Δώστε τα κατοικίδια σας μια γεύση του RV Lifestyle με τα κατοικίδια ζώα

Σχέδια ευθείας γραμμής σας φέρνουν τα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων για τους φίλους σας

Τα σκυλιά και τα σκυλιά πηγαίνουν μαζί σαν το φυστικοβούτυρο και το ζελέ. Οι RVers είναι εξερχόμενοι, περιπετειώδεις και αγαπούν να μοιράζονται τις περιπέτειές τους με άλλους, έστω και αν ο άλλος έχει τέσσερα πόδια. Αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να ταιριάζει με την αγάπη σας με το RVing με την αγάπη για το γούνινο φίλο σας, μην κοιτάζετε πια, νομίζω ότι έχουμε βρει το τέλειο ενθύμιο για εσάς ή το δώρο για το αγαπημένο σας RVer. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων από Straight Line Designs.

Σχετικά με τα Σχέδια Ευθείας Γραμμής

Straight Line Designs Inc. είναι η εταιρεία του βιομηχανικού σχεδιαστή Judson Beaumont. Ο Beaumont γεννήθηκε στο Saskatoon, Saskatchewan, Καναδάς το 1960. Σπούδασε τέχνη στο Capilano College και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε 3D σχεδίαση στο Emily Carr Institute of Art and Design το 1985, που σχεδίασε Straight Line Designs την ίδια χρονιά.

Ο Μποόμον θεωρεί την έμπνευσή του να κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητούν τα αντικείμενα γύρω τους.

"Ένα άτομο πρέπει να τολμήσει να απομακρυνθεί από το δοκιμασμένο και αληθινό για να δώσει ένα κομμάτι ενέργεια και ενδιαφέρον. Να επηρεάζεται και να εμπνέεται από τον κανόνα, και στη συνέχεια να το προκαλέσει, να το αλλάξει, να το λειώσει, να το τεντώσει, να το αλλάξει προς το καλύτερο ».

Αυτά τα λόγια είναι ευθεία από τον ίδιο τον Beaumont, περιγράφοντας αυτά που έχει στόχο.

Σχετικά με τα κατοικίδια ζώα

Μια από τις δημιουργίες του Beaumont που έχει πάρει πολλή αγάπη τόσο από τους RVers όσο και από τους λάτρεις της τέχνης είναι τα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων που μπορούν όλοι να προβληθούν στην ιστοσελίδα του Beaumont.

Υπάρχουν επί του παρόντος επτά μοντέλα διαθέσιμα για προβολή στην ιστοσελίδα του Beaumont. Όλα τα σημερινά κομμάτια διαμορφώνονται μετά από διάφορα ρυμουλκούμενα ταξιδιού από όλο τον κόσμο RV.

Ορισμένα ρυμουλκούμενα είναι σχεδιασμένα να μοιάζουν με μίνι ρυμουλκούμενα Airstream και δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι ένα ρυμουλκούμενο έχει πολλές ομοιότητες με το ρυμουλκό Vintage Shasta δύο τόνων.

Είναι προφανές ότι η Beaumont είτε έχει περάσει πολύ χρόνο στον κόσμο RV είτε είναι κοντά σε μια ομάδα RVers .

Το επίπεδο λεπτομέρειας που χρησιμοποιεί η Beaumont μαζί με τις πρακτικές εφαρμογές καθιστά τα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων ένα μοναδικό κομμάτι εργασίας. Ακόμα και το μπροστινό μέρος των ρυμουλκούμενων έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μικρές δεξαμενές προπανίου αλλά εξυπηρετεί έναν πιο πρακτικό σκοπό ενεργώντας ως τροφή για ζώα και ένα μπολ με νερό, ενώ το εσωτερικό του ρυμουλκουμένου προσφέρει ένα φυσικό καταφύγιο για το κατοικίδιο ζώο σας να ξεφύγει στον δικό του ιδιωτικό κόσμο πιάσει μερικά Zs.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εσωτερικό φωτισμό, εξατομικευμένες πινακίδες κυκλοφορίας και πολλά άλλα. Υπάρχουν επί του παρόντος επτά σχέδια που αναφέρονται στην ιστοσελίδα με αστεία ονόματα όπως το Dog Gone και το GRRRRRR. Δεν υπάρχει καμία λέξη εάν οι τροχοί στα μικροσκοπικά ρυμουλκούμενα ταξίδια είναι πιο λειτουργικοί ή διακοσμητικοί.

Τα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων του Beaumont βρίσκονται στη μικρότερη πλευρά και τα καθιστούν μια εξαιρετική απόδραση για το Schih Tzu ή το Miniature Schnauzer, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές επιλογές για ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων που μπορούν να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε φυλή μεγαλύτερη από μια φυλή παιχνιδιών.

Επί του παρόντος, τα Straight Line Designs δεν παρέχουν μια περιοχή της ιστοσελίδας όπου μπορείτε να αγοράσετε ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων, αλλά ο ιστότοπος έχει μια περιοχή όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την Straight Line και την Beaumont για να αρχίσετε να φτιάχνετε ένα ρυμουλκούμενο για κατοικίδια ζώα.

Τα προσαρμοσμένα ρυμουλκούμενα κατοικίδιων ζώων αρχίζουν περίπου τα $ 800

Πώς το βλέπουμε, οτιδήποτε μπορεί να φέρει μαζί μας την αγάπη μας για τα σκυλιά και τα ρυμουλκούμενα ταξιδιού είναι εντάξει στο βιβλίο μας. Σιγουρευτείτε για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Straight Line Design για να πάρετε μια ματιά σε όλες τις διαφορετικές επιλογές ρυμουλκούμενο κατοικίδιων ζώων. Αν έχετε ένα μικρό σκυλί που αγαπά το RVing μαζί σας, αυτά τα μικρά ρυμουλκούμενα μπορεί να είναι τέλεια.