Χρησιμοποιώντας το Trip Advisor για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας

Ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος έφτασε στο διαδίκτυο ως ομαδοποιητής ταξιδιών, όπου όποιος επισκέφθηκε ένα ξενοδοχείο μπορούσε να δημοσιεύσει μια κριτική, υπέρ ή κατά. Ως εκ τούτου, ήταν μια μοναδική πηγή για ανεξάρτητους ταξιδιώτες για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Από τότε που κυκλοφόρησε, ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος έχει αυξηθεί αστρονομικά, προσθέτοντας κριτικές αεροπορικών εταιρειών, ενοικιάσεις διακοπών, εστιατόρια, δραστηριότητες και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου του Trip Advisor Store.

Από την ημερομηνία που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της σελίδας, ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος διαθέτει 385 εκατομμύρια σχόλια για περισσότερα από 6,6 εκατομμύρια καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα.

Σήμερα είναι σήμερα μια εταιρεία ομπρέλα που αποτελείται από σχεδόν δύο δωδεκάδες ιστοσελίδες που την καθιστούν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, φτάνοντας 350 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα.

Πλεονεκτήματα του Χρήστη του Συμβούλου ταξιδιών

Μειονεκτήματα της χρήσης του συμβούλου ταξιδιού

Βρες περισσότερα

Η κατώτατη γραμμή

Ο Ταξιδιωτικός Σύμβουλος διαθέτει εκατομμύρια αναθεωρήσεις και απόψεις, συμπεριλαμβανομένων και των δύο εκδηλώσεων και των raves για προορισμούς, ξενοδοχεία, αξιοθέατα και εστιατόρια.

Αν είστε σαν οι περισσότεροι ταξιδιώτες, όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, εκτιμάτε ότι ακούτε ή διαβάζετε τις απόψεις των άλλων προτού επιλέξετε έναν τόπο. Ωστόσο, μια υπερβολή (συχνά συγκρουόμενων) φωνών μπορεί να δημιουργήσει κακοφωνία και σύγχυση. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλεγε:

Εδώ είναι η συμβουλή μου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Trip Advisor:

Για να δημοσιεύσετε μια κριτική

Μοιραστείτε την εντύπωση των ξενοδοχείων που διαμένετε και των εστιατορίων που τρώτε για να βοηθήσετε άλλους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το Trip Advisor. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, αλλά αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το πλήρες όνομά σας ή να δημοσιεύσετε ένα αυτοκόλλητο για να αποφύγετε την ανεπιθύμητη προσοχή. Να είστε ειλικρινείς στην κριτική σας, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εμπειρίας σας.

Το στοίχημα δεν το ξέρετε για το TripAdvisor

Το TripAdvisor είναι φίλος σε ζώα.

Χάρη στις πιέσεις των ανθρώπων για την ηθική μεταχείριση των ζώων (PETA) και άλλων που ενδιαφέρονται για αισθανόμενα όντα, το TripAdvisor ανακοίνωσε ότι δεν θα πουλάει εισιτήρια για εκδρομές και δραστηριότητες όπου τα άγρια ​​ζώα αναγκάζονται να έρθουν σε επαφή με το κοινό. Αυτές περιλαμβάνουν βόλτες με ελέφαντες, συναντήσεις τίγρης και εκδρομές κολύμβησης με δελφίνια. Όσο δελεαστικό, καθώς αυτά τα αξιοθέατα υγιή, τονίζουν τα ζώα και τα βγάζουν από τον φυσικό τους βιότοπο. Το TripAdvisor αξίζει να επαινεθεί για αυτήν την ανθρώπινη απόφαση.