Αναθεώρηση του προγράμματος JetBlue TrueBlue Frequent Flyer

Το πρόγραμμα TrueBlue του JetBlue είναι ένα βασικό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα συχνών πτήσεων. Δεν υπάρχουν πολλά καμπάνες και σφυρίγματα εδώ, αλλά έχει μερικά ωραία προνόμια. Προφανώς καλό είναι για επαγγελματίες ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με το JetBlue, αλλά συνολικά το πρόγραμμα δεν είναι εξίσου ευρείας κλίμακας ή ευέλικτο με τα προγράμματα των παλαιών αεροπορικών εταιρειών.

Πλεονεκτήματα

Περιγραφή

Εγραφομαι

Η εγγραφή για το JetBlue TrueBlue είναι εύκολη: απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Το JetBlue θα σας στείλει ένα ευπρόσδεκτο email που περιλαμβάνει έναν αριθμό λογαριασμού και θα εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το λογαριασμό JetBlue κατά την κράτηση νέων πτήσεων.

Κέρδη Πόντους

Οι πόντοι μπορούν να κερδηθούν με κράτηση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα του JetBlue, που φέρουν και με χρέωση προϊόντων ή υπηρεσιών σε μια σχετική κάρτα JetBlue από την Barclaycard. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να κερδίσουν βαθμούς TrueBlue μέσω των πολλών συνεργασιών που έχει η JetBlue, όπως με εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και ξενοδοχεία.

Τα Fliers κερδίζουν πόντους ανάλογα με το ποσό που ξοδεύουν σε μια πτήση JetBlue. Οι πτήσεις που κρατούνται ηλεκτρονικά στο www.jetblue.com κερδίζουν επιπλέον πόντους. Επιπλέον, μπορούν να αγοραστούν επιπλέον σημεία μέσω της ιστοσελίδας JetBlue ή προικισμένα από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας. Επιπλέον, η JetBlue προσφέρει οικογενειακή συγκέντρωση, η οποία επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να μοιράζονται τα μίλια, κάτι που είναι πολύ ωραίο για σχεδόν οποιαδήποτε οικογένεια.

Το JetBlue συνεργάζεται με την Barclarycard που διατηρεί τα μίλια σας ενεργά.

Τα σημεία TrueBlue δεν λήγουν. Σημειώστε επίσης ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε πόντους για την αγορά εισιτηρίων για άλλους επιβάτες.

Εξαργύρωση σημείων

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στην ιστοσελίδα του Jetblue μόνο με την κράτηση μιας πτήσης. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν για πτήσεις κατά τιμή ή ανά μίλια. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τα βραβεία στο www.jetblue.com ή τηλεφωνώντας στο 1-800-JETBLUE (538-2583). Οι πόντοι μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα μέλη.

Το ποσό των πόντων που απαιτούνται για μια πτήση ανάθεσης ποικίλλει. Αυτό καθορίζεται από την τιμή του εισιτηρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ποικίλλει ανάλογα με το πόσο πολυάσχολη είναι η πτήση, την ημέρα της πτήσης, την ώρα και την κατηγορία της υπηρεσίας κ.λπ.