Τι είναι ένα Bidet;

Έχετε φτάσει ποτέ σε ένα υπέροχο νέο ξενοδοχείο, ανυπομονούμε να το check in και να φτάσουμε στο καταλύματό σας το συντομότερο δυνατόν επειδή έχετε απλά να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε ίσως έχετε συναντήσει ένα πρόσθετο εξάρτημα δίπλα στην τουαλέτα που δεν είναι εξοικειωμένο. Πρόκειται για μπιντέ (προφέρεται διήμερα).

Ερώτηση: Τι είναι ένα Bidet;

Μια μπιντέ είναι μια μονάδα καθαρισμού για το κάτω μέρος του σώματος. Οι ταξιδιώτες που διαμένουν σε ορισμένα ευρωπαϊκά και πολυτελή ξενοδοχεία εκτός της ηπείρου μπορούν να βρουν μια μπιντέ που βρίσκεται δίπλα στην τουαλέτα στο μπάνιο.

Συχνά υποστηρίζεται από ένα ράφι που κρατά μια μικρή, επίπεδη πετσέτα και ένα εύχρηστο κάτοσα σαπουνιού.

Την πρώτη φορά που βλέπετε ένα μπιντέ, μπορεί να μην ξέρετε τι είναι ή πώς να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, ένα bidet μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την επίτευξη μεγαλύτερης καθαρότητας των γεννητικών οργάνων και των περιφερειών σας από το χαρτί υγείας. Στην πραγματικότητα, όταν ένα μπιντέ χρησιμοποιείται σωστά, δεν υπάρχει ανάγκη για χαρτί υγείας μετά το πλύσιμο ή την απολέπιση.

Ερώτηση: Τι φαίνεται το Bidet;

Μια μπιντέ μοιάζει και μπορεί να μοιάζει με την γειτονική τουαλέτα με στυλ και χρώμα, αλλά δεν έχει καπάκι και είναι συνήθως κάπως μικρότερη. Τα bidet προσφέρονται σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ που στις περισσότερες περιπτώσεις ταιριάζουν με την τουαλέτα. Ένα δημοφιλές μπιντέ από την Kohler , μοντέλο K-4886-O είναι στην παραδοσιακή συλλογή στυλ Memoirs®. Είναι ύψους 15 ίντσες ψηλό και έρχεται σε μια σειρά από εννέα χρώματα, από λευκό σε μαύρο.

Ερώτηση: Πώς μια γυναίκα ή ένας άνδρας χρησιμοποιεί μια προσφορά;

Όταν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε μπιντέ στο μπάνιο σας, επωφεληθείτε από αυτό και χρησιμοποιήστε το μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας.

Σε ένα μήνα του μέλιτος ή μια ρομαντική απόδραση; Εάν δεν έχετε χρόνο να ντους, χρησιμοποιώντας ένα μπιντέ πριν από το σεξ είναι μια ευγένεια στο σύντροφό σας. Μετά από την έρωτα (όχι πολύ σύντομα, κανένας δεν εκτιμά τον εραστή που αναπηδά αμέσως μετά την πράξη!), Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πάλι για να ανανεώσετε τον εαυτό σας (σε κάποιο σημείο όμως θα έπρεπε πραγματικά να χτυπήσετε το ντους!).

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα bidet:

  1. Πρώτα τοποθετήστε το σαπούνι και το βάλτε στο εσωτερικό του βραχίονα.
  2. Εντοπίστε μια πετσέτα για ξήρανση και χρησιμοποιήστε την μόνο με το μπιντέ. Είναι προτιμότερες οι πετσέτες χαμηλού υφάσματος.
  3. Ενεργοποιήστε την παροχή νερού της μπιντέ και ρυθμίστε την σε μια θερμοκρασία που θα είναι άνετη όταν ψεκάζεται σε λεπτούς ιστούς.
  4. Περνώντας το μπιντέ στην ίδια κατεύθυνση που θα κάνατε σε μια τουαλέτα, χαμηλώστε το σώμα σας πάνω από το νερό που προέρχεται από το στόμιο του μπιντέ. Ρυθμίστε την κατεύθυνση και τη γωνία του στομίου εξαγωγής εάν χρειάζεται.
  5. Καθαρίστε τις πρωκτικές και γεννητικές περιοχές χρησιμοποιώντας το σαπούνι, ξεπλύνετε και στεγνώστε με την ειδική πετσέτα.
  6. Σηκώστε και σβήστε το νερό.
  7. Κοιτάξτε τις περιοχές που μόλις καθαρίσατε.
  8. Ξεχωρίστε το σαπούνι μπιντέ και την πετσέτα από παρόμοια αντικείμενα.
  9. Πλύνετε τα χέρια σας στο νεροχύτη.

Ερώτηση: Υπάρχουν λάθος τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα Bidet;

Ναί! Μην χρησιμοποιείτε το bidet για τα εξής:

Εάν συναντήσετε ένα μπιντέ που είναι λιγότερο από καθαρό, μην το χρησιμοποιήσετε και ενημερώστε τη διεύθυνση.