Επισκεφτείτε το Παρίσι το φθινόπωρο: Ένας πλήρης οδηγός

Ακόμα απασχολημένος ... αλλά προσθέστε ένα άγγιγμα της ποιητικής μελαγχολίας

Το φθινόπωρο είναι, με τα χέρια κάτω, την αγαπημένη μου εποχή του χρόνου στο Παρίσι. Γιατί; Λοιπόν, για ένα, υπάρχει μια μεταδοτική αύξηση της ενέργειας στον αέρα καθώς οι άνθρωποι επιστρέφουν στην πόλη και επιστρέφουν στην επιχείρηση ή το σχολείο, ενώ μια σειρά συναρπαστικών εκθεμάτων, εκπομπών και νέων ταινιών γεμίζουν τους οδηγούς εκδηλώσεων. Υπάρχει επίσης αυτή η υπόδειξη του πλησιάζοντος χειμώνα και περπατά στον καθαρό αέρα. Είναι ένα περίεργο μίγμα και, όπως συχνά σημειώνω, το "πραγματικό" νέο έτος, όταν εξετάζετε την αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού για νέες ιδέες και έργα.

Όταν ρωτήσαμε ποια εποχή συστήνω για ένα ταξίδι στην πόλη, συχνά απαντώ λέγοντας "Θέλετε τέλεια άνθη μήλων και ορδές τουριστών μετά την κάρτα; Τότε πηγαίνετε την άνοιξη ή το καλοκαίρι". Από την άλλη πλευρά, λέω, αν θέλετε να δείτε την πόλη σε μια πιο υποτονική, αλλά ακόμα συναρπαστική φόρμα, δοκιμάστε να κλείσετε ένα ταξίδι το φθινόπωρο.

Γιατί να το αγαπώ:

Παίρνοντας το τρένο από την ηπειρωτική Ευρώπη ή το Ηνωμένο Βασίλειο ; Κάντε κράτηση σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής ταχύτητας και τρένων στη σιδηροδρομική Ευρώπη.

Λίγα Μειονεκτήματα:

Τι να κάνω?

Σε Εικόνες:

Εμπνευστείτε για το ταξίδι πτώσης σας στο Παρίσι με την περιήγηση στη συλλογή μας που δείχνει υπέροχες φωτογραφίες του φθινοπώρου στο Παρίσι .

Οδηγός φθινοπωρινών μηνών προς μήνα:

Έτοιμο να κάνετε κράτηση;