Ξενοδοχεία στοιχειωμένα σε Αϊόβα: Το Mason House Inn

Όταν η Joy Hanson και ο σύζυγός της, ο Chuck, αγόρασαν το Mason House Inn μετά την αποχώρηση του Chuck από την Πολεμική Αεροπορία, ήξεραν ότι το ιστορικό πανδοχείο είχε τουλάχιστον ένα φάντασμα. Δεν ήταν έκπληξη. η 160χρονη ιστορία του πανδοχείου είχε δει τρεις από τους ιδιοκτήτες του να πεθαίνουν στο ξενοδοχείο και ένας επισκέπτης δολοφονήθηκε. Αυτό που ήταν εκπληκτικό ήταν πόσοι φιλοφρονητικοί επισκέπτες παρέμειναν στο ξενοδοχείο και πόσο δραστήριοι ήταν.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία: Πόσα φαντάσματα πιστεύετε ότι υπάρχουν στο ξενοδοχείο;

Joy Hanson: Έχουμε τουλάχιστον πέντε πνεύματα από τα οποία γνωρίζουμε. Το Mason House Inn χτίστηκε το 1846 και τρεις από τους ιδιοκτήτες έχουν πεθάνει εδώ. Χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου και πάλι από γιατρό που ζούσε εδώ το 1920-40. Πέθανε εδώ διφθερίτιδας μαζί με αρκετούς από τους ασθενείς του. Υπήρξε δολοφονία σε ένα από τα δωμάτια.

AH: Έχουν αναφερθεί οι επισκέπτες του ξενοδοχείου να βλέπουν αυτά τα φαντάσματα;

JH: Είχαμε τους επισκέπτες να μας πουν για τις εμπειρίες τους από το να δουν μια ομιχλώδη εικόνα, να δουν ένα αγόρι στην προσγείωση που του αρέσει να παίζει κόλπα σε ανθρώπους, σε μια ηλικιωμένη κυρία σε ένα λευκό νυχτικό, σε ένα γέρο που " μου και στη συνέχεια εξαφανίζεται. " Έχουμε ένα κρεβάτι που μαστίζεται όταν κανείς δεν ήταν στο δωμάτιο.

Ένας φιλοξενούμενος στο δωμάτιο 5 δήλωσε ότι το πιτζάμα πουκάμισο του μανίκι ήταν τραβηγμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Νομίζοντας ότι ήταν η γυναίκα του που τον θέλησε να γυρίσει, προσπάθησε να γυρίσει και το μανίκι του δεν ήρθε μαζί του.

Κοίταξε και μπορούσε να δει ότι το μανίκι του ήταν τραβηγμένο ξανά και ξανά, αλλά δεν έβλεπε κανέναν να το τραβήξει πάνω του. Θυμήθηκε ότι η γυναίκα του δεν ήλθε μαζί του σε αυτό το ταξίδι. Το μανίκι συνέχισε να τραβάει για μερικά ακόμα δευτερόλεπτα και έπειτα σταμάτησε. Πήγε από το κρεβάτι και δεν θα ξαπλώσει ξανά.

Ήταν πολύ αναστατωμένος από την εμπειρία. Είναι υπουργός και δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Τώρα το κάνει.

Ένας επισκέπτης έλεγχε και κοίταξε τις σκάλες στον δεύτερο όροφο και μου είπε "Ξέρατε ότι έχετε φαντάσματα εδώ;" Την ρώτησα αν μπορούσε να τα δει, δεν είπε, αλλά τα αισθάνομαι, είναι ευτυχισμένα εδώ και δεν θέλουν να φύγουν, κάποιος δεν πέθανε εδώ, αλλά το άρεσε εδώ στη ζωή και επέστρεψε. όπως είναι εδώ και δεν θα πειράξει κανέναν. Δεν θέλουν να φύγουν. "

Ένας άλλος επισκέπτης ήρθε σε με μια μέρα μετά το πρωινό και ρώτησε αν ήξερα ότι ο τόπος ήταν στοιχειωμένος. Της ζήτησα να μου πείτε γιατί σκέφτηκε έτσι. Είπε: "Κάθισα στο κουνιστό καρέκλα διαβάζοντας ένα βιβλίο χθες το βράδυ, ο σύζυγός μου ήταν στο ντους, ξαφνικά το δωμάτιο πήρε κρύο και μια στήλη ομίχλης άρχισε να σχηματίζεται περίπου 4 πόδια μακριά μπροστά μου. και πιο χοντρό και ήξερα ότι ήμουν έτοιμος να δω ένα φάντασμα, ξέσπασε σε φουσκωτά σ 'ολόκληρο το σώμα μου και έφευγα από το στόμα, έπεσε ξαφνικά, δεν ήταν τρομακτικό, απλά περίεργο ήθελα να ξέρεις ότι ο τόπος είναι στοιχειωμένος.

Ένας άλλος επισκέπτης έλεγξε τις σκάλες και είπε "Αχ, δεν έχετε εδώ ένα φάντασμα, είμαι πολύ κουρασμένος για να ασχοληθώ με αυτό το απόγευμα." Μπορώ να έχω ένα δωμάτιο στο κτίριο εκεί; (Αναφέροντας το κτίριό μας που ήταν ένα παλιό κατάστημα και τώρα είναι 2 υπνοδωμάτια). Του έδωσα ένα από τα υπνοδωμάτια και δεν είχε περάσει από τη στιγμή που σηκώθηκα για να φτιάξω πρωινό.

Δύο επισκέπτες, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν σε θέση να δουν τα οινοπνευματώδη, μου είπαν ότι υπάρχει ένα αγόρι περίπου 12 ή 13 ετών που κρέμεται στην προσγείωση στο δεύτερο όροφο. Είναι ντυμένος με πλεκτά. Περιμένει κάτι ή κάποιον. Του αρέσει να παίζει κόλπα για τους καλεσμένους. Γνωρίζει εμάς και τα κύματα στους ανθρώπους και στη συνέχεια φαίνεται συγκεχυμένη και λυπημένη όταν δεν επιστρέφουν. Τον έχουμε ονομάσει Γιώργο. Ο Γιώργος θέλει να χτυπήσει στις πόρτες, και όταν οι άνθρωποι ανοίγουν την πόρτα, δεν υπάρχει κανένας εκεί. Του αρέσει να παίρνει τα πράγματα και να τα βάζει σε άλλα δωμάτια. Του αρέσει να τραβήξει τις καρφίτσες στα παλιά ξυπνητήρια και να τους χτυπήσει. (Βάζουμε ψηφιακά ρολόγια σε κάποια από τα δωμάτια και δεν ξέρει πώς να τα δουλέψει.) Ίσως ήταν αυτός που τραβούσε το μανίκι του άνδρα στο δωμάτιο 5.

Αυτοί οι ίδιοι είπαν ότι υπάρχει μια παλιά κυρία στον τρίτο όροφο, νότιο υπνοδωμάτιο, που θέλει να κοιτάξει μέσα από τα κουτιά που έχουμε αποθηκεύσει σε εκείνο το δωμάτιο.

Η κόρη μου έχει την κρεβατοκάμαρά της στο βόρειο υπνοδωμάτιο στον τρίτο όροφο και λέει ότι έχει δει μια ηλικιωμένη κυρία σε ένα μακρύ λευκό νυχτικό κούνιο που στέκεται στην πόρτα σε εκείνο το δωμάτιο. Ήταν ορατή για ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι που μένουν στο δωμάτιο 5, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δωμάτιο, έχουν πει ότι άκουσαν εκεί, σαν να πέσει κάτι στο πάτωμα. Ένας άλλος παραπονέθηκε να κρατάει ξύπνια όλη τη νύχτα από μια χτυπημένη κουνιστή καρέκλα επάνω εκεί. Δεν υπάρχει καρέκλα σε αυτή την αίθουσα. Είναι απλά μια αποθήκη.

AH: Υπήρξε μια δολοφονία στο ξενοδοχείο;

JH: Έχουμε μια εφημερίδα σχετικά με μια δολοφονία που έλαβε χώρα στο Πανηγύρι. Ένας κ. Knapp μαχαιρώθηκε στην καρδιά και πέθανε σε ένα από τα δωμάτια. Προσπάθησε να μπει σε ένα κρεβάτι που ήταν ήδη κατειλημμένο. (Ήταν στην επίσκεψη στην ταβέρνα και ήταν μπερδεμένη ως προς ποια αίθουσα ήταν του.) Ο άνδρας στο κρεβάτι σκέφτηκε ότι ληστεύτηκε, πήρε ένα σπαθί από το μπαστούνι του και έκανε μαχαίρι τον κ. Knapp στην καρδιά.

