητόδρομου Μ4. Ανάλογα με την κίνηση, μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τρεις ώρες για να οδηγήσει.

Λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2 ένα τετραγωνικό. Χώρος στάθμευσης στο Μπρίστολ μπορεί επίσης να είναι ακριβό, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές Park και Ride στα περίχωρα της πόλης που είναι αρκετά λογικές τιμές.

UK Travel Tip: Η διαδρομή μεταξύ Λονδίνου και Bath είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα δρομολόγια του Λονδίνου και ο κεντρικός δρόμος από το αεροδρόμιο Heathrow προς το Λονδίνο. Οι κυκλοφοριακές εμπλοκές που είναι εικονικές ακινητοποιήσεις μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Εάν σχεδιάζετε μόνο μια ημερήσια εκδρομή, το τρένο ή το ταξίδι λεωφορείων είναι πιο λογικό. Αλλά αν σκοπεύετε να οδηγήσετε, υπάρχουν πολλά να κάνετε για ένα ολονύκτιο ταξίδι με περισσότερο από αρκετό για να σας κρατήσει απασχολημένος για μερικές ημέρες.

Εάν αποφασίζετε να μείνετε

Μπορούμε να προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Hotel du Vin στο κέντρο του Μπρίστολ. Είναι πολυτέλεια σε συγκριτικά μέτριες τιμές, φιλικό προς τα σκυλιά και έχει ένα καλό εστιατόριο. Πλούσιο είναι ακριβώς στη μέση των πραγμάτων. Διαβάστε την αναθεώρηση του Hotel du Vin.