Τι πρέπει να ξέρετε για το Πρόγραμμα Συχνών Αεροπλάνων του JetBlue

Το πρόγραμμα συχνών πτήσεων του JetBlue Airways, TrueBlue, προσφέρει μεγάλη ανταμοιβή για τα μέλη του. Είναι ελεύθερη να συμμετάσχει και μπορεί μόνο να γίνει online εδώ. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών μπορούν να εγγραφούν στο TrueBlue καλώντας 1 (800) JETBLUE (538-2583).

Ως βάση, τα μέλη της TrueBlue λαμβάνουν τρία σημεία για κάθε δολάριο που δαπανάται για μια πτήση (εξαιρουμένων των φόρων και των τελών). Στη συνέχεια, κερδίζουν επιπλέον τρεις πόντους για κάθε δολάριο, όταν οι πτήσεις κρατούνται ηλεκτρονικά στο JetBlue.com.

Επιπρόσθετα δύο βαθμοί απονέμονται εάν το μέλος χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα MasterCard με το cobrand της JetBlue για να αγοράσει την πτήση. Η τιμή των πτήσεων σε σημεία εξαρτάται από το ναύλο της πτήσης σε δολάρια ΗΠΑ.

Το JetBlue λέει ότι τα σημεία TrueBlue δεν θα λήξουν ποτέ για οποιονδήποτε λόγο. Και οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σημεία τους για οποιαδήποτε θέση ανά πάσα στιγμή, χωρίς ημερομηνίες συσκότισης, κάτι που συμβαίνει συνήθως με τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν κληρονομιά. Οι οικογένειες μπορούν να συγκεντρώσουν τα μίλια τους για να κάνουν κράτηση πτήσεων.

Η τρέχουσα πολιτική αναφέρει ότι εάν κάνετε κράτηση πτήσης στο jetblue.com, κερδίζετε διπλό, με έξι πόντους ανά δολάριο. Οι πτήσεις που αγοράστηκαν αλλού έχουν ως αποτέλεσμα τρία σημεία ανά δολάριο.

Μια γρήγορη επισκόπηση του προγράμματος TrueBlue:

Κερδίζοντας Μίλια - διάφοροι τρόποι να κερδίσετε μίλια με την κάρτα σας:

Μπορούν να χορηγηθούν επιπλέον βαθμοί ανάλογα με τον αγορασμένο ναύλο. Μετά τα πρώτα τρία βασικά σημεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να κερδίσουν τρία πόντους ανά δολάριο για μπλε εισιτήρια, τέσσερις πόντους για τους ναύλους Blue Plus, πέντε πόντους για τους ναύλους της Blue Flex και τρία πόντους για τους ναύλους για λεωφορεία σε μακρινούς προορισμούς.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε 200 πόντους μπόνους για την αγορά ενός ακόμα χώρου ακόμα περισσότερο διαστήματος ή έξι μονάδων ανά χιλιόμετρο για διακοπές JetBlue.

Δαπάνες Miles - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σας για να:

Περισσότερες επιλογές για τα μίλια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αεροπορική εταιρεία, επισκεφθείτε τον οδηγό JetBlue Airline Essentials.