Αρκετοί επισκέπτες μας έχουν πει ότι κάτι βίαιη συνέβη στο δωμάτιο 7 και έχουν μια κακή αίσθηση σε εκείνο το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την κουζίνα και ακούω συχνά βήματα εκεί που κανείς άλλος δεν βρίσκεται στο σπίτι. Θα πάω να δω αν ένας επισκέπτης έχει έρθει από το δρόμο και παίρνει μια "ματιά γύρω". Δεν θα υπάρχει κανένας εκεί επάνω, αλλά το κρεβάτι μοιάζει με κάποιον που το είχε τοποθετήσει. Νομίζω ότι ο κ. Knapp εξακολουθεί να προσπαθεί να μπει στο κρεβάτι. Η κόρη μου βρισκόταν σε εκείνο το δωμάτιο κάνοντας το κρεβάτι μια μέρα και καθώς έσκυψε για να χτυπήσει στο φύλλο, χτυπήθηκε στο φτέρνα της. Σκέφτηκα ότι προσπαθούσα να παίξω ένα αστείο σε αυτήν, γύρισε, αλλά κανείς δεν ήταν εκεί. Άφησε γρήγορα το δωμάτιο και δεν θα πάει πίσω εκεί χωρίς μου.

AH: Τι γίνεται με τους ιδιοκτήτες που έχουν πεθάνει στο ξενοδοχείο;

JH: Ο Fannie Mason Kurtz πέθανε στην τραπεζαρία, δίπλα στο τζάκι, το 1951. Ήταν ο τελευταίος μασονίος που κατείχε το κτίριο. Είχαμε έναν επισκέπτη να φάει το μεσημεριανό γεύμα στην τραπεζαρία που έβλεπε στο τζάκι και στη συνέχεια γύρω από το δωμάτιο και πίσω στο τζάκι.

Τέλος, μου είπε: "Κάποιος πέθανε σε αυτό το δωμάτιο, εδώ δίπλα στο τζάκι, είναι ακόμα εδώ, περπατάει γύρω από το δωμάτιο και χαιρετά τους καλεσμένους, είναι χαρούμενος, της αρέσει εδώ και δεν θέλει να φύγει". Η κυρία δεν μπορούσε να δει το πνεύμα, αλλά μπορούσε να την αισθανθεί καθώς πέρασε. Η κόρη μου και εγώ είδαμε και οι δύο "γυρίσματα σφαίρες" στην τραπεζαρία.

Φαίνονται σαν ένα αστέρι γυρίσματος ζουμ σε όλη την τηλεόραση ή τη λάμπα και το σύλληψη του φωτός για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Ο κ. McDermet, ένας συνταξιούχος υπουργός Congregationalist που αγόρασε το πανδοχείο το 1989, μας είπε ότι είχε δει το φάντασμα του Mary Mason Clark στον τρίτο όροφο. Είχε το γραφείο του σε εκείνο το νοτιότερο υπνοδωμάτιο και συχνά κοιτούσε ψηλά από το γραφείο του για να την δει να κάθεται σε μια καρέκλα δίπλα στο παράθυρο. Του είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τις ανακαινίσεις που έκαναν στο σπίτι. Το McDermets μετατράπηκε σε δέκα υπνοδωμάτια σε πέντε σουίτες δύο δωματίων με ιδιωτικό λουτρό σε όλα τα δωμάτια. Αυτό σήμαινε την απομάκρυνση ορισμένων τειχών και την τοποθέτηση σε άλλους.

Όταν επανειλημμένα τοίχωσαν στο δωμάτιο 5, θα βρούσαν όλο το χαρτί απογυμνωμένο και θα το έβαλαν πίσω, μόνο για να το βγάλουν ξανά το επόμενο πρωί. Το τρίτο πρωί, βρήκαν το δείγμα ταπετσαριών στο πάτωμα, ανοίγοντας σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Αγόρασαν την ταπετσαρία και το έβαλαν. Το χαρτί παρέμεινε στη θέση του και εξακολουθεί να είναι εκεί. (Ο κ. McDermet είπε ότι η Μαρία επέλεξε το χαρτί για την κρεβατοκάμαρα του γονέα της).

