Καταλύματα στην περιοχή Kailua-Kona

Το Kailua-Kona προσφέρει μια καλή επιλογή διαμονής τόσο στην πόλη όσο και στον κοντινό κόλπο Keauhou. Θα βρείτε ξενοδοχεία, συγκρότημα θέρετρων και θέρετρα πολυτελείας σε κάθε γκάμα τιμών. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Οι αποστάσεις βασίζονται στην απόσταση από το παλάτι Hulihee στο κέντρο της πόλης.

Aston Kona από τη θάλασσα 75-6106 Alii Drive - 1.71 μίλια νότια:

Το Aston Kona by the Sea είναι ένα συγκρότημα συγκυριαρχίας που βρίσκεται μπροστά σε μια μαγευτική βραχώδη ακτή και ιδιωτικό όρμο.

Έχει ολοκληρώσει πρόσφατα ένα έργο βελτίωσης ακινήτων αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων και τώρα προσφέρει ένα ενισχυμένο λόμπι, πισίνα στην παραλία και χώρο ιαματικών λουτρών. Οι μονάδες έχουν ανακαινιστεί ώστε να αντικατοπτρίζουν ένα απλό στυλ της Χαβάης. Όλες οι μονάδες προσφέρουν θέα στον ωκεανό και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Παρέχεται καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας. Το θέρετρο βρίσκεται ανάμεσα σε τρία στρέμματα περιποιημένων κήπων.

Kanaloa στο Kona από Outrigger 78-261 Manukai Street - 6.43 μίλια νότια:

Το Kanaloa στο Kona από Outrigger βρίσκεται σε μια εκτροπή βράχου λάβα με θέα στον όμορφο κόλπο Keauhou. Βρίσκεται σε 18 στρέμματα καταπράσινων κήπων και συνορεύει με το γήπεδο γκολφ Kona Country Club, το οποίο φιλοξενεί 18 τρύπες. Το συγκρότημα αυτό συγκροτήματος διαθέτει ευρύχωρες μονάδες χαμηλού ύψους και δύο υπνοδωματίων σχεδιασμένες για ιδιωτική ζωή και περιστασιακή διαβίωση. Κάθε μονάδα είναι πλήρως επιπλωμένη με πλήρη κουζίνα, πλυντήριο και στεγνωτήριο και ανεμιστήρες οροφής.

Το ξενοδοχείο Kona Beach Hotel King Kamehameha, 75-5660 Road Palani - .26 μίλια βορειοδυτικά:

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Kailua Village, το Kona Beach Hotel είναι το ιδανικό σημείο από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τη Kailua-Kona. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στο Kailua-Kona που βρίσκεται μπροστά σε μια μικρή, προστατευμένη παραλία με λευκή άμμο. Το ξενοδοχείο προσφέρει καθαρά και άνετα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις.

Kona Coast Resort 78-6842 Alii Drive - 10 χιλιόμετρα νότια:

Το Kona Coast Resort διαθέτει ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα με χαμηλό ανυψωμένο ωκεανό και περιστασιακή ατμόσφαιρα της Χαβάης, σε 21 όμορφα διαμορφωμένα στρέμματα. Κάθε βίλα είναι διακοσμημένη με γούστο με χαλαρωτικές Χαβανέζικες πινελιές, και περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Αυτό το πλήρως εξοπλισμένο θέρετρο προσφέρει ψώνια στην ιδιοκτησία, υπαίθριο εστιατόριο και σαλόνι με θέα στη θάλασσα, ψυχαγωγία, θέα στη θάλασσα, πισίνα διπλού επιπέδου, ιδιωτική περιοχή ηλιοθεραπείας και λιμνοθάλασσα, εγκαταστάσεις τένις, κέντρο μασάζ και πολλά άλλα. Οι βίλες βρίσκονται στις οποίες οι περισσότεροι προσφέρουν θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, στον κόλπο Kailua ή στους λόφους πάνω από την Kailua.

