Τι να συσκευάσετε στο κιτ πρώτων βοηθειών σας για την Κίνα

Η τοποθέτηση ενός κιτ πρώτων βοηθειών μαζί σας στην Κίνα θα σας εξοικονομήσει έναν πονοκέφαλο - κυριολεκτικά και παραστατικά. Πολλά φάρμακα ή τα αντίστοιχά τους είναι διαθέσιμα στην Κίνα, αλλά δεν θέλετε να πλοηγηθείτε μέσα από ένα κινεζικό φαρμακείο ή να καθήσετε στο ER όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιο φάρμακο διάρροιας για να σας βοηθήσει με το πικάντικο φαγητό Sichuan που έχετε φάει χθες .

Φαρμακεία και Φαρμακεία στην Κίνα

Σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι ο αριθμός των φαρμακείων δυτικού τύπου (όπως το Walgreens ή το CVS) αυξάνεται.

Ένας που έχει υποκαταστήματα σε ολόκληρη την Κίνα ονομάζεται Watson και θα μπορείτε να βρείτε πολλά από τα πράγματα που χρειάζεστε σε ένα κάπως οικείο περιβάλλον εκεί. Ωστόσο, δεν θα βρείτε πολλά γνωστά εμπορικά σήματα.

Εάν ρωτήσετε τον υπάλληλο του ξενοδοχείου ή τον ξεναγό σας για ένα φαρμακείο ή φαρμακείο, ίσως να δείξετε πολύ κινεζική (όπου πωλούν παραδοσιακή κινεζική ιατρική ή "TCM"). Ίσως χρειαστεί να εξηγήσετε ακριβώς τι ψάχνετε για να κατευθυνθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Λίστα συσκευασίας πρώτων βοηθειών

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος βασικών υποχρεώσεων που πρέπει να μεταφέρετε από το σπίτι ενώ ταξιδεύετε στην Κίνα, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν ταξιδεύετε με παιδιά.