Ο Lewis Mason, [ο οποίος αγόρασε το ξενοδοχείο το 1857], πέθανε εδώ το 1867 κατά τη διάρκεια επιδημίας χολέρας. Ο κ. Knapp πέθανε εδώ το 1860. Η κόρη του Lewis, Mary Mason Clark, πέθανε εδώ το 1911, στον τρίτο όροφο στο νότιο υπνοδωμάτιο.

Ήταν 83 ετών. Η εγγονή του Lewis Mason, Mary Frances "Fannie" Mason Kurtz, πέθανε εδώ το 1951 στα 84 χρονών. Πέθανε στην τραπεζαρία, σε μια ξαπλωμένη καρέκλα δίπλα στο τζάκι. Ήταν νεκρό τρεις ημέρες πριν κάποιος την ελέγξει και την βρήκε.

AH: Όποιος άλλος;

JH: Φαντάζουμε ότι έχουμε δύο κυρίες (Mary Mason Clark στον τρίτο όροφο και Fannie Mason Kurtz στον πρώτο όροφο), ένας γέρος, ένα αγόρι και ο κ. Knapp στην αίθουσα 7. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα. Ξέρουμε ότι ένας γιατρός πέθανε στο δωμάτιο 5 το 1940 διφθερίτιδας. Την ενοικίασε εκείνη την αίθουσα όταν ήταν ένα πανσιόν από τη δεκαετία του 1920 έως το 1951.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το κτήριο χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Τραυματίες στρατιώτες ήρθαν εδώ για να περιμένουν το τρένο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του Keokuk. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι κάποιοι από αυτούς πέθαναν επίσης εδώ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το σπίτι και ο αχυρώνας χρησιμοποιήθηκαν ως σταθμός στον υπόγειο σιδηρόδρομο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαντικό για τα πνεύματα ή όχι, αλλά είναι ενδιαφέρον.

AH: Έχετε δει εσείς τα φαντάσματα;

JH: Προσωπικά, έχω δει έναν ψηλό, χοντρό γέρο με λευκά μαλλιά. Περιστασιακά, όταν κοιτάω έναν από τους παλιούς καθρέφτες στο διάδρομο του δεύτερου ορόφου ή στο σαλόνι, τον βλέπω να στέκεται πίσω μου. Γυρίζω να κοιτάξω και δεν υπάρχει κανένας εκεί. Βλέπω ξανά στον καθρέφτη και έχει φύγει. Αυτό μου συνέβη περίπου πέντε φορές από τότε που μετακόμισα εδώ τον Ιούνιο του 2001. Έχει μόνο ένα κεφάλι, το σώμα του είναι μια στήλη ομίχλης.

Τον αποκαλώ "κ. Foggybody." Ίσως αυτό ήταν που σχηματίστηκε στην αίθουσα 5 του προηγούμενου λογαριασμού.

AH: Ξέρεις ποιος είναι;

JH: Νομίζω ότι μπορεί να είναι ο Francis O. Clark που διαχειριζόταν το Inn για τον πεθερό του, Lewis Mason, για αρκετά χρόνια. Δεν πέθανε εδώ, αλλά η σύζυγός του, Mary Mason Clark, έφερε το σώμα του εδώ για τον ύστερο και είναι θαμμένος στο νεκροταφείο Bentonsport. Αυτός μπορεί να είναι ο άνθρωπος που «δεν πέθανε εδώ, αλλά το άρεσε εδώ στη ζωή και επέστρεψε μετά το θάνατο». Έχω δει εικόνες του κ. Clark και ήταν λεπτή και είχε λευκά μαλλιά. Η κόρη μου έχει δει ένα "πλωτό κεφάλι" στο δωμάτιο 8. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και δεν είδε κανένα ομίχλη. Είπε ότι ήταν ένας γέρος με λευκά μαλλιά.

AH: Τι άλλο έχετε βιώσει;

JH: Έχουμε ακούσει τα βήματα όταν κανείς άλλος δεν ήταν στο κτίριο. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, σκότωσα επάνω, όταν άκουσα βήματα στο διάδρομο. Αυτά ήταν τα βήματα εκκίνησης clomping. Νομίζω ότι ήταν ο σύζυγός μου που με ψάχνει, φώναξα "Είμαι στην αίθουσα 7!" Αλλά δεν μπήκε στο δωμάτιο.

