Έχετε τις σωστές δεξιότητες για να είσαι εικονικός;

Μέρος μιας σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς κρεβατιών και πρωινού

Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψουμε το τυπικό άτομο που λειτουργεί κρεβάτι και πρωινό.

Προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από επαγγελματίες έως εργάτες. Οι καλλιτέχνες, οι τεχνίτες, οι αγρότες, οι ασφαλιστικοί πράκτορες, οι καθηγητές και οποιοσδήποτε άλλος που μπορεί να σκεφτεί έχει ανοίξει και τρέχει επιτυχημένα B & B. Ζευγάρια, ζευγάρια και οικογένειες έχουν συμμετάσχει όλοι.

Οι λόγοι τους για το άνοιγμα ενός κρεβατιού και πρωινό; Εξίσου ποικίλη.

Ίσως τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και απομακρυνθεί και υπάρχουν κενά δωμάτια σε ένα μεγάλο σπίτι.

Μερικοί άνθρωποι έχουν απλώς περισσότερα δωμάτια από ό, τι χρειάζονται. Οι χήροι ή οι διαζευγμένοι έχουν ανοίξει τα B & B.

Ενώ τρέχουν για μια πηγή εισοδήματος, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εξαρτώνται από αυτούς μόνο για το βιοπορισμό τους. Οι άνθρωποι που αποσύρθηκαν από άλλα επαγγέλματα - όπως επαγγελματίες ή αγρότες - που έχουν ξεχωριστή κύρια πηγή εισοδήματος συχνά λειτουργούν με πρωινό.

Όλα τα επιτυχημένα κρεβάτια και πρωινά έχουν ένα κοινό πράγμα: τους ιδιοκτήτες που τους αρέσουν οι άνθρωποι!

Θέλουν επίσης να διασκεδάσουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους. Πολλοί από αυτούς τους ιδιοκτήτες έχουν επίσης δεξιότητες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν, όπως το μαγείρεμα, για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους. Άλλοι μπορεί να έχουν ιστορικά σημαντικά σπίτια που θέλουν να μοιραστούν με άλλους.

Όποιος σκέφτεται σοβαρά για το άνοιγμα ενός κρεβατιού πρέπει να αρέσει στους ανθρώπους και να μπορεί να ασχολείται με όλους τους τύπους ανθρώπων. Αυτή είναι μια επιχείρηση ανθρώπων! Πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής σας ζωής, αφού οι επισκέπτες θα ζουν μαζί σας.

Πολλές δεξιότητες απαιτούνται για την εκτέλεση ενός επιτυχημένου bed and breakfast. Έχετε ό, τι χρειάζεται;

Πριν ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα, χρησιμοποιήστε αυτήν την προσωπική έρευνα αξιολόγησης για να βοηθήσετε να προσδιορίσετε αν εσείς και ο σύντροφός σας (αν έχετε) έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Απαντήστε ειλικρινά γράφοντας ναι ή όχι σε κάθε δήλωση παρακάτω.

(Να θυμάστε ότι αυτή η έρευνα είναι για σας - αν δεν είστε εντελώς ειλικρινείς με τις απαντήσεις σας, δεν θα σας κάνει καλό!)

Συμπληρώστε την έρευνα τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τον σύντροφό σας. Έχετε το ίδιο το συνεργάτη σας. (Γι 'αυτό και οι δύο συμπληρώστε την έρευνα δύο φορές.)

Έρευνα προσωπικής αξιολόγησης

Συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με το συνεργάτη σας. ποιες είναι οι δυνάμεις και οι αδυναμίες σου? Μήπως κάποια από τις απαντήσεις σας - ή οι απαντήσεις του συνεργάτη σας - σας εκπλήσσει;

Τώρα εντοπίστε γραπτώς τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας. Αν σκοπεύετε να γίνετε πανδοχείο, τα πλεονεκτήματά σας θα πρέπει να αντισταθμίζουν τις αδυναμίες σας και θα πρέπει να καθορίσετε τρόπους αντιστάθμισης των αδύναμων περιοχών.

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.