Δείγμα πρόσκλησης πρόσκλησης για κινεζικές τουριστικές θεωρήσεις

Τι είναι μια πρόσκληση επιστολή;

Μια επιστολή πρόσκλησης απαιτείται μερικές φορές από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας κατά την υποβολή αίτησης για θεώρηση κινεζικής τουριστικής επίσκεψης ή τύπου "L". Η επιστολή είναι έγγραφο που καλεί τον αιτούντα τη θεώρηση να επισκεφθεί την Κίνα. Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που απαιτούνται από την επιστολή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την επιστολή πρόσκλησης εδώ.

Χρειάζομαι μια επιστολή πρόσκλησης;

Ο καθορισμός του εάν χρειάζεστε μια πρόσκληση είναι κάπως δύσκολο.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, η ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ουάσινγκτον δηλώνει: "Έγγραφα που δείχνουν το δρομολόγιο, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής του αεροπορικού εισιτηρίου (επιστροφής) και της απόδειξης κράτησης ξενοδοχείων κ.λπ. ή επιστολής πρόσκλησης που εκδίδεται από σχετική οντότητας ή ατόμου στην Κίνα ... » Στη συνέχεια, αναφέρει ποιες πληροφορίες απαιτούνται στην επιστολή.

Δείγμα πρόσκλησης δείγματος

Διαμορφώστε την επιστολή σας σαν μια τυπική επιστολή επιχειρήσεων.

Στο επάνω δεξί μέρος, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας του αποστολέα (το πρόσωπο ή η εταιρεία που κάνει την πρόσκληση. Αυτό θα πρέπει να είναι άτομο ή εταιρεία στην Κίνα ):

Στη συνέχεια, στην αριστερή πλευρά της σελίδας προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας του παραλήπτη (το πρόσωπο που υποβάλλει αίτηση για τη θεώρηση):

Στη συνέχεια, προσθέστε την ημερομηνία . Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία είναι πριν από την ημερομηνία αίτησης θεώρησης αιτούντος θεώρηση.

Στη συνέχεια, προσθέστε το χαιρετισμό . Για παράδειγμα, "Αγαπητέ Σάρα"

Στη συνέχεια, προσθέστε το σώμα της επιστολής . Εδώ είναι ένα παράδειγμα που βασίζεται σε έναν πατέρα που πηγαίνει στην Κίνα για να επισκεφθεί την κόρη του και την οικογένειά του.

Αυτή είναι μια επιστολή πρόσκλησης για να επισκεφτείτε την οικογένειά μας στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2014, για να απολαύσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί μας. Σύμφωνα με τις οδηγίες στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για να λάβετε τη θεώρησή σας, παρακάτω είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για την επιστολή εντολής:

Τέλος, προσθέστε το κλείσιμο , π.χ. "Ειλικρινά, [εισάγετε το όνομα]"

Άλλες πληροφορίες που πρέπει να επισυναφθούν

Σας συμβουλεύω το άτομο που στέλνει την πρόσκληση να παράσχει ένα αντίγραφο της σελίδας φωτογραφιών και βασικών πληροφοριών από το διαβατήριό του. Το πρόσωπο που στέλνει την επιστολή πρόσκλησης πρέπει επίσης να παράσχει ένα αντίγραφο της θεώρησης διαμονής (που του δίνει άδεια διαμονής στην Κίνα) που βρίσκεται μέσα στο διαβατήριό του.