Ολοκλήρωσα τον καθαρισμό μου και κατέβηκα κάτω, όπου τον βρήκα να μιλάει στο τηλέφωνο στο γραφείο. Τον ρώτησα τι ήθελε και είπε ότι ήταν στο τηλέφωνο όλη την ώρα που ήμουν στον επάνω όροφο. Δεν ήταν αυτός στο διάδρομο. Η μπροστινή πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς από το δρόμο δεν μπορούσε να μπεί.

Η νύφη μου και ο πατέρας της ήρθαν για επίσκεψη τον Μάρτιο και έμεναν στο δωμάτιο 5. Είπε ότι είχε πάει νωρίς στο κρεβάτι και περίμενε τον πατέρα της να έρθει στο δωμάτιο για να κλείσει τα φώτα. Τον άκουσε να ανέβει στις σκάλες, αλλά δεν μπήκε στο δωμάτιο. Αργότερα τον άκουσε να ανέβει ξανά στις σκάλες και αυτή τη φορά μπήκε στο δωμάτιο. Τον ρώτησε γιατί είχε έρθει νωρίτερα, αλλά δεν μπήκε [αλλά] ήταν κάτω στην ομιλία μου για όλη μου την ώρα. Τον είδα να ανέβει στη σκάλες μόνο μία φορά και να πάει στο δωμάτιο. Δεν υπήρχαν άλλοι φιλοξενούμενοι εκείνο το βράδυ εκείνο το βράδυ.

Βρήκαμε τα παράθυρα κλειστά όταν ήξερα ότι ήταν ανοιχτά και ανοιχτά όταν νόμιζα ότι κλείσαμε όλοι. Η μπροστινή πόρτα βρέθηκε συχνά κλειδωμένη όταν ξέρω ότι την άφηνα ανοικτή για αργά το βράδυ που έφτασε στους επισκέπτες. Έχουμε ακούσει τα βήματα όταν είμαστε το μόνο σπίτι και δύο φορές ακούσαμε μια κουραστική πλαστική σακούλα που μας ξυπνούσε τη νύχτα. Το πρωί βρήκα μια κενή τσάντα Wal-mart που βρισκόταν δίπλα στην πόρτα. (Αναρωτιέμαι αν ο Γιώργος μοιάζει με πλαστικές σακούλες.) Η πόρτα του υπνοδωματίου ανοίγει και κλείνει συχνά το βράδυ. Μερικές φορές ήπια, μερικές φορές χτύπημα. Αν λέω "Σταμάτα, φύγε," θα σταματήσει. Οι επισκέπτες ανέφεραν ότι κλείνουν πόρτες ακοής και βήματα στο διάδρομο όλη τη νύχτα.

Είτε κοιμόταν όλοι είτε ήταν οι μόνοι στο πάτωμα. κάθε τρόπο δεν υπήρχε κανένας άλλος που να ακούει τους θορύβους, μόνο το ένα άτομο.

AH: Πώς φτάσατε στο ξενοδοχείο;

JH: Ο σύζυγός μου, ο Chuck, αποσύρθηκε από την Πολεμική Αεροπορία μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας. Ζούσαμε κοντά στο Dayton, Ohio τότε. Αποφασίσαμε ότι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε τη δική μας επιχείρηση και αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα μικρό αγρόκτημα στην Αϊόβα. Εξετάζοντας την ιστοσελίδα ενός κτηματομεσίτη για τα αγροκτήματα, είδαμε και αυτό το παλιό ξενοδοχείο προς πώληση. Σε ένα ταξίδι στην Αϊόβα το καλοκαίρι του 2000, σταματήσαμε να δούμε μερικά από τα αγροκτήματα για πώληση, αλλά και το παλιό ξενοδοχείο. Εμείς ερωτευθήκαμε με το ξενοδοχείο και αποφασίσαμε να γίνουμε Χορηγοί αντί των αγροτών.

Ένα χρόνο αργότερα, μετά την απόσυρση του [Chuck], αγοράσαμε τον τόπο και εγκαταστάσαμε. Ήταν πλήρως επιπλωμένο με όλα τα πρωτότυπα κρεβάτια και τα σεντόνια και τα έπιπλα.

Είμαστε οι πέμπτοι ιδιοκτήτες και κάθε φορά που το μέρος έχει πωληθεί άθικτα με όλα τα έπιπλα και έπιπλα, είναι γεμάτο από αρχικές αντίκες της οικογένειας Mason. Ο κ. Mason ήταν κατασκευαστής επίπλων και έκανε πολλά κομμάτια εδώ.

