Πού μπορείτε να βρείτε ένα κοινοτικό δείπνο ή δείπνο στο Μπρούκλιν

Τρώγοντας έξω για το σέικ

Οι εβραϊκές εορταστικές εκδηλώσεις του εβραϊκού εορτασμού του Πάσχα είναι ένα από τα πιο αρχαία έθιμα του κόσμου που εορτάζουν την απελευθέρωση και την ελευθερία από τη δουλεία Πρόκειται για ένα ετήσιο γεγονός, το οποίο δημιουργεί διαμορφωτικές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία και ευκαιρίες για πνευματική ανανέωση - καθώς και φαγητό.

Εάν είχατε όραμα με ακτίνες Χ, θα βρείτε αρκετά στο Μπρούκλιν: παραδοσιακά καταστήματα, φεμινιστικά καταστήματα, αστικές υποθέσεις, καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταπιεστές για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και καταπιεστές κοινωνικής δικαιοσύνης. Σοβαρές χαϊδεμένες και ανόητες. Kosher seders και transgressive seders όπου (sssssh) γαρίδες εξυπηρετούνται, ακριβώς επειδή δεν πρέπει να είναι.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στο Μπρούκλιν που παρευρίσκονται σε ένα Πάσορα Σέτερ το κάνουν αυτό στο σπίτι - ιδανικά όχι δικό τους, καθώς είναι τόσα πολλά για να προετοιμαστούν.

Δεν είναι πάντοτε δυνατόν να διεξαχθεί μια πρόσκληση σε ένα σέκερ που φιλοξενείται στο σπίτι στη Νέα Υόρκη. Τα διαμερίσματα είναι μικρά. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι. Για μερικούς, το Πάσχα είναι πολύ πολύ περίπλοκο από την ψυχοκοινωνική-υλικοτεχνική άποψη για να αντιμετωπίσει.

Αν λοιπόν ψάχνετε να γνωρίσετε έναν Πάσορ Σέτερ στο Μπρούκλιν και δεν είστε σίγουροι πού να πάτε, υπάρχουν δύο συστάσεις. Ένα, κυριολεκτικά πάρτε τη γεύση του Πάσχα σε ένα εστιατόριο ή φροντίσετε ένα σέτερ στο σπίτι σας. Δύο, περάστε τα δάχτυλά σας για καλή τύχη και παρακολουθήστε μία από τις πολλές, ποικίλες εκδηλώσεις του Μπρούκλιν.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein