Ναι, το καλοκαίρι έρχεται στη Μινεσότα και αυτό είναι όταν

Είναι ακόμα το καλοκαίρι;

Η άνοιξη στη Μινεσότα μπορεί να είναι σύντομη και τείνει να έρθει αργά, η οποία μπορεί να έχει τους επισκέπτες και τους κατοίκους σαν φαγούρα για τον ζεστό καιρό του καλοκαιριού. Εδώ είναι μια ματιά σε εποχές της Μινεσότα και όταν μπορείτε τελικά να απολαύσετε το καλοκαίρι στο κράτος.

Οδηγώντας μέχρι το καλοκαίρι

Ο Μάρτιος είναι σταθερά χειμωνιάτικος μήνας στη Μινεσότα. Παρόλο που ο χειμώνας χαλαρώνει και το χιόνι λιώνει στις θερμότερες μέρες, συνήθως πέφτει περισσότερο χιόνι σε αυτό το μήνα. Με την πρώτη επίσημη ανοιξιάτικη μέρα που συνήθως πέφτει στα μέσα του τέλους Μαρτίου, δεν θα το γνωρίζατε εδώ.

Ο καιρός δεν ενοχλεί τις εποχιακές ετικέτες που έχουν σημασία σε πολλές άλλες πολιτείες. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την άνοιξη μέχρι που η Μινεσότα αισθάνεται πραγματικά σαν άνοιξη.

Ο Απρίλιος έχει πολλές ημέρες κατάψυξης και το δυναμικό των ζεστών ημερών της άνοιξης, όταν είναι ευχάριστο να είσαι έξω. Το χιόνι συνήθως έχει λειώσει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Τέλος, αισθάνεται σαν άνοιξη.

Αλλά όχι για πολύ. Οι αρχές του Μαΐου είναι συνήθως δροσερές και η θερμοκρασία θερμαίνεται καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαΐου για να δούμε πραγματικό καλοκαιρινό καιρό και θερμότητα μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Αυτό που αισθάνεται σαν τον αληθινό καλοκαιρινό καιρό ξεκινά συνήθως κάποια στιγμή το Μάιο στη Μινεσότα, πολύ πριν την επίσημη πρώτη καλοκαιρινή μέρα στα τέλη Ιουνίου. Στη συνέχεια το καλοκαίρι μπορεί να χτυπήσει σκληρά, ανάλογα με το πού βρίσκεστε στην πολιτεία. Πάνω στα βόρεια, τα καλοκαιρινά ψηλά τείνουν να αιωρούνται στα υψηλά 70s (Fahrenheit) και στα μέσα της δεκαετίας του '80 στο νότο. Εκεί, οι temps μπορούν να ακουμπούν έως και 114 μοίρες.

Πότε είναι η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού στη Μινεσότα;

Η επίσημη αρχή του καλοκαιριού στη Μινεσότα βρίσκεται στο θερινό ηλιοστάσιο, είτε στις 20 Ιουνίου είτε στις 21 Ιουνίου.

Ανεπίσημοι δείκτες της έναρξης του καλοκαιριού στη Μινεσότα

Ετήσια καλοκαιρινά γεγονότα στη Μινεσότα

Εάν επισκέπτεστε τη Μινεσότα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εδώ είναι λίγα σημαντικά γεγονότα των ετήσιων εκδηλώσεων που αξίζει τον έλεγχο.

Φεστιβάλ Μινεσότα Fringe: Το ετήσιο Φεστιβάλ Μινεσότα Fringe, που πραγματοποιήθηκε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, διαθέτει εκατοντάδες παραστάσεις σε τοποθεσίες σε όλη την πολιτεία. Δείτε τη ζωντανή μουσική, το θέατρο και τον χορό που εκτελούνται ως μέρος αυτής της καλλιτεχνικής γιορτής.

Loring Park Art Festival: Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, κατευθυνθείτε στο πάρκο Loring για ένα μεγάλο ετήσιο φεστιβάλ τέχνης.

Uptown Metris Art Fair: Ένα άλλο δημοφιλές φεστιβάλ τέχνης είναι το Uptown Metris, που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο τον Αύγουστο. Η έκθεση Uptown Metris Art θεωρείται ευρέως ένα από τα πιο αξιόλογα φεστιβάλ καλών τεχνών στη Μινεσότα και πέρα ​​από αυτήν. Είναι γνωστό σε όλο το Midwest.

Powderhorn Festival of the Arts: Αν θέλετε να δείτε την κορυφαία τοπική τέχνη και τέχνη, κατευθυνθείτε στο Powderhorn Festival of Arts, που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο.