Πάρτε το δικό σας φαγητό στην επόμενη πτήση του αεροπλάνου σας

Εξοικονομήστε χρήματα και παραμείνετε υγιείς με τη συσκευασία των δικών σας γευμάτων ταξιδιού

Εάν έχετε ταξιδέψει αεροπορικώς, γνωρίζετε ότι οι επιλογές τροφίμων γίνονται όλο και πιο περιορισμένες στις εγχώριες πτήσεις των ΗΠΑ. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν καθόλου τρόφιμα, εκτός από ένα πακέτο κουλουριών, ενώ άλλοι προσφέρουν τρόφιμα για αγορά, συμπεριλαμβανομένων κουτιών σνακ, προκατασκευασμένων σάντουιτς και φρούτων και τυριών. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην επιχείρηση ή στην πρώτη τάξη, οι επιλογές σας φαγητού είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε φαγητό στο αεροδρόμιο και να το πάρετε στο αεροπλάνο σας, αλλά αν βρίσκεστε λίγο χρόνο ή δεν νοιάζεστε για οποιαδήποτε από τις προσφορές του αεροδρομίου, δεν έχετε τύχη. Εάν έχετε αλλεργίες σε τρόφιμα ή ακολουθείτε μια συγκεκριμένη διατροφή, είστε ακόμα χειρότεροι. Το φαγητό στο αεροδρόμιο είναι επίσης ακριβό.

Το καλύτερο στοίχημά σας, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να φάτε τα τρόφιμα που σας αρέσει, είναι να προγραμματίσετε μπροστά και να προετοιμάσετε τα δικά σας γεύματα ταξιδιού. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να φτιάξετε και να μεταφέρετε τρόφιμα για την επόμενη πτήση του αεροπλάνου σας.

Κατανοήστε τους κανονισμούς της TSA

Η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών απαγορεύει όλα τα υγρά και τα πηκτώματα σε εμπορευματοκιβώτια μεγαλύτερα από 100 χιλιοστόλιτρα (λίγο πάνω από τρία ουγγιά) σε χειραποσκευές σε όλες τις πτήσεις. Τα υγρά και τα πηκτώματα μπορούν να φέρονται σε αυτές τις μικρότερες ποσότητες, υπό την προϋπόθεση ότι όλα αυτά τα δοχεία θα χωρέσουν σε μια πλαστική τσάντα ενός τετραγωνικού λίτρου. Τα "υγρά και πηκτώματα" περιλαμβάνουν το φυστικοβούτυρο, το ζελέ, το πάγωμα, το πουτίγκα, το χούμο, το μήλο, το τυρί κρέμας, το κέτσαπ, τις βουτιά και άλλα μαλακά ή ρευστά τρόφιμα.

Οι μόνες εξαιρέσεις είναι η παιδική τροφή, το γάλα για βρέφη, ο χυμός για βρέφη και το υγρό φάρμακο (με γραπτή συνταγή).

Αυτή η απαγόρευση επεκτείνεται στις συσκευασίες πάγου, είτε είναι πηκτές είτε υγρές. Η διατήρηση κρύων φαγητών στο κρύο μπορεί επομένως να είναι δύσκολη σε μεγάλες πτήσεις. Οι υπάλληλοι πτήσης μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να σας δώσουν πάγο από την κατάψυξη τους για να χρησιμοποιήσετε το ψυγείο σας, γι 'αυτό θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε το φαγητό σας κρύο ή να συσκευάσετε αντικείμενα που μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία δωματίου.

Σχεδιάστε το μενού In-Flight

Σάντουιτς, περιτυλίγματα και σαλάτες είναι εύκολο να μεταφερθούν και να φάνε σε ένα αεροπλάνο. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ή να το αγοράσετε από το αγαπημένο σας κατάστημα ή εστιατόριο. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε φέρει σε ασφαλή περιβλήματα ή δοχεία για να αποφύγετε διαρροές και διαρροές. Θυμηθείτε να συσκευάσετε ένα πιρούνι .

Τα φρούτα ταξιδεύουν εξαιρετικά καλά. Τα αποξηραμένα φρούτα είναι φορητά και νόστιμα, και φρέσκες μπανάνες, πορτοκάλια, μανταρίνια, σταφύλια και μήλα είναι εύκολο να μεταφερθούν και να φάνε. Φροντίστε να πλένετε τα φρούτα σας στο σπίτι.

Granola μπάρες, ενεργειακές μπάρες, και κροτίδες είναι εύκολο να μεταφέρουν. Το κομμένο σε τυρί τυρί είναι νόστιμο, αλλά πρέπει να διατηρείται κρύο ή να τρώγεται μέσα σε τέσσερις ώρες αφού βγει από το ψυγείο. Αν θέλετε να σνακάρετε, σκεφτείτε να συσκευάσετε τσιπς λαχανικών ή άλλες εναλλακτικές λύσεις σε πρόχειρο φαγητό.

Τα ακατέργαστα λαχανικά είναι νόστιμα στις σαλάτες ή από μόνα τους. Παρόλο που δεν μπορείτε να φέρετε ένα μεγάλο δοχείο πίεσης στο αεροπλάνο σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να φέρετε μαζί σας μια μικρή ποσότητα. Τα κουνούπια, το χούμο και η γκουακαμόλη διατίθενται σε εμπορευματοκιβώτια μεγέθους ταξιδιού.

Μπορείτε να κάνετε στιγμιαία ζεστά δημητριακά κατά την πτήση, εάν φέρετε ένα μπολ. Ρωτήστε τον βοηθό σας για ζεστό νερό. Θυμηθείτε να φέρετε ένα κουτάλι.

Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, φροντίστε να τρώτε ή να απορρίπτετε όλα τα κρέατα, τα λαχανικά και τα φρούτα που φέρνετε μαζί σας προτού προσγειωθείτε.

Οι περισσότερες χώρες περιορίζουν τις εισαγωγές αυτών των ειδών και δεν θα τους επιτραπεί να τους φέρετε πέρα ​​από το τελωνειακό σημείο ελέγχου. Ελέγξτε τους τελωνειακούς κανονισμούς της χώρας προορισμού σας για περισσότερες πληροφορίες.

Επιλογές ποτών

Μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένα ποτά στο τερματικό του αεροδρομίου μόλις περάσετε από την ασφάλεια. Θα σας προσφερθεί ένα ποτό στην πτήση σας, εκτός εάν ο καιρός είναι χαμηλός ή η πτήση είναι εξαιρετικά σύντομη.

Εάν προτιμάτε να φέρετε το δικό σας νερό, πάρτε ένα κενό μπουκάλι μέσα από το σημείο ελέγχου ασφάλειας και γεμίστε το πριν ταξιδέψετε. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας πακέτα γεύσης μεμονωμένου μεγέθους, αν το επιθυμείτε.

Μεταφέρετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια

Σας επιτρέπεται ένα στοιχείο μεταφοράς και ένα προσωπικό στοιχείο στις περισσότερες πτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος ψυγείου ή φαγητού που θέλετε να φέρετε.

Εάν σχεδιάζετε να φέρετε κρύο φαγητό και θέλετε να το κρατήσετε κρύο για αρκετές ώρες, χρησιμοποιήστε σακούλες από κατεψυγμένα λαχανικά ως υποκατάστατα πάγου.

Μπορείτε επίσης να παγώσετε το νερό σε δοχεία των 100 χιλιοστολίτρων και να χρησιμοποιήσετε τα δοχεία πάγου για να διατηρήσετε το φαγητό σας κρύο. Το GoGurt του Yoplait διατίθεται σε σωλήνες 2,25 ουγκιά. μπορείτε να τα παγώσετε και να κρατήσετε το φαγητό σας και το γιαούρτι GoGurt κρύο ταυτόχρονα.

Δοκιμάστε τις μεθόδους σας για να διατηρήσετε το φαγητό κρύο πριν ταξιδέψετε, ώστε να γνωρίζετε πότε να τρώτε τα κρύα φαγητά σας, ειδικά εάν κάνετε μια μακρά πτήση ή χρησιμοποιείτε τόσο αεροπορικά ταξίδια όσο και μεταφορές εδάφους.

Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο, όπως το φαγητό όλο το κρύο φαγητό σας μέσα σε τέσσερις ώρες, σε περίπτωση που το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου σας πει να πετάξετε τα υποκατάστατα παγοκάρτων (λαχανικά, δοχεία πάγου ή γιαούρτι).

Αφήστε τα μαχαίρια από μέταλλο στο σπίτι. Προεπιλέξτε το φαγητό σας ή φέρετε ένα ανθεκτικό πλαστικό μαχαίρι που δεν είναι οδοντωτό. Τα οδοντωτά μαχαίρια θα κατασχεθούν από την TSA.

Εξετάστε την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών σας

Προσέξτε τους συντρόφους σας κατά τον προγραμματισμό του μενού σας. Ενώ τα καρύδια (αμύγδαλα, καρύδια, κάσιους) και τα φιστίκια είναι εξαιρετικά φορητά σνακ, πολλοί άνθρωποι είναι αρκετά αλλεργικοί σε ένα ή και στα δύο είδη καρπών με κέλυφος. Ακόμη και η σκόνη από πακέτο παξιμαδιών μπορεί να προκαλέσει μια δυνητικά θανατηφόρα αντίδραση. Φάτε τα καρύδια και τα ίχνη σας στο αεροδρόμιο και όχι στο αεροσκάφος. Εάν πρέπει να φέρετε τρόφιμα που περιέχουν ξηρούς καρπούς, ρωτήστε τους συναδέλφους σας για αλλεργίες με ξηρούς καρπούς πριν ανοίξετε τη συσκευασία και σκουπίστε το τραπέζι του δίσκου σας με μια υγρή πετσέτα μετά το φαγητό.

Αποφύγετε να φέρετε τρόφιμα με έντονη οσμή. Ίσως να είστε οπαδός του τυριού Limburger, αλλά η πλειοψηφία των συμπατριωτών σας θα προτιμούσε να εγκαταλείπετε το πικάντικο απολαύσεις στο σπίτι.

Περιορίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο, έτσι ώστε η αναπνοή σας να μην ενοχλεί τους συμπολίτες σας. Εναλλακτικά, φέρετε την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα μεγέθους ταξιδιού και βουρτσίστε τα δόντια σας αφού τελειώσετε το φαγητό.