Πόσο καιρό είναι η Γέφυρα του Μπρούκλιν; Σε μίλια και μετρητές;

Γεγονότα για τη Γέφυρα του Μπρούκλιν

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσο καιρό είναι η γέφυρα του Μπρούκλιν; Σε μίλια και μετρητές;

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται πόσο καιρό είναι η Γέφυρα του Μπρούκλιν. Εδώ είναι η απάντηση, και στα δύο μίλια και στα μέτρα. Κυρίως, οι επισκέπτες είναι περίεργοι επειδή σκέφτονται να περπατούν ή να ποδηλατούν σε αυτό. Εάν θέλετε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο στη γέφυρα, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να κάνετε το ταξίδι σας πιο εύκολο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Περπάτημα στη γέφυρα

Φυσικά τα μίλια και τα χιλιόμετρα είναι χρήσιμα για να σχεδιάσετε το χρόνο που θα χρειαστεί να περάσετε τη γέφυρα, υπάρχουν άλλοι παράγοντες όταν διασχίζετε τη γέφυρα. Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα χαλαρό περίπατο ή ίσως να θέλετε να τρέξετε τη γέφυρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσετε τη γέφυρα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Περπατώντας τη γέφυρα του Μπρούκλιν είναι ένα βήμα για κάθε ταξίδι στο Μπρούκλιν. Υπάρχουν πολλά μέρη που θα θέλατε να σταματήσετε για να φωτογραφίσετε τις απόψεις του χαμηλότερου Μανχάταν και του Μπρούκλιν. Το μονοπάτι είναι αρκετά ευρύ και υπάρχει μια καθορισμένη λωρίδα ποδηλασίας, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στη γέφυρα. Υπάρχουν σημεία που είναι ιδανικά για λήψη φωτογραφιών. Φυσικά, θα δείτε τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται σε αυτά τα τμήματα της γέφυρας, για να αποφύγουν τα πλήθη, προσπαθήστε να διασχίσετε τη γέφυρα νωρίτερα.

Σε αυτό το σημείο, οι ντόπιοι τρέχουν και ποδήλατο τη γέφυρα, αλλά υπάρχουν λιγότεροι τουρίστες που τραβάνουν φωτογραφίες.

Διασκέδαση Γεγονότα για τη Γέφυρα

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους που περπατούν στη γέφυρα μαζί σας, δείτε μερικά περίεργα γεγονότα σχετικά με τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Την επόμενη φορά που θα περάσετε τη γέφυρα, βεβαιωθείτε ότι θα εντυπωσιάσετε τους συντρόφους σας με αυτές τις πληροφορίες.

Οι Sandhogs έχτισαν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Μήπως η λέξη sandhog προκαλεί εικόνες ζώων που θα έπρεπε να διαμένουν στην Sedona; Λοιπόν, τα sandhogs δεν ήταν ζώα καθόλου, αλλά ήταν άνθρωποι. Ο όρος sandhog ήταν μια λέξη αργαλειού για τους εργάτες που έχτισαν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Πολλοί από αυτούς τους μετανάστες εργάτες έβαλαν γρανίτη και άλλα καθήκοντα για να ολοκληρώσουν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Η γέφυρα ολοκληρώθηκε το 1883. Και ποιος ήταν ο πρώτος που πέρασε τη γέφυρα; Ήταν η Emily Roebling.

Οι ελέφαντες περπατούσαν από τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Οι ελέφαντες του PT Barnum πέρασαν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν το 1884. Η γέφυρα άνοιξε ένα χρόνο, όταν είκοσι ένας ελέφαντες μαζί με καμήλες και άλλα ζώα διέσχισαν τη γέφυρα. Ο Barnum ήθελε να αποδείξει ότι η γέφυρα ήταν ασφαλής και επίσης ήθελε να προωθήσει το τσίρκο του.

Τα γεράκια φωλιάζουν στη γέφυρα του Μπρούκλιν. Σύμφωνα με το History.com, υπάρχουν περίπου 16 ζευγάρια Peregrine Falcons που ζουν στη Νέα Υόρκη και κάποια φωλιά στη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Επίσης φωλιάζουν σε άλλα σημεία γύρω από την πόλη.

Πέντε άλλα πράγματα που μπορεί να θέλουν να ξέρουν

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, εδώ είναι πέντε πράγματα που ίσως θέλετε να μάθετε για τη γέφυρα και την ιστορία του Μπρούκλιν. Υπάρχουν πολλά να μάθουν για την ιστορία της Νέας Υόρκης και της αμερικανικής ιστορίας σε μια απλή βόλτα στη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Υπάρχουν πλάκες στη γέφυρα με πληροφορίες για την ιστορία και την κατασκευή της γέφυρας.

  1. Ποια σημεία ενδιαφέροντος της NYC μπορείτε να δείτε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν ;
  2. Ποιος ουρανοξύστης είναι; Empire State Building? Ή η Chrysler;
  3. Γέφυρες εδώ, εκεί παντού: Ποιες είναι οι γέφυρες που βλέπετε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν ;
  4. Αυτοί οι ιστορικοί δείκτες στη γέφυρα του Μπρούκλιν: Τι λένε
  5. Πώς μπορεί κανείς να οδηγήσει τη Γέφυρα του Μπρούκλιν στο DUMBO και στο Brooklyn Heights;

Έτσι έχετε έρθει στο Μπρούκλιν. Και τώρα τι?

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε μετά το περπάτημα από το Μανχάταν στο Μπρούκλιν, πάνω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν .

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein