Υπάρχουν σφάλματα κρεβατιού στο δωμάτιό μου;

Πώς μπορείτε να μάθετε αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο "bug bug";

Τα σκουλήκια κρεβατιού κάνουν μια ανεπιθύμητη εμφάνιση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας; Πώς μπορείτε να μάθετε αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο "bug bug"; Καλύτερα όμως, πώς μπορείτε να αποφύγετε τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο που έχει μολυνθεί από σκουλήκια κρεβατιού;

Αναφορές σφαλμάτων κλίνης

Ένας ιστότοπος που συλλέγει αναφορές σφαλμάτων κρεβατιού από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου είναι το The Bed Bug Registry . Το Μητρώο σάς επιτρέπει να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ακόμα και μια πόλη, και να δείτε πού οι επισκέπτες έχουν αναφέρει συναντήσεις με bug bugs σε ένα ξενοδοχείο ή ένα κτίριο διαμερισμάτων κοντά.

Εάν το ξενοδοχείο σας είναι καταχωρημένο με παρατηρήσεις bug bug, μην πανικοβληθείτε. Δώστε προσοχή στην ημερομηνία της τελευταίας έκθεσης των bug στύλων. Το ξενοδοχείο μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει το πρόβλημα.

Ψάχνετε για Bed Bugs

Μόλις κάνετε check-in, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναζητήσετε τα αποκαλυπτικά σημάδια των bug bugs στην αίθουσα του ξενοδοχείου. Τα κορίτσια ενηλίκων κρεμούνται με μήκος μισής ίντσας και μπορείτε να τα εντοπίσετε. Ωστόσο, είναι καλό να κρύβονται, γι 'αυτό θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά. Τα κοινά σημεία για σκασμένα κρεβάτια στα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται στις ραφές του στρώματος (τραβήξτε τα φύλλα για να κοιτάξετε προσεκτικά), στις ρωγμές του κεφαλιού του κρεβατιού, στις σανίδες και στις πτυχές των επικαλυμμένων επίπλων.

Επίσης, κρατήστε ένα μάτι έξω για τα περιττώματα τα σκουλήκια κρεβάτι μπορεί να έχουν μείνει πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Θα εμφανίζονταν ως μικρά καφέ κηλίδες, ενδεχομένως γεμάτα με αίμα. Ελέγξτε τα φύλλα και το στρώμα για αυτά τα μικροσκοπικά σημεία.

Τι να κάνετε αν δείτε ένα σφάλμα στο κρεβάτι

Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχουν bug bugs στο ξενοδοχείο σας, προσπαθήστε να λάβετε κάποια απόδειξη, ώστε η καταγγελία σας να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Δεν χρειάζεται καν να πιάσετε ένα. εάν βλέπετε ένα bug bug, τραβήξτε μια φωτογραφία με το κινητό σας για να δείξετε στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου. Μην περιμένετε τα σφάλματα κρεβατιών που βλέπετε να παραμένουν σε ένα μέρος ενώ καλείτε στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Περπατούν περίπου τόσο γρήγορα όσο τα μυρμήγκια και θέλουν να κρυφτούν.

Αν έχετε εύλογη υποψία ότι τα σκουλήκια κρέμονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αφήσετε τα σκουλήκια στο κρεβάτι να μετακινηθούν σε άλλα δωμάτια με ρωγμές στην οροφή, στα πατώματα και στους τοίχους.

Έτσι, η μετάβαση σε άλλο δωμάτιο δεν είναι ένα ασφαλές στοίχημα. Αφήστε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου να μάθει αμέσως για τα σφάλματα κρεβατιού. το ξενοδοχείο πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αμέσως.

Ακόμα κι αν δεν βλέπετε κάποια σημάδια σφάλματος κρεβατιού στο ξενοδοχείο σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέπετε σε κανέναν την ευκαιρία να αναποδογυρίσετε μια βόλτα στο σπίτι σας μαζί σας. Μην βάζετε τα ρούχα σας πάνω στο χαλί ή σε επικαλυμμένες καρέκλες. Ομοίως, κρατήστε τη βαλίτσα σας από το πάτωμα και το κρεβάτι. Χρησιμοποιήστε μια μεταλλική θήκη βαλίτσας αν υπάρχει διαθέσιμη.

Λάβετε απαντήσεις σε περισσότερες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα bug bugs στα ξενοδοχεία: