Μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου του Κλήβελαντ

Το Greater Cleveland Auto Show πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου. Το 10ήμερο συνέδριο, που διοργανώθηκε στο Cleveland IX Centre , περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 κλασσικά και ιδεατικά οχήματα και αντλεί περισσότερους από 600.000 επισκέπτες ετησίως. Οι ημερομηνίες για τη διοργάνωση του 2016 είναι 26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου.

Τα Εκθέματα

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Κλίβελαντ διαθέτει περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα παραγωγής, concept και κλασικά.

Περιλαμβάνονται τα εγχώρια, οι εισαγωγές, τα SUV, τα crossover οχήματα, τα minivans και τα πειραματικά οχήματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βλέπετε όλα τα νέα αυτοκίνητα χωρίς να τρέχετε από αντιπρόσωπο σε έμπορο. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Εκδηλώσεις

Εκτός από τα αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, η αυτόματη εκπομπή παρουσιάζει αθλητικές φιγούρες διασημοτήτων και autograph signings. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες έχουν συμπεριλάβει τους παίκτες του Cleveland Browns, Joshua Cribbs και TJ Ward. αρκετοί παίκτες του Cleveland Cavaliers. και διάφοροι οδηγοί NASCAR.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης εκθέματα, οδήγηση παρουσιάσεων και πωλητές αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Giveaways

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Κλίβελαντ διαθέτει αρκετά δώρα για όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Το 2016, ένα άτομο κέρδισε ένα νέο αυτοκίνητο. Επισκεφθείτε τον θάλαμο παράδοσης αυτοκινήτου για να εγγραφείτε.

Ώρες και εισδοχή

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Κλίβελαντ είναι ανοιχτό την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου από τις 17:00 έως τις 22:00, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο 11 π.μ. - 10 μ.μ. και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online από την ιστοσελίδα του Auto Show.

Άλλες χειμερινές εμφανίσεις στο Κέντρο IX