Οι σοκολάτες της Malley

Οι σοκολάτες της Malley, που ιδρύθηκαν το 1935, είναι ένα αγαπημένο βορειοανατολικό Οχάιο. Οι γευστικές λιχουδιές σοκολάτας, όπως οι φράουλες χειροποίητες και οι κουλουράκια που είναι καλυμμένες με σοκολάτα, είναι απαραίτητη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , την πιο γλυκιά μέρα και άλλες ειδικές περιστάσεις.

Σήμερα, με 23 τοποθεσίες, οι σοκολάτες της Malley προσφέρουν μια πλήρη ποικιλία καραμελών καθώς και παγωτά και εκδρομές φυτών.

Ιστορία

Οι σοκολάτες της Malley ξεκίνησαν στο Lakewood το 1935 με ένα μικρό δάνειο και ένα μεγάλο όνειρο.

Η εταιρία αυξήθηκε σταδιακά προσθέτοντας μοναδικά καταστήματα καραμελών, όπως το κατάστημα της Lorain Avenue, με ένα ζεστό γυάλινο εσωτερικό και τέσσερα αίθουσες παγωτού. Σήμερα, η εταιρεία είναι διασκεδαστική από την τρίτη γενιά των Malleys και περιλαμβάνει 23 καταστήματα λιανικής πώλησης.

Οι σοκολάτες της Malley

Η Malley's προσφέρει μια πλήρη γκάμα σοκολάτες. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα είναι τα κουλουράκια που τους καλύπτονται με σοκολάτα, τα παραδοσιακά μπαχαρικά του Οχάιο, τα συστάδες σοκολάτας με φιστίκια και οι τρούφες σοκολάτας. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την πιο γλυκιά μέρα, η Malley's προσφέρει επίσης φράουλες χειροποίητες γιγάντιες φράουλες - μια πολυετή αγαπημένη.

Τοποθεσίες

Η Σοκολάτες της Malley έχει 23 τοποθεσίες στην περιοχή του Λονδίνου, του Bay Village, του Avon, της Elyria, του Rocky River, του North Olmsted, του Great Northern Mall , του Strongsville, του Brookpark, του Brunswick, του Montrose, του Parmatown Mall, του Aurora Farms Premium Outlets , και ο Mentor. Ανατρέξτε στον ιστότοπο της Malley για ακριβείς τοποθεσίες.

Παγωτοκατασκευές

Πέντε από τις τοποθεσίες της Malley - Mentor, Bay Village, Lakewood, Aurora Farmsand North Olmsted - διαθέτουν παλιομοδίτικα παγωτά στο κατάστημα.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από 50 παρασκευάσματα παγωτού. Μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι γενεθλίων εκεί.

Για τις διακοπές

Για το Πάσχα, η θέση του Malley Brookpark μετατρέπεται σε "Bunnyland", με μια γιγαντιαία σκηνή και χιλιάδες κουνελάκια σοκολάτας, ζελέ φασόλια και άλλα αγαπημένα του Πάσχα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι σοκολάτες της Malley
13400 Brookpark Road
Cleveland, ΟΗ 44135