Το σπίτι του Bruce Lee στο Χονγκ Κονγκ και το Μουσείο

Τι συμβαίνει με το επερχόμενο Μουσείο Bruce Lee στο Χονγκ Κονγκ

Από τον Ιούνιο του 2011, το έργο του Μουσείου Bruce Lee ακυρώθηκε λόγω διαφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και ιδιοκτήτη του κτιρίου σχετικά με το μέγεθος και την κλίμακα του μουσείου

Το σπίτι του Bruce Lee στο Χονγκ Κονγκ έχει τελικά εγκριθεί για να γίνει μουσείο μετά από έναν αγώνα για να σώσει το κτίριο από τη λεγεώνα των οπαδών των πολεμικών τεχνών.

Οι οπαδοί του Bruce Lee αισθάνονται συχνά ότι η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ έχει κάνει λίγα πράγματα για να τιμήσει έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος γιος της πόλης.

Εκτός από ένα άγαλμα στη Λεωφόρο των Αστέρων, δεν υπάρχουν άλλα επίσημα αξιοθέατα για τους οπαδούς, αν και πολλά στούντιο πολεμικών τεχνών του Χονγκ Κονγκ προσφέρουν μαθήματα Bruce Lee Wing Chun . Το σπίτι του Bruce Lee στο Χονγκ Κονγκ θα γίνει πλέον μουσείο στη ζωή των αστέγων. Μια κίνηση που έχει καθυστερήσει πολύ.

Στο Kowloon Tong στην οδό Cumberland Road 41, το αρχοντικό του 5'700ft ήταν εκεί όπου το αστέρι πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, πριν από τον πρόωρο θάνατό του το 1973. Μετά το θάνατό του, το κτίριο πέρασε το χρόνο σαν ξενοδοχείο αγάπης, όπου ενοικιαζόμενα δωμάτια με την ώρα, προτού αγοραστεί από τον δισεκατομμυριούχο Yu Pang-lin. Ο δισεκατομμυριούχος έχει παραδώσει τώρα το κτίριο στις αρχές της πόλης για να εγκαταστήσει ένα μουσείο.

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια για το μουσείο εξακολουθούν να αναδύονται, ωστόσο η μελέτη του Lee θα αναδημιουργηθεί, όπως και η αίθουσα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των όπλων των συζύγων. Άλλα σχέδια που επιπλέουν είναι για ένα μικρό κινηματογράφο και ένα κέντρο πολεμικών τεχνών για να ενθαρρυνθεί η μελέτη του Wing Chun, του ίδιου του συστήματος των πολεμικών τεχνών του Lee.

Ένα χρονοδιάγραμμα για το μουσείο δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά από τη στιγμή που αυτά τα σχέδια τίθενται σε κίνηση στο Χονγκ Κονγκ, τείνουν να διαμορφώνονται αρκετά γρήγορα. Ας ελπίσουμε ότι μέσα σε δύο χρόνια ο κ. Fists of Fury θα έχει το δικό του μουσείο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Σχετικά με το Χονγκ Κονγκ για περισσότερες λεπτομέρειες.