Βλέποντας έναν Σαμάνο στο Spa

Οι άνθρωποι συχνά πηγαίνουν στα ιαματικά λουτρά για να ανασυγκροτήσουν, να θεραπεύσουν ή να βοηθήσουν στη μετάβαση. Ένας γάμος μπορεί να έχει τελειώσει. Κάποιος έχει πεθάνει. Μια μεγάλη απόφαση βρίσκεται μπροστά. Ενώ ένα μασάζ χαλαρώνει, δεν μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με την διαισθητική πλευρά σας.

Για να βοηθήσει με αυτή τη διαδικασία, τα ιαματικά λουτρά προσφέρουν μεταφυσικές υπηρεσίες σπα, όπως είναι ο χρόνος με έναν σαμάν, θεραπευτικές ενέργειες, αναγνώσεις καρτών ταρώ, ψυκτικές αναλύσεις, ψυχικά μασάζ, αναγνώσεις aura-soma και ούτω καθεξής.

Οι Σαμάνοι δουλεύουν με τα πνευματικά πεδία για να φέρνουν τη θεραπεία, την ειρήνη και την ολότητα στον ζωντανό κόσμο και συχνά βρίσκετε τις υπηρεσίες τους σε ένα σπα, ιδιαίτερα στο νοτιοδυτικό και το Μεξικό.

Το Spa Wayak στο Viceroy Riviera Maya, Μεξικό, έχει έναν κάτοικο σαμάν που προέρχεται από μια μακρά σειρά από σαμάνοι Μάγιας από το χωριό Yucatan του X-pichil. Φροντίζει τον Τζαρντίν Πακάλ, κήπο θεραπευτικών φυτών στο θέρετρο και στεγνώνει και προετοιμάζει τα βότανα στο K'oben, μια τριών ορόφων εστία που κεντράει την κουζίνα σε όλη την περιοχή των Μάγια. Μετά τη διεξαγωγή ατομικής διαβούλευσης με τους επισκέπτες για να καθορίσουν τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, καθώς και το καταλληλότερο προϊόν και θεραπεία, δημιουργεί μια εξατομικευμένη θεραπευτική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο Faena στο Μαϊάμι Μπιτς κάλεσε ένα μεξικάνικο σαμάν να αναπτύξει θεραπείες που χρησιμοποιούν ήχο και κραδασμούς από τραγουδιστές, ζεστό λάδι από το ιερό δέντρο της Νότιας Αμερικής Palo Santo και βραζιλιάνικες πέτρες Rose για το Tierra Santa Spa.

Ο Carlos Gomez μελετά την ολιστική ιατρική, καθώς και τη διατήρηση και τη διδασκαλία των αυτόχθονων θεραπευτικών μεθόδων της Λατινικής Αμερικής για πάνω από 30 χρόνια. Ο Κάρλος βοήθησε να δημιουργηθούν οι μοναδικές θεραπείες θεραπείας του spa και οι τελετές καθαρισμού πριν από τη θεραπεία που χρησιμοποιούν θόρυβο, δονήσεις και θυμίαμα για τα κοπάδια για να καθαρίζουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Το Spa στο The Boulders στο Carefree, βόρεια του Scottsdale, Arizona, διαθέτει μια υπαίθρια tipi όπου μπορείτε να βρείτε κάρτες προσευχής και πρόθεσης. Σας προσκαλούμε να καθίσετε στη σιωπή, να γεμίσετε την κάρτα σας με προσωπική πρόθεση και να την τοποθετήσετε ανάμεσα στους άλλους που έχουν μπροστά σας. Κατόπιν αιτήματος, ο θεραπευτής θα σας συναντήσει εκεί για να εκτελέσετε μια απλή εκκαθάριση φασκόμηλου. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε τον λαβύρινθο, ένα παραδοσιακό εργαλείο για πνευματική στοχασμό.

Το Mii Amo στην Sedona έχει πολλούς προικισμένους θεραπευτές και ενεργειακούς θεραπευτές, όπως τον Bhakta Ruttiger, έναν ασκούμενο Aura Soma που χρησιμοποιεί τη γλώσσα του χρώματος για να σας πει περισσότερα για τη ζωή σας, καθώς και πολλούς άλλους ταλαντούχους θεραπευτές και θεραπευτές ενέργειας.

Το Miraval στο Tucson προσφέρει μια σειρά από ειδικές θεραπείες αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένου του διαισθητικού μασάζ και του Spirit Flight (συνδυάζοντας θεραπευτικό μασάζ, σαμανισμό, τύμπανο, βελονισμό, CranioSacral Therapy και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης) και χρησιμοποιεί πέτρες chumpi για να εξισορροπήσει την ενέργεια με μια θεραπευτική τεχνική για την αποκατάσταση και την ανύψωση συναισθήματα σωματικής ζωτικότητας, συναισθηματικής εμπιστοσύνης και διανοητικής σαφήνειας.

Το Spring Creek Ranch στο Τζάκσον Τόλς προσφέρει αναφορές Soul με τον Carol Mann, ο οποίος αποκαλύπτει "τον σκοπό της τρέχουσας ζωής σας, τα ταλέντα που βασίζονται στην ψυχή σας και τα καρμικά μοντέλα του παρελθόντος". Η σύνοδος θα εγγραφεί για εσάς.

Το Amansala Eco-Chic Resort και Retreat στο Tulum προσφέρει τις υπηρεσίες διαφόρων διαισθητικών σαμάνοι. Και στο Norwich Inn του Κοννέκτικατ, η Paula Upton, που περιγράφεται ως σαφής (βλέπει οράματα), το clairaudient (ακούει λέξεις, φράσεις και ήχους), και ενσυναίσθητο (αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα, τα συναισθήματα και τις αισθήσεις), κάνει επίσης ανάγνωση Tarot.