AH: Ξέρατε ότι το ξενοδοχείο ήταν στοιχειωμένο όταν το αγοράσατε;

JH: Αγοράσαμε το Inn το 2001 γνωρίζοντας ότι υπήρχε μια παλιά κυρία στον τρίτο όροφο. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε αυτό το δωμάτιο ως αποθήκη και όχι υπνοδωμάτιο. (Είχαμε ζήσει σε ένα σπίτι στη Βιρτζίνια που στοιχειοθετήθηκε από ένα μικρό αγόρι που σκοτώθηκε στην πίσω αυλή, οπότε αυτό δεν ήταν τίποτα τρομακτικό για εμάς.) Αλλά αμέσως παρατηρήσαμε ότι συμβαίνουν περισσότερα από όσα μας είπαν.

Ίσως περίπου ένα μήνα μετά την είσοδό μας, αρχίσαμε να ακούμε βήματα και να παρατηρούμε την κλειδωμένη πόρτα και να ανοίγουμε ή να κλείνουμε τα παράθυρα. Έχουμε δει σφαίρες σκοποβολής στην τραπεζαρία και στο δωμάτιο 7. Μία κόρη χτυπήθηκε από το φτέρνα της και μια άλλη κόρη είχε την πετσέτα της τραβηγμένη όταν βγήκε από το ντους. Ήταν μόνο ένα πράγμα μετά το άλλο για σχεδόν τρία χρόνια τώρα. Οι επισκέπτες μας ενημερώνουν συνεχώς τις εμπειρίες τους από προηγούμενες επισκέψεις ή από τις τρέχουσες επισκέψεις. Όταν συμβαίνει κάτι, προσπαθούμε να το εξηγήσουμε. Ήταν ο άνεμος φυσάει; Ένα χαλαρό κλείστρο ίσως; Ήταν κάποιος πραγματικά εκεί όταν νομίζαμε ότι είμαστε μόνοι; (Πολύ συχνά με εκπλήσσει ένας επισκέπτης που κάνει μια "ξενάγηση" μέσω του Πανεπιστημίου.) Και επίσης συχνά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τους θορύβους και τα γεγονότα.

Έχουμε φωτογραφίσει στο Inn και υπάρχουν σφαίρες στα περισσότερα από αυτά. Έχουμε φωτογραφίσει με διαφορετικές κάμερες, διαφορετικές ατμοσφαιρικές συνθήκες, διαφορετικές περιόδους του έτους, κλπ.

και πάντα παίρνουμε σφαίρες στο σπίτι και γύρω από το χωριό του Bentonsport. Οι επισκέπτες μας έχουν τραβήξει φωτογραφίες με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και επίσης παίρνουν σφαίρες. (Μας έχουν πει ότι υπάρχει κάτι λάθος με την κάμερά μας, αλλά δεν είναι μόνο η κάμερά μας να τα πάρει.)

Όταν οι επισκέπτες και οι επισκέπτες ρωτούν αν το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο, δεν ξέρω τι να πω.

Μερικοί άνθρωποι φοβούνται μακριά αν το λέω ότι είναι. Άλλοι είναι ενθουσιασμένοι και δύσκολα περιμένουν να έχουν κάποιο είδος συνάντησης. Συνήθως, όμως, αυτοί δεν περιμένουν τίποτα που να μου λέει για την εμπειρία τους από κάτι "περίεργο". Και οι άνθρωποι που περιμένουν κάτι να συμβούν, είναι απογοητευμένοι που δεν πήγαν απηρχαιωμένοι ή οι κουβέρτες τους τραβήχτηκαν όπως στην εκπομπή Travel Channel. Δυστυχώς, η δική μας δεν είναι τόσο δραματική. Τα βήματα, το χτύπημα, οι κλειδαριές θυρών και το άνοιγμα και το κλείσιμο των παραθύρων, ένα βρώμικο κρεβάτι, μια περιστασιακή ματιά ενός πρώην ιδιοκτήτη είναι ο κανόνας. Φαντάσματα μας δεν θέλουν να βλάψουν κανέναν, απλά τους αρέσει εδώ, είναι ευχαριστημένοι και δεν θέλουν να φύγουν.

Εικόνες από το Mason House Inn, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων Orb