Πού να μείνετε για μια ρομαντική απόδραση Σαββατοκύριακου

Επιλέξτε τον τύπο καταλύματος που σας ταιριάζει καλύτερα

Οι ρομαντικές αποδράσεις Σαββατοκύριακου απολαμβάνουν καλύτερα σε καταλύματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε αναποφάσιστοι ως προς το αν ένα ξενοδοχείο, ένα θέρετρο, ένα μοτέλ, ένα πανδοχείο, ένα εξοχικό, μια καμπίνα, ένα κάμπινγκ ή ένα bed & breakfast είναι το πιο ρομαντικό μέρος μπορείτε να επιλέξετε να αποδράσετε για ένα Σαββατοκύριακο, να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός εδώ.

ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ...

Τα πλεονεκτήματα:
Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων τι θα κοστίσει αυτή η ρομαντική απόδραση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα all-inclusive που να εξυπηρετεί αυστηρά τα ενήλικα ζευγάρια. Και θα μπορείτε να φάτε και να πιείτε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, καθώς τα γεύματα και τα σνακ περιλαμβάνονται στην τιμή.

Τα Μειονεκτήματα:
Η πλειοψηφία των all-inclusives βρίσκονται σε ζεστά μέρη όπως η Καραϊβική και το Μεξικό. Έτσι εάν δεν ζείτε κοντά σε αυτούς τους προορισμούς, μπορείτε να περάσετε ένα υπερβολικό ποσό του Σαββατοκύριακου ταξιδεύουν. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε ένα από αυτά για όταν έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε. Επιπρόσθετα, πολλά από όλα τα συνυπολογισμένα φάρμακα έχουν μέτρια τροφή. Και μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από τον προϋπολογισμό σας επιλέγοντας πρόσθετα όπως εκδρομές και υπηρεσίες σπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ...

Σχετικά με το INNS ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΙΛΕ ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΙΝΕΣ ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ AIRBNB & BED & BREAKFASTS ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΠΙΤΣΙ ...

Ρομαντικός εντοπισμός απόδραση για το Σαββατοκύριακο (ΗΠΑ / Καναδάς)>