Το Μεγάλο Μεγάλο Σπίτι και Κήπος στο Κλίβελαντ

Το Μεγάλο Μεγάλο Σπίτι και το Κήπο Expo έκανε το ντεμπούτο του το 2010 στο Κέντρο IX στο Κλίβελαντ. Η παράσταση εννέα ημερών παρουσιάζει εμφανίσεις διασημοτήτων, οθόνες κήπου, σπίτια μοντέλων και οικιακές βελτιώσεις και πωλητές κηπουρικής. Είναι μια μικρή γεύση της άνοιξης στην καρδιά της χειμερινής περιόδου της βόρειας ακτής.

Το σπίτι και το Κήπος Show στο Κλίβελαντ

Οι ακόλουθες πληροφορίες βασίζονται στην έκθεση 2016. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ιστοχώρο της έκθεσης για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Οι Κήποι

Το Great Big Home και Garden Expo διαθέτει περισσότερες από δώδεκα κήπους με βιτρίνα, που δημιουργήθηκαν από τοπικούς σχεδιαστές τοπίου. Τα θέματα του φετινού κήπου περιλαμβάνουν τα πάντα, από την Mardi Gras μέχρι την Ημέρα των Μητέρων, για να καλωσορίσουν τα στρατεύματα που επιστρέφουν.

Διασημότητες

Οι επισκέπτες συμπεριλαμβάνουν τους Karen E. Lain και Mina Starsiak από το "Two Chicks and a Hammer" του HGTV, τους Beekman Boys από το κανάλι μαγειρικής και τον Jason Cameron του DIY.

Διαγωνισμοί

Ένας αριθμός των πωλητών στην παράσταση δίνουν βραβεία. Τα αντικείμενα που διακατέχονται περιλαμβάνουν ένα makeover στο σπίτι και μια μέρα με Kathy Ιρλανδία, ένα ολόκληρο σύστημα οικιακής ασφάλειας και $ 1.000 από custom cabinetry. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης για λεπτομέρειες.

Ώρες και εισδοχή

Το Great Big Home and Garden Expo είναι ανοιχτό τα Σάββατα από τις 10πμ έως τις 9μμ, τις Κυριακές από τις 10πμ έως τις 5μμ και από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11πμ έως τις 9μμ.

Η είσοδος είναι $ 15 για ενήλικες, $ 11 για ηλικιωμένους (65+), $ 5 για παιδιά 6-12 και δωρεάν για παιδιά ηλικίας 5 ετών και νεότερους.

Αγοράστε εισιτήρια online στην ιστοσελίδα της έκθεσης και κερδίστε έκπτωση 3 $ από εισδοχή $ 15. Χώρος στάθμευσης είναι $ 8 ανά όχημα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μεγάλη Μεγάλη Έκθεση για το Σπίτι και το Κήπο
Κέντρο Cleveland IX
Ένα κέντρο IX
6200 Riverside Dr.
Cleveland, ΟΗ 44135
800 795-9690

* Λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές.