Μετακινήσεις στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Όταν πρόκειται για την επίσκεψη στην περιοχή μετρό Minneapolis και St. Paul Twin City , τόσο οι τουρίστες όσο και οι κάτοικοι μπορούν να περιμένουν σχετικά εύκολη και γρήγορη μετακίνηση, ακόμη και στις πιο πολυσύχναστες περιοχές, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η κυκλοφορία είναι πραγματικά τρομερό όπως το Λος Άντζελες ή η Νέα Υόρκη.

Η ώρα αιχμής στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο τείνει να είναι συγκεντρωμένη στις παραδοσιακές ώρες αιχμής ώρα νωρίς το πρωί και το απόγευμα: η πρωινή ώρα αιχμής είναι η χειρότερη από τις 7:30 έως τις 8:30 π.μ., ενώ η ώρα βιασύνης ξεκινά σχετικά νωρίς , περίπου στις 4 μ.μ. και κορυφές στις 5 με 5:30.

Η κυκλοφορία που εξέρχεται από το κέντρο της πόλης και κατευθύνεται προς τα προάστια παραμένει περισσότερο από τις ώρες αιχμής στις πόλεις. Ωστόσο, εκτός από τις ώρες αιχμής, δεν είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπεις συμφόρηση στους δρόμους στις πόλεις Twin City, εκτός από το είδος που θα περιμένατε γύρω από ένα μεγάλο γεγονός, κατά τη διάρκεια του σοβαρού καιρού ή της οδοποιίας, ή ξεκινώντας από την πόλη σε ένα σαββατοκύριακο διακοπών .

Οι περιοχές χειρότερης συμφόρησης

Οι πιο πολυσύχναστοι δρόμοι στην περιοχή του μετρό Twin Cities είναι εκείνοι που φέρνουν τους μετακινούμενους από τα βορειοδυτικά, δυτικά και νότια προάστια. Όλοι οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι-διακλαδώσεις 35 και οι κλάδοι 35-Ε και 35-W, οι σταθμοί Interstate 94 και I-494, οι οδοί I-694 και ο οδικός δρόμος I-394-έχουν προγνωστικώς συμφόρηση.

Η διασταύρωση των I-35W και της Highway 62 στη Νότια Μινεάπολη είναι ένα περιβόητο hotspot για κυκλοφοριακή συμφόρηση και το τμήμα του I-35W νότια του κέντρου της πόλης Minneapolis είναι το πιο πολυσύχναστο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στη Μινεσότα.

Η στάση Interstate 94 ανάμεσα στο κέντρο της Minneapolis και το St. Paul , τα περισσότερα από τα I-394, I-35W που οδηγούν στο κέντρο της Μινεάπολη και τα I-35 γύρω από το κέντρο του St. Paul έχουν πολύ μεγάλη κυκλοφορία στις ώρες αιχμής.

Πολλές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την τοπική κυκλοφορία κατά τη διάρκεια έντονων συνωστισμένων χρόνων σε αυτούς τους μεγάλους δρόμους είναι να πάρετε τους δρόμους της πόλης αντί των αυτοκινητοδρόμων και των αυτοκινητοδρόμων.

Ωστόσο, τα τμήματα του κέντρου της Μινεάπολις και του Αγίου Παύλου μπορούν να φτάσουν εξίσου συμφυώς με τις μεγάλες οδικές αρτηρίες κατά τη διάρκεια της αιχμής των πρωινών και βραδινών ωρών αιχμής.

Ο Καιρός και οι Δρόμοι

Εκτός από τον άφθονο αριθμό οχημάτων, η συμφόρηση επιδεινώνεται από τους εποχιακούς παράγοντες και τα κατασκευαστικά έργα που προκύπτουν από την καθημερινή φθορά στις οδούς.

Το καλοκαίρι, το MNDoT διανέμει απερίφραστα κυκλοφοριακούς κώνους σε όλες τις πόλεις Twin City και προσπαθεί να κάνει έξι μήνες κατασκευής και επισκευής δρόμων κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών.

Οι λάκκοι είναι ένας άλλος κίνδυνος την άνοιξη, επειδή ο κύκλος ψύξης-απόψυξης της άνοιξης δημιουργεί σοβαρές λακκούβες στους δρόμους και τους αυτοκινητόδρομους. Παρόλο που αυτά δεν αυξάνουν σημαντικά την κυκλοφορία από μόνα τους, το προκύπτον συνονθύλευμα στα τέλη της άνοιξης και καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να προκαλέσει κλείσιμο λωρίδων και δρόμων που θα μπορούσαν να προσθέσουν χρόνο στην εργασία σας.

Το χειμώνα ο δρόμος έχει καθαριστεί, αλλά πολλοί που κάνουν ποδήλατο ή βόλτα το λεωφορείο το καλοκαίρι είναι πίσω στα αυτοκίνητά τους και ο καιρός συχνά χειροτερεύει την κυκλοφορία. Εάν είστε νεοφερμένος σε ψυχρά κλίματα, η περιοχή έχει σοβαρές χιονοθύελλες και παγωμένους δρόμους μετά από χιονοπτώσεις. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά περισσότερα ατυχήματα που προκαλούνται από τους παγωμένους δρόμους. είναι καλή ιδέα να επιβραδύνετε και να αφήσετε αρκετό χρόνο για το ταξίδι σας το χειμώνα.