Αποκτήστε μια εμπειρία Ιδιωτικού Τζετ με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο JetSuiteX

Οικονομικό πολυτελές ταξίδι

Ο ιδιωτικός αερομεταφορέας JetSuite δρομολόγησε το JetSuiteX, έναν νέο δημόσιο αερομεταφορέα που προσφέρει νέες υπηρεσίες για ταξιδιώτες που ζουν στην Περιοχή Bay και στο μεγαλύτερο Λος Άντζελες. Ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Buchanan Field της Bay Area στο Concord, στην Καλιφόρνια, στο αεροδρόμιο Bob Hope στο Burbank της Καλιφόρνιας, στις 19 Απριλίου και στο Λας Βέγκας στις 22 Απριλίου.

Επιλογές πτήσης

Η υπηρεσία Concord-Burbank θα ξεκινήσει καθημερινά με τρεις πτήσεις μετ 'επιστροφής σε ένα περιφερειακό αεροσκάφος Embraer 135 με 30 θέσεις, με εισαγωγικούς ναύλους που ξεκινούν από μόλις 109 δολάρια.

Ο μεταφορέας θα πετάξει επίσης πετάξει στο Λας Βέγκας την Παρασκευή το βράδυ, επιστρέφοντας στο Concord τα απογεύματα της Κυριακής. Στις 30 Ιουνίου, το JetSuiteX θα προσθέσει έως και τέσσερα δρομολόγια μετ 'επιστροφής ανά εβδομάδα μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου San Jose Mineta και του Bozeman, Montana.

Η ομάδα διαχείρισης πίσω από το JetSuiteX περιλαμβάνει αρχές που ξεκίνησαν το JetBlue, συμπεριλαμβανομένου του CEO Alex Wilcox, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της JetBlue και ο τρίτος υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας.

"Όταν εξετάζετε τους αριθμούς κυκλοφορίας μεταξύ των μεγάλων ζευγών πόλεων της δυτικής αγοράς, συγκρίνοντας το 2000 με το 2013 (το τελευταίο έτος έχουμε πλήρεις αριθμούς του Τμήματος Μεταφορών), βλέπετε ότι η διαδρομή Λος Άντζελες-Σαν Φρανσίσκο έχει χάσει τρία εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Και το LA-Las Vegas έχει χάσει ένα εκατομμύριο αεροπορικούς ταξιδιώτες στη διαδρομή την ίδια περίοδο ", δήλωσε ο Wilcox.

Αλλά κοιτάζοντας την οδική κυκλοφορία, τα αυτοκίνητα που οδηγούν μεταξύ των δύο πόλεων είναι ψηλά, αντιπροσωπεύοντας το εκατομμύριο που λείπει και ίσως περισσότερα, δήλωσε ο Wilcox.

"Τελικά, με μεγαλύτερες γραμμές ασφαλείας και πληρέστερες πτήσεις, ο χρόνος ταξιδιού κατά την πτήση αυξήθηκε και έχει αρνητικό αντίκτυπο στους αριθμούς ταξιδιωτών", σημείωσε.

Το LA-San Francisco είναι μια τεράστια διαδρομή και το JetSuiteX μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική επιλογή στους ταξιδιώτες σε ανταγωνιστική τιμή, δήλωσε ο Wilcox. "Επιλέξαμε το Concord επειδή είναι ένα εξαιρετικό αεροδρόμιο σε μια κοινότητα όπου ζουν πολλοί επαγγελματίες ταξιδιώτες, κοντά στο Creek Walnut", είπε.

"Γιατί να σηκωθείτε στις 4 το πρωί για να μετακινηθείτε μέσω BART ή να οδηγήσετε σε ένα από τα άλλα αεροδρόμια Bay Area όταν υπάρχει μια μεγάλη επιλογή για LA λίγα λεπτά κάτω από το δρόμο;"

Η παλιά Pacific Southwest Airlines (PSA) που χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση του Concord στο LA πέντε φορές την ημέρα, δήλωσε ο Wilcox. "Είναι μια αποδεδειγμένη αγορά που εγκαταλείφθηκε επειδή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεγάλων μεταφορέων και η αγορά είναι πολύ μικρή και ο διάδρομος είναι πολύ μικρός για τους νέους φορείς χαμηλού κόστους", δήλωσε. "Επιπλέον, ο καιρός και το περιβάλλον που πετούν δεν μπορούν να χτυπηθούν. Η νοτιοδυτική περίμενε 30 χρόνια πριν κατευθυνθεί προς ανατολάς. "

Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές για να πετάξετε μέσα στην Καλιφόρνια, είπε ο Wilcox. "Η πρόσληψη ενός ιδιωτικού αεριωθούμενου αεροσκάφους στο ένα άκρο ή η πτήση προς τα νοτιοδυτικά (συνήθως) από την άλλη", είπε. Η Alaska Airlines, η Delta Air Lines και η Virgin America πραγματοποιούν επίσης δρομολόγια εντός της Καλιφόρνια.

"Το JetSuiteX προσθέτει μια τρίτη επιλογή - δημόσια charter - μια ιδιωτική εμπειρία τζετ στυλ που διατιμάται γύρω από εκείνη μιας εμπορικής έδρας", δήλωσε ο Wilcox. "Με το JetSuiteX, πετάτε από ιδιωτικές εγκαταστάσεις τζετ χωρίς γραμμές και δεν περιμένετε έτσι ο χρόνος ταξιδιού σας είναι πολύ, πολύ πιο γρήγορα".

