Αναθεώρηση του ξενοδοχείου Casa Marina στο Key West Florida

Το Casa Marina είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο με πολλή ιστορία, σε ένα ζεστό, τροπικό κλίμα. Μεγάλη για να φιλοξενήσει πραγματικές επαγγελματικές συναντήσεις και συναντήσεις, και αρκετά κοντά στο κέντρο του Key West, το Casa Marina είναι μια πολύ καλή επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν ένα θεαματικό σκηνικό για μια εκδήλωση ή μια τοποθεσία για μια ιστορική συνάντηση. Η υπηρεσία στο ξενοδοχείο ήταν εξαιρετική και άνετη, και η ρύθμιση ειδυλλιακή.

Τα καταλύματα κυμαίνονται από σχετικά απλά έως μεγάλα, μοντέρνα στούντιο ή ιστορικά δωμάτια στο κεντρικό κτίριο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση της Casa Marina, Key West Florida

Το Casa Marina είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο με πολλή ιστορία. Σχεδιασμένο από τον μεγιστάνα του σιδηρόδρομου Henry Flagler, το θέρετρο άνοιξε το 1920 ως την τελική στάση στον υπερπόντιο σιδηρόδρομο του Flager.

Έκτοτε, το ξενοδοχείο γνώρισε πολλαπλές φάσεις - από το να είναι ένα γραφείο αξιωματικών κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου για τη διοργάνωση ενός τάγματος πυραύλων κατά τη διάρκεια της κρίσης των Κούβων Πυραύλων, το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε στις $ 84 στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και αποκαταστάθηκε στο αρχικό του μεγαλείο.

Η σημερινή έκδοση του ξενοδοχείου διαθέτει ωραίους, ιστορικούς κοινόχρηστους χώρους και αίθουσες συσκέψεων, πολυτελείς χώρους και όμορφο τοπίο. Τέλειοι φοίνικες κινούνται κατά μήκος του πεζόδρομου του ωκεανού, με αιώρες μεταξύ τους. Για το Key West, το ξενοδοχείο διαθέτει πολύ καλές επιλογές κολύμβησης, όπως μια αμμώδη παραλία και μια προβλήτα με σκάλες. Υπάρχει τραπεζαρία δίπλα στην παραλία, υπαίθριο μπαρ και πολλές πισίνες. Η υπόθεση Marina έχει πάνω από 1.000 πόδια ιδιωτική παραλία, και εύκολη πρόσβαση σε τένις, γκολφ, ψάρεμα βαθέων υδάτων και πολλά άλλα

Υπάρχει επίσης μια σειρά από δωμάτια, από πιο λειτουργικά standard δωμάτια, αλλά με ωραία θέα, σε μεγαλύτερες σουίτες και ιστορικά κύρια δωμάτια με ιδιωτικά καταστρώματα. Οι σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων είναι επίσης διαθέσιμες. Διαθέτει ένα εντυπωσιακά μεγάλο γυμναστήριο. Το θέρετρο είναι περίπου ένα μίλι μακριά από την κεντρική περιοχή του Key West, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ βολικό με αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορείο. Είναι επίσης βασικά ακριβώς δίπλα σε μια από τις μεγάλες δημόσιες παραλίες του Key West

Το Casa Marina είναι κατάλληλο για γκρουπ και συνέδρια, με πολλές περιοχές για λειτουργίες, δείπνο και διασκέδαση. Ο χώρος συνάντησης περιλαμβάνει 22.600 τετραγωνικά πόδια ευέλικτου χώρου εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων τριών διαφορετικών αίθουσες χορού και τεσσάρων υπαίθριων χώρων υποδοχής που φιλοξενούν έως 200 άτομα

Η ημερήσια χρέωση τέλους ~ $ 25 (συν φόρο) προστίθεται στο λογαριασμό για να καλύψει μια σειρά αντικειμένων από ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας έως εσπρέσο κατασκευαστές, υπηρεσίες θυρωρού πισίνας και πολλά άλλα.

Η γενική συντήρηση του ξενοδοχείου φαινόταν πολύ καλή, αν και είναι μια μεγάλη ιδιοκτησία. Τα δωμάτια που μείναμε και ελέγχαμε ήταν καθαρά και όμορφα διορισμένα. Οι σουίτες τείνουν να είναι πιο μοντέρνες και ελαφρώς εφεδρικές (όταν πρόκειται για συρτάρια και χώρο ενδυμάτων). Στην πραγματικότητα προτιμήσαμε την παλαιότερη πτέρυγα στη δεξιά πλευρά του ξενοδοχείου με περισσότερα δωμάτια τύπου ξενοδοχείου.

Η θέα ήταν ωραία, τα δωμάτια άνετα, και μπορείτε να παρκάρετε στον παράδρομο ακριβώς δίπλα στις σκάλες και την παραλία.

Είναι δύσκολο να τρέξει ένα τόσο μεγάλο θέρετρο και να μην έχει προβλήματα εδώ και εκεί. Για παράδειγμα, ο διακόπτης φωτισμού στο κομοδίνα ήταν δύσκολο να το χρησιμοποιήσει, αλλά το συνηθίσαμε. Είχαμε επίσης ένα πρόβλημα με τον κλιματισμό την πρώτη νύχτα μου. Η ρεσεψιόν δεν ήταν σε θέση να το διορθώσετε τότε, αλλά βρήκαν έναν μεγάλο ανεμιστήρα για μένα να χρησιμοποιήσω αντ 'αυτού, το οποίο λειτούργησε καλά. Τον έκαναν αμέσως το επόμενο πρωί.

Ενώ τα πολυτελή ξενοδοχεία μπορούν εύκολα να πάνε στη θάλασσα με δωρεάν υπηρεσία που συχνά αποπνέει συμβουλές και όχι ανησυχία, το προσωπικό της Casa Marina έκανε αξιοθαύμαστο. Εξισορρόπησαν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με μια πραγματικά ζεστή στάση.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.