Οι νόμοι της μαριχουάνας στη Μινεσότα

Η ιατρική μαριχουάνα είναι νόμιμη στη Μινεσότα, αλλά υπάρχουν περιορισμοί

Στη Μινεσότα, η μαριχουάνα είναι ελεγχόμενη ουσία και επομένως είναι παράνομη για οποιεσδήποτε μη ιατρικές χρήσεις. Η κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας, μικρότερη από 42,5 γραμμάρια, είναι παραπτώμα. Η μεταφορά περισσότερων από 42,5 γραμμαρίων θεωρείται κακούργημα στη Μινεσότα και τα πρόστιμα αυξάνονται ανάλογα με την ποσότητα μαριχουάνας που έχει το άτομο.

Επαναλάβετε τα αδικήματα και ασχολείστε ή διανέμετε τη μαριχουάνα μεταφέρετε επίσης πιθανό χρόνο φυλάκισης.

Η οδήγηση υπό την επήρεια οποιασδήποτε ποσότητας μαριχουάνας μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση, αναστολή άδειας και πρόστιμα.

Ποινές μαριχουάνας στη Μινεσότα

Τα αδικήματα για πρώτη φορά που αφορούν μικρές ποσότητες μαριχουάνας αντιμετωπίζονται κατά τρόπο παρόμοιο με τις παραβιάσεις της κυκλοφορίας. ο χρόνος φυλακών είναι ασυνήθιστος και οι επιβαρύνσεις είναι γενικά απίθανο αν η μαριχουάνα είναι για προσωπική κατανάλωση.

Ακολουθούν οι κυρώσεις της Μινεσότα για την κατοχή διαφορετικών ποσών μαριχουάνας:

Διαθέτει λιγότερα από 42,5 γραμμάρια μαριχουάνας. ένα πλημμέλημα φέρει πρόστιμο ύψους 200 δολαρίων και πιθανή εκπαίδευση σε φάρμακα. Οι παραβάτες για πρώτη φορά μπορούν συνήθως να αποφύγουν ποινικό μητρώο.

Η κατοχή περισσοτέρων από 1,4 γραμμάρια μαριχουάνας σε αυτοκίνητο θεωρείται επίσης πλημμέλημα που φέρει πρόστιμο 1.000 $ και έως 90 ημέρες φυλάκισης.

Η διάθεση λιγότερων από 42,5 γραμμαρίων μαριχουάνας χωρίς αμοιβή (δηλαδή που παίρνετε πιασμένοι πριν κρατήσετε χρήματα έχει αλλάξει τα χέρια) είναι ένα ποινικό αδίκημα με πρόστιμο ύψους $ 200 και μια πιθανή απαίτηση για την εκπαίδευση των ναρκωτικών.

Η ενασχόληση με οποιαδήποτε ποσότητα μαριχουάνας είναι κακούργημα με χρόνο φυλάκισης και πρόστιμο. Όσο περισσότερη μαριχουάνα κατέχετε όταν σπαταλάτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόστιμο. Και η πώληση ή η εμπορία μαριχουάνας σε μια σχολική ζώνη και η μεταφορά μαριχουάνας στο κράτος έχουν αυστηρές κυρώσεις.

Και πάλι, αυτές είναι οι κυρώσεις για την κατοχή αναψυχής ή τη χρήση της μαριχουάνας .

Οι κανόνες είναι διαφορετικοί για την ιατρική μαριχουάνα.

Μινεσότα και ιατρική μαριχουάνα

Τον Μάιο του 2014, η Μινεσότα νομιμοποίησε τη χρήση ιατρικής μαριχουάνας για άτομα με συγκεκριμένες χρόνιες παθήσεις. Οι ιατρικές πωλήσεις μαριχουάνας ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2015.

Παρόλο που το κάπνισμα μαριχουάνας εξακολουθεί να είναι παράνομο στη Μινεσότα, οι ασθενείς με ειδικές συνθήκες μπορεί να πάρουν το φάρμακο με ατμό, υγρό ή χάπι.

Οι συνθήκες που είναι κατάλληλες για θεραπεία με μαριχουάνα περιλαμβάνουν αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, καρκίνο, νόσο του Crohn, γλαύκωμα, HIV / AIDS, επιληπτικές κρίσεις, σοβαρούς και επίμονες μυϊκούς σπασμούς, τελική ασθένεια και σύνδρομο Tourette.

Ακόμη και αν χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, η μαριχουάνα πρέπει να αγοραστεί από τα κρατικά ιατρεία και οι ασθενείς επιτρέπεται να αγοράσουν μόνο μια προμήθεια 30 ημερών ταυτόχρονα. .