Kona Seaside Hotel 75-5646 Road Palani -. 37 μίλια βορειοανατολικά:

Το Kona Seaside Hotel βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τα εστιατόρια, την ψυχαγωγία της Χαβάης και τις ωκεάνιες δραστηριότητες. Αυτό το 225 αστέρων ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει king ή δύο διπλά κρεβάτια, έγχρωμη καλωδιακή τηλεόραση, mini-ψυγείο, κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής, ραδιόφωνο με ρολόι και πλήρες μπάνιο. Υπάρχουν δύο εξωτερικές πισίνες γλυκού νερού, πλυντήριο και εστιατόριο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα αλλά μπορεί να είναι θορυβώδη. Υπάρχουν 14 δωμάτια με μικρές κουζίνες.

Royal Kona Resort, 75-5852 Alii Drive -. 58 μίλια νότια:

Το Royal Kona Resort βρίσκεται σε δώδεκα ακτές με θέα στον κόλπο Kailua στην καρδιά του Kailua Village και διαθέτει τρεις μοναδικούς πύργους. Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό από τη δική τους ιδιωτική lanai. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το Royal Kona Resort προσφέρει όλα τα νέα deluxe δωμάτια, το νέο εστιατόριο Don the Beachcomber, μια νέα ιδιωτική παραλία και μια λιμνοθάλασσα για κολύμβηση με αναπνευστήρα, αναβαθμίσεις στον πύργο Alii, υπαίθριο λόμπι, πισίνα στον ωκεανό και χώρους.

Royal Sea Cliff Kona από Outrigger 75-6040 Alii Drive - 1.43 μίλια νότια:

Το Royal Sea Cliff Kona από την Outrigger βρίσκεται ψηλά πάνω από μια μπλόφα ροζ λάβα που βλέπει προς τον ωκεανό με υπέροχες στούντιο, σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων με πλήρεις κουζίνες. Κάθε μονάδα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και καθημερινή καθαριότητα. Υπάρχουν επίσης δύο πισίνες, τζετ σάουνα και σάουνα.

Η κεντρική αυλή, με καταρράκτη, τροπικά λουλούδια και ρέματα αμπέλου δημιουργεί ένα ήσυχο καταφύγιο κήπου μέσα στην καρδιά αυτού του οικιστικού θέρετρου.

Sheraton Kona Resort & Spa στο Keauhou Bay 78-128 Ehukai Street - 7.2 μίλια νότια:

Βρίσκεται σε μια αρχαία ροή λάβας στον κόλπο Keauhou και τα βήματα από την άκρη του ωκεανού, θα βρείτε το Sheraton Kona Resort & Spa στο Keauhou Bay. Το ξενοδοχείο διαθέτει 521 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με κρεβάτια Sheraton "Sweet Sleeper". Τα δωμάτια περιλαμβάνουν επίσης μπαλκόνι, καφετιέρα στο δωμάτιο και 100% Kona Coffee, ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλο το θέρετρο, σίδερο και σιδερώστρα, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και μίνι ψυγείο. Μια πισίνα που καλύπτει σχεδόν το ένα τρίτο στρέμματα meanders από το εσωτερικό αίθριο του θέρετρου προς την εξωτερική πλευρά του ωκεανού. Το θέρετρο διαθέτει μια κομψή, περιστρεφόμενη, 200 ποδιών νεροτσουλήθρα. Διαβάστε για την ανανέωση του θέρετρου των 16 εκατομμυρίων δολαρίων το 2012.

Το Kona Bay Hotel του θείου του Billy, το 75-5739 Alii Drive - απέναντι από το δρόμο

Βρίσκεται στο Kailua Village απέναντι από το παλάτι Hulihee, το Kona Bay Hote l του Uncle Billy είναι μόλις δύο τετράγωνα από την παραλία και είναι βολικό για όλες τις εμπορικές περιοχές στο κέντρο της πόλης. Πάρα πολύ παλιά, αλλά συνήθως καθαρά, ο θείος Billy's προσφέρει οικονομικά δωμάτια με βασικές παροχές, όπως εξωτερική πισίνα, πλυσταριό, κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση και καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας.