Τα καλύτερα βιβλιοπωλεία στο Σιάτλ και το Τακόμα

Τα καλύτερα βιβλιοπωλεία σε μια πόλη γεμάτη από αναγνώστες

Με ορισμένα μέτρα, το Σιάτλ είναι η πιο γραπτή πόλη στην Αμερική (με ένα νεύμα σε άλλες συχνές λίστες-toppers όπως Πόρτλαντ, Μινεάπολις και Βοστώνη). Σε μια πόλη με υψηλά ποσοστά αποφοίτησης κολλεγίων και μεγάλες περιόδους του χρόνου με γκρίζους ουρανούς, μπορείς να μας κατηγορείς;

Το Σύστημα Βιβλιοθήκης του Σηάτλ είναι παγκόσμιας κλάσης, αλλά μερικές φορές ακόμη και ο πιο οικονομικός Northwesterner έχει έναν τόμο που πρέπει απλώς να κάνει μόνιμη προσθήκη στο βιβλιοθήκη.

Για εκείνους τους χρόνους, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σημεία για να κάνετε την αγορά σας.

Βιβλιοθήκη της Elliott Bay

Λίγοι βιβλιοπώλες θα αμφισβήτησαν την υπεροχή του Elliott Bay στο Σιάτλ. Όχι μόνο ένας αγώνας για τον επικό Powell του Πόρτλαντ, Elliott Bay έχει ένα εύρος, μέγεθος και βάθος που κανένας βόρεια του ποταμού Κολούμπια μπορεί να ταιριάξει. Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Καπιτώλιο. Το ευρύχωρο αλλά ζεστό κατάστημα είναι ένας παράδεισος του browser του βιβλίου, που συνοδεύεται από μια καφετέρια μέσα στο κατάστημα.

Τοποθεσία: 1521 10th Avenue, Σιάτλ

Δύο πωλούνται ιστορίες

Αυτό το βιβλιοπωλείο που αγαπά τα γατάκια είναι το καλύτερο μέρος για να αρπάξετε το αγαπημένο σας βιβλίο σε τιμή που χρησιμοποιείται. Το προσωπικό εδώ είναι τόσο πραγματικό όσο μπορείτε - θα σας ενημερώσουν σαφώς αν δεν τους αρέσει ένα συγκεκριμένο βιβλίο ή η συμπεριφορά σας. Παίρνουν συνεχώς σπουδαία βιβλία που προσφέρουν σε ασυναγώνιστες τιμές. Ελέγξτε πριν αγοράσετε για όταν ευτυχισμένη ώρα είναι και μπορείτε να πάρετε τα βιβλία σας για 25% έκπτωση.

Τοποθεσία: 2001 Market Street (Ballard)

Magus Βιβλία

Ο Magus προσφέρει ίσως μια ακόμη καλύτερη επιλογή μεγάλων βιβλίων από την Twice Sold Tales. Ακριβώς απέναντι από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, ο Μαγκός επωφελείται χωρίς αμφιβολία από χιλιάδες μόλις (ή μη) βιβλία που διαβάζουν οι φοιτητές. Μια υπέροχη και πυκνή εμπειρία περιήγησης στο μικρό τους αποτύπωμα, ο Magus είναι το παλαιότερο ανεξάρτητο κατάστημα βιβλίων στην πόλη και δεν πρέπει να το χάσετε.

Τοποθεσία: 1408 NE 42nd Street, Σιάτλ

Βιβλία του Βασιλιά

Τα Βιβλία του Βασιλιά μεγάλη επιλογή και αφιερωμένο έπειτα αποδεικνύουν ότι το Σιάτλ δεν έχει κανένα στραγγαλισμό στη βιβλιοδεσία ανδρεία στη Δυτική Ουάσινγκτον. Το προσωπικό είναι λιγότερο στενό από ό, τι πολλά από τους ομολόγους του Σιάτλ και μπορείτε να ενώ μακριά τις ώρες σε μια από τις πολλές καρέκλες τους unbothered. Υπάρχουν κάτοικοι γάτες που κρεμούν έξω στο κατάστημα, πάρα πολύ!

Τοποθεσία: 218 Λεωφόρος St Helens, Tacoma

Βιβλία Τρίτου Τόπου

Το μικροσκόπιο του Seattle, Barnes και Noble, μια αλυσίδα δύο καταστημάτων που επιλέγει το βάθος και το quirkiness. Δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό, γιατί μερικές φορές προτιμάτε να βρείτε το μπεστ σέλερ που ψάχνετε αντί να σέρνετε μέσα από τις σκονισμένες στοίβες. Και οι δύο τοποθεσίες είναι ευχάριστες ευρύχωρες τοποθεσίες με υπέροχες καφετέριες.

Τοποθεσίες:

Κέντρο Βιβλίου Tacoma

Το Tacoma Book Center δεν είναι για φανταχτερά διαστήματα ή ακόμη και χώρους που αισθάνονται ζεστοί και άνετοι. Πρόκειται για βιβλία. Πολλά βιβλία! Με περισσότερα από 16.000 τετραγωνικά πόδια και ράφια που φτάνουν από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο, υπάρχουν πιθανότατα περισσότερα βιβλία μέσα στους τοίχους του Tacoma Book Center απ 'ότι σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της περιοχής. Οι τιμές είναι δίκαιες και το προσωπικό είναι εξυπηρετικό αν δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Θέση: 324 E. 26th Street, Tacoma

Βιβλία μισής τιμής

Αν και δεν ιδρύθηκε στην Ουάσινγκτον, τα Half Price Books έχουν μια σταθερή ροή βιβλίων οπαδών. Αυτή η αλυσίδα του χρησιμοποιημένου βιβλιοπωλείου προσφέρει όλα τα βιβλία στο μισό από τις τιμές κάλυψης (εκτός από τα σπάνια βιβλία, εκ των οποίων κάθε τοποθεσία έχει συλλογή με σεβασμό), καθώς και ταινίες, βιβλία, κάρτες, κόμικς και τυχαία εμπορεύματα. Το προσωπικό μπορεί να ελέγξει τη διαρκώς μεταβαλλόμενη συλλογή για εσάς, αλλά η περιήγηση είναι η μισή διασκέδαση!

Τοποθεσίες : Υπάρχουν βιβλία μισής τιμής που βρίσκονται σε όλη τη Δυτική Ουάσινγκτον.

Αξιόλογη αναφορά: Amazon.com

Η Amazon ήταν φυσικά ιδρύθηκε στο Σιάτλ και, παρά το άνοιγμα δεκάδων αποθηκών σε όλο τον κόσμο, έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της στην πόλη. Οι Seattlites βρίσκονται στη μοναδική θέση να μπορούν να αγοράζουν και οι δύο από τον online κατάστημα λιανικής πώλησης με έκπτωση μαζών και να κρατούν αυτά τα χρήματα στην κοινότητα, τουλάχιστον σε ένα βαθμό.

Η υποστήριξη του τοπικού σας βιβλιοπωλείου από τούβλα και κονιάματα είναι ιδανική (και πολύ πιο ευχάριστη) αλλά η ενοχή μιας αγοράς Amazon μειώνεται λίγο.

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.