Τι πρέπει να ξέρετε για το κέντρο του Κλίβελαντ IX

Το Κέντρο Cleveland IX, το οποίο δημιουργήθηκε το 1985 από ένα πρώην υπόστεγο εναέριας άμυνας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στον κόσμο. Το κέντρο βρίσκεται σε 188 στρέμματα δίπλα στο αεροδρόμιο Cleveland Hopkins και προσφέρει ένα εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια συνεχόμενου εκθεσιακού χώρου.

Είναι πιο γνωστό στο Clevelanders ως το site των δημοφιλών ετήσιων εμφανίσεων, όπως το Fabulous Food Show και το Greater Cleveland Auto Show.

Περισσότερα από δύο εκατομμύρια επισκέπτες παρευρίσκονται κάθε χρόνο στο Κέντρο IX.

Ο Εκθεσιακός Χώρος

Το Cleveland IX Centre προσφέρει ποικιλία εκθεσιακών και συνεδριακών χώρων. Μεταξύ αυτών είναι:

Ανεσεις

Το IX Centre προσφέρει τις ακόλουθες ανέσεις:

Άλλα γεγονότα για το Κέντρο IX

Το IX Κέντρο για Γάμους και Ανακαινισμένα Γεγονότα

Το Κέντρο IX διαθέτει ένα εξειδικευμένο προσωπικό συναντήσεων και δεξιώσεων, καθώς και μια εσωτερική επιχείρηση τροφοδοσίας για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την εκδήλωσή σας.

Παρόλο που μπορεί να φιλοξενηθεί κάποια από τις αίθουσες του κέντρου, η αίθουσα χορού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για γάμους, εκδηλώσεις φιλανθρωπίας, proms και μεγάλες εταιρικές λειτουργίες, καθώς και θέσεις από 250 έως 800 άτομα.

Επισκεφθείτε το Κέντρο IX

Το Ix Centre βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από το I-71 και I-480, κοντά στο αεροδρόμιο Cleveland Hopkins. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης. Μερικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν στάθμευση στην τιμή εισόδου, αλλά για τις περισσότερες εκδηλώσεις η στάθμευση είναι $ 8 ανά όχημα.