Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο Βανκούβερ

Η παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Βανκούβερ ακυρώθηκε το 2017 και το 2018 λόγω έλλειψης χορηγίας. Οι παρακάτω λεπτομέρειες αφορούν παρελάσεις προηγούμενων ετών και θα ενημερώνονται εάν η παρέλαση πραγματοποιηθεί στο μέλλον.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου) μπορεί να έχει ιρλανδική καθολική καταγωγή, αλλά η δημοτικότητά της ως γιορτή όλων των πραγμάτων της Κελτικής έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την αγαπημένη των διακοπών μεταξύ των Καναδών όλων των υποβάθρων.

Και οι Βανκουβερίτες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο Βανκούβερ τα προηγούμενα χρόνια έχει προσελκύσει 300.000 ανθρώπους ετησίως, περιλαμβάνει 2.000 συμμετέχοντες και διαθέτει κελτικούς μουσικούς, κλόουν, περιπατητές, παλαιά οχήματα, ιππικές ομάδες, ιρλανδούς χορευτές και πολλά άλλα.

Οργανωμένη από το CelticFest Vancouver, η Παρέλαση του Αγίου Πατρίκ στο Βανκούβερ ήταν μέρος ενός φεστιβάλ κελτικής εννέα ημερών, του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Κελτικής στο Δυτικό Καναδά, που περιλαμβάνει διεθνείς και Καναδούς καλλιτέχνες της Κελτικής, μουσικούς, καλλιτέχνες και χορευτές.

Ημερομηνίες και ώρες

Οι μελλοντικές ημερομηνίες που θα καθοριστούν, εάν ληφθούν οι χορηγοί.

Τοποθεσία

Η διαδρομή παρέλασης ξεκίνησε στις οδούς Howe και Davie St. στο κέντρο του Βανκούβερ, προχώρησε βόρεια κατά μήκος του Howe στη Γεωργία και τελείωσε στις οδούς Georgia & Granville.

Λόγω των πλήθους και των κλειστών δρόμων, η οδήγηση και η στάθμευση στο Parade ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Τα λεωφορεία ήταν ένα καλύτερο στοίχημα, ή μια επιλογή ήταν η γραμμή Καναδάς / SkyTrain στο σταθμό Granville, μόλις ένα τετράγωνο νότια της W Georgia.

Πρόσθετες πληροφορίες για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Η παρέλαση δεν είναι η μόνη εκδήλωση του CelticFest. Μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα της παρέλασης, απολαμβάνοντας δωρεάν διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής μουσικής και των ψώνια, στο Celtic Village (στην οδό Granville, μεταξύ των δρόμων Robson και Nelson) μέχρι τις 5:00 μ.μ.

Μια άλλη επιλογή για τις οικογένειες είναι να κατευθυνθείτε στην The Blarney Stone στο Gastown μετά την παρέλαση για το ολόσωμο πάρτι του δρόμου (αυτό το γεγονός γίνεται 19+ μετά τις 18:00).

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τις γιορτές του Αγίου Πατρικίου στη νύχτα σε ένα από τα ιρλανδικά παμπ του Βανκούβερ .

Για περισσότερες γιορτές της Βανκούβερ του Αγίου Πατρικίου, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων επιλογών για διασκέδαση όλων των ηλικιών την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, δείτε τον Οδηγό της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Βανκούβερ .

Πρόσθετες πληροφορίες στο Βανκούβερ

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Βανκούβερ, π.Χ., αυτοί οι οδηγοί θα βοηθήσουν:

Θυμήσου

Ξενοδοχεία και καταλύματα κοντά στη διαδρομή Parade μπορούν να γεμίσουν γρήγορα, οπότε αν θέλετε να μείνετε κοντά, κάντε κράτηση νωρίς. Ημέρα του Αγίου Πατρικίου συχνά συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Spring Break του Μετρό Βανκούβερ, που σημαίνει ακριβότερα ξενοδοχεία / καταλύματα / αεροπορικά ταξίδια. Βασικά, εάν το Spring Break περιλαμβάνει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου), τότε θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα ταξιδίου της αιχμής . Φυσικά, υπάρχουν πάντα τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα σε οποιοδήποτε ταξίδι στο Βανκούβερ.