Πάρκινγκ στο Τζορτζτάουν: Ένας οδηγός για γκαράζ και πολλά

Βρείτε τα καλύτερα μέρη για να παρκάρετε σε αυτό το δημοφιλές γειτονικό DC περιοχή

Το Georgetown είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές που μπορείτε να επισκεφτείτε στην Ουάσινγκτον, DC. Διαθέτει ποικιλία από ιστορικά αξιοθέατα καθώς και εξαιρετικές επιλογές φαγητού, ψώνια και διασκέδαση.

Λόγω της δημοτικότητάς του τόσο με τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες και επειδή δεν είναι εύκολα προσβάσιμο από το Metrorail, η εύρεση χώρου στάθμευσης στο Georgetown μπορεί να είναι δύσκολη. Πριν αποφασίσετε να οδηγήσετε στο Τζορτζτάουν, εξετάστε άλλες επιλογές διαμετακόμισης. Ο πλησιέστερος σταθμός Metrorail είναι το Foggy Bottom-GWU, το οποίο απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της γειτονιάς.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο DC Circulator Bus , το οποίο παρέχει φθηνό λεωφορείο προς το Georgetown χρησιμοποιώντας το σταθμό Georgetown-Union ή τις γραμμές Dupont Circle-Georgetown-Rosslyn. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Capital Bikeshare για να μετακινηθείτε γύρω από αυτή τη φιλική προς τους ποδηλάτες γειτονιά.

Εάν αποφασίσετε να οδηγήσετε, γνωρίζετε ότι τα ποσοστά στάθμευσης στο δρόμο είναι 2 δολάρια την ώρα από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 7 π.μ. έως 10 μ.μ. Ο χώρος στάθμευσης περιορίζεται στις κύριες αρτηρίες της γειτονιάς (M Street NW και Wisconsin Avenue NW) και περιορίζεται σε δύο ώρες ζωντανών οικιστικών δρόμων στη γύρω περιοχή. Εάν θέλετε να είστε κοντά στην προκυμαία, αναζητήστε πάρκινγκ κατά μήκος της οδού K. Για να αποφύγετε να εισπράττετε εισιτήρια ή να ρυμουλκείτε, διαβάστε προσεκτικά τις πινακίδες και φροντίστε να σταθμεύετε μόνο σε έγκυρο χώρο.

Το Περιφερειακό Τμήμα Μεταφορών (DDOT) και το Parkmobile παρέχουν ένα σύστημα στάθμευσης σε όλη την πόλη το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα για να πληρώνουν για στάθμευση.

Επισκεφθείτε το Parkmobile για να εγγραφείτε.

Georgetown πάρκινγκ γκαράζ και παρτίδες

Μπορείτε να βρείτε το μεγαλύτερο γκαράζ του Georgetown στο πάρκο Shops at Georgetown (3222 M St. NW). Οι ημερήσιες τιμές είναι $ 11 για μία ώρα, $ 16 για δύο ώρες, με μέγιστο ποσό $ 20 την ημέρα. Αυτό το γκαράζ είναι ανοιχτό 24 ώρες.

Εδώ είναι ένας οδηγός για τα γκαράζ και παρτίδες στη γειτονιά.

Επίσης, φροντίστε να δείτε τους Χάρτες, τις Οδηγίες και τις Επιλογές Μεταφοράς στο Georgetown .

Κεντρικό Πάρκινγκ : 312-274-2000

Αποικιακό Πάρκινγκ : 202-295-8100

Σύνθεση στάθμευσης : 202-298-7733

Doggett's Parking : 202-638-2770

Πάρκο του Τζορτζτάουν

Πανεπιστήμιο Georgetown Πάρκινγκ Γκαράζ : 202-687-4372

Hamilton Court Γκαράζ

PMI στάθμευσης : 202-785-9191

Περισσότερα για το Georgetown