Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2017 στο Georgetown: Washington, DC

Γιορτάστε τις Διακοπές Με Merriment στο Georgetown

Η ιστορική συνοικία Georgetown της Ουάσινγκτον είναι ένας πρώτος προορισμός για αγορές και δείπνο διακοπών. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να πραγματοποιήσουν μια περιήγηση με ξεχωριστό τρόπο στα μοναδικά διακοσμημένα παράθυρα των εμπόρων όπου οι έμποροι της Georgetown συμμετέχουν σε φιλικό ετήσιο διαγωνισμό. Η χειμερινή εκδήλωση Georgetown Glow υπογράφει εξωτερικές δημόσιες εγκαταστάσεις φωτισμού σε όλη την εμπορική περιοχή της γειτονιάς.

Georgetown GLOW

8 Δεκεμβρίου 2017 - 7 Ιανουαρίου 2018, 6-10 μ.μ. κάθε βράδυ. Το Georgetown θα ξεσηκώσει αυτή την περίοδο των διακοπών με μια καινοτόμο έκθεση εγκαταστάσεων ελαφριάς τέχνης και φωτισμού μεγάλων κατασκευών. Η έκθεση δημόσιας τέχνης σε όλη τη γειτονιά θα περιλαμβάνει το έργο τοπικών, περιφερειακών και διεθνών καλλιτεχνών φωτισμού σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Τα συγκεκριμένα έργα θα χρησιμοποιούν το φως με μοναδικούς τρόπους, μετατρέποντας χώρους κατά μήκος της οδού M Street, του τμήματος Book Hill στο μπλοκ της Wisconsin 1600, το λιμάνι της Ουάσιγκτον και σε πλατείες γραφείων νότια του M Street. Τα εκθεσιακά προγράμματα Georgetown GLOW, οι χάρτες και οι εκθεσιακοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι στο Grace Church (1041 Wisconsin Avenue) , στο Jefferson Court (οδός Thomas Jefferson 1025 στην οδό K) και στο Pinstripes (1064 Wisconsin Avenue)

Εκτός από τη νυχτερινή έκθεση, μια Silent Disco θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που θα ανακοινωθεί από τις 7 μ.μ. - 10 μ.μ. στο γκαζόν της Grace Church (1041 Wisconsin Ave NW).

Το DC Bike Party θα φιλοξενήσει επίσης ένα πάρτι «GLOW Ride Your Bike» την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Η ελεύθερη βόλτα ξεκινάει στο Dupont Circle στις 6:30 μ.μ., και τελειώνει στο Georgetown, με τη διαδρομή που καλύπτει πολλές από τις εγκαταστάσεις GLOW.

2017 Στιγμιότυπα

Οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται στο Georgetown GLOW 2017 περιλαμβάνουν: Jen Lewin (Νέα Υόρκη). Joachim Sługocki και Katarzyna Malejka (Πολωνία) · Géraud Périole σε συνεργασία με το Light Art Collection και το Φεστιβάλ Φωτός του Άμστερνταμ (Μπορντό, Γαλλία). Vikas Patil & Santosh Gujar σε συνεργασία με τη συλλογή ελαφριών έργων τέχνης και το φως του Άμστερνταμ (Ινδία). Ted Bazydlo & Brandon Newcomer (Washington, DC). alaa minawi σε συνεργασία με τη συλλογή ελαφριών έργων τέχνης και το Φεστιβάλ Άμστερνταμ (Βηρυτός, Λίβανος). Robin Bell (Washington, DC). OmbréLumen - Arthur Gallice & Herve Orgeas (Σαγκάη & Χιούστον). και LSM Architects (Washington, DC).

Επιπλέον, η Philips Color Kinetics θα φωτίσει την καπνοδόχο στο The Ritz-Carlton Georgetown, καθώς και τη γέφυρα του C & O Canal στο Georgetown Park για τον εορτασμό του Georgetown GLOW.

Εκτός από τη μηνιαία έκθεση, το Georgetown BID φιλοξενεί:

Για έναν πλήρη οδηγό, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.georgetownglowdc.com.

Τοποθεσία, μεταφορά και στάθμευση

Το Georgetown βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC, βόρεια του ποταμού Potomac, απέναντι από τη γέφυρα του Francis Scott.

Οι κύριες οδοί είναι η οδός M Street και η λεωφόρος Wisconsin. Wisconsin Ave., μεταξύ M και N Sts. Δείτε το χάρτη του Τζορτζτάουν

Το Georgetown είναι προσβάσιμο από τον DC κυκλοφορητή χρησιμοποιώντας τις γραμμές Circle Georgetown / Union ή Rosslyn / Georgetown / Dupont. Δείτε οδηγό για το πάρκινγκ στο Georgetown

Δείτε επίσης, Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Georgetown