Ο Wilcox, επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του ιδιωτικού αερομεταφορέα JetSuite, δήλωσε ότι η εταιρεία εξακολουθεί να κάνει μεγάλη. "Στην πραγματικότητα, είχαμε μόνο ένα από τα καλύτερα σπίτια μας ποτέ.

Το JetSuiteX είναι μια αδελφή μάρκα, προσφέροντας ένα διαφορετικό αλλά συμπληρωματικό προϊόν », είπε. "Έχουμε ακούσει από τους πελάτες μας για χρόνια ότι ήθελαν μεγαλύτερα αεροπλάνα να τσάρτερ, έτσι αυτό το αεροσκάφος πετάει το νομοσχέδιο σε πολλά μέτωπα. Αναμένουμε ότι οι πελάτες μας JetSuite θα πετάξουν και τα δύο εμπορικά σήματα, αλλά θα υπάρξουν πολλά περισσότερα άτομα με το JetSuiteX.

"Έχουμε πολλές ευκαιρίες στη δύση για να φτάσουμε πρώτα", δήλωσε ο Wilcox. "Αλλά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ισοδύναμες διαδρομές στα ανατολικά μέσα σε 18 περίπου μήνες".

Τι κάνει το JetSuiteX τόσο ξεχωριστό

Το JetSuiteX θα προσφέρει πολλές από τις ανέσεις που συνήθως συνδέονται με ιδιωτικά ταξίδια με αεριωθούμενα αεροπλάνα, αλλά για την τιμή μιας παραδοσιακής έδρας αεροπορικής εταιρείας, όπως:

Το JetSuite X είχε μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσει ένα στόλο 10 Embraer ERJ-135s και να τα κάνει ανόμοια με οτιδήποτε άλλο στην αγορά ", δήλωσε ο Wilcox. "Έχουμε βάλει αναβαθμίσεις αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε κάθε αεροσκάφος για να τους κάνουμε περισσότερο σαν μια μεγαλύτερη έκδοση των μικρότερων ιδιωτικών αεροσκαφών μας."

Σε αντίθεση με άλλους εναλλακτικούς μεταφορείς, οι πελάτες JetSuiteX δεν χρειάζεται να εγγραφούν και να πληρώνουν για μηνιαία συνδρομή ή να ταξιδεύουν σε αεροπλάνα μικρής έλικας. Και σε μια συνεργασία με το JetBlue, οι πελάτες της JetSuiteX μπορούν να κερδίσουν πόντους TrueBlue για δωρεάν ταξίδια απονομής στον μεταφορέα με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Με την απόκτηση 10 αεροσκαφών Embraer E135, ο αερομεταφορέας διανέμεται σε δημόσια υπηρεσία τσάρτερ, όπου μια ιδιωτική πίδακα μπορεί πραγματικά να αγοραστεί από ένα μόνο κάθισμα. Το JetSuite θα χρησιμοποιήσει και το νέο αεροσκάφος για ιδιωτική ναύλωση, όπου ολόκληρο το αεριωθούμενο αεροπλάνο μπορεί να είναι ναυλωμένο για περίπου 8.000 δολάρια την ώρα (ή μόλις $ 300 ανά άτομο ανά ώρα για μια ομάδα 30).

Η διαφημιστική εκστρατεία, "Ιδιωτική για το κοινό", αντικατοπτρίζει μια εμπειρία ιδιωτικού αεριωθούμενου που είναι πλέον προσιτή και προσβάσιμη σε ένα ευρύ κοινό, δήλωσε ο Wilcox. "Καλύπτει τις διαφημιστικές εκτυπώσεις, τις ψηφιακές και τις υπαίθριες ευκαιρίες, τα βαριά PR και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και τις σημαντικές εταιρικές σχέσεις μάρκας, όπως το JetBlue, ο συνεργάτης πίστης TrueBlue, η κοινωνική προβολή και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων".

Πρόσθετες διαδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα στις μεγάλες δυτικές αγορές, όπως το Σαν Ντιέγκο, το Λας Βέγκας και το Φοίνιξ. "Ψάχνουμε για σήμερα τα αεροδρόμια στις μεγάλες αγορές της Δύσης. Οπουδήποτε μπορούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μια καλύτερη ταξιδιωτική επιλογή ", δήλωσε ο Wilcox

"Πιστεύουμε ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα δοκιμάσουν το JetSuiteX, από στόμα σε στόμα θα είναι τεράστιο αλλά πρώτα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν για μας και να τους δώσουν έναν λόγο να κάνουν αυτή την πρώτη κράτηση πτήσης", δήλωσε ο Wilcox. Ένα εξαιρετικό προϊόν - 36 ίντσες του χώρου για τα πόδια, δωρεάν Gogo Wi-Fi και ψυχαγωγία, ακόμη και δωρεάν ενήλικα ποτά - και εξοικονόμηση χρόνου - αεροδρόμια που έχουν λιγότερη συμφόρηση, χωρίς γραμμές, όπου μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο λίγο πριν την πτήση σας - για μια μεγάλη τιμή, ξεκινώντας από $ 109 κάθε τρόπο μεταξύ LA και SF East Bay. Είναι σκληρός συνδυασμός για νίκη. "