Δωρεάν Ημέρες Μουσείων στο Σιάτλ και το Τακόμα

Πώς να απολαύσετε τα μουσεία της περιοχής σε φθηνή

Η περιοχή του Σιάτλ-Τακόμα είναι γεμάτη με μουσεία, αλλά σε αντίθεση με τα περίφημα μουσεία της Ουάσιγκτον , τα περισσότερα από τα μουσεία του Σιάτλ έχουν αμοιβή εισόδου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να επισκεφθείτε είναι να πληρώσετε την είσοδο, η οποία μπορεί να πάρει απότομη, αν θέλετε να φέρει τα παιδιά μαζί! Τα περισσότερα μουσεία προσφέρουν δωρεάν ή μειωμένη είσοδο για μικρά παιδιά συνοδευόμενα από ενήλικα, καθώς και άλλες δωρεάν ημέρες για όλους.

Πολλά μουσεία περιοχής έχουν ελεύθερη είσοδο σε ορισμένες ημέρες κάθε μήνα. Αυτές οι ελεύθερες ημέρες μουσείων συμβαίνουν στην Πρώτη Πέμπτη του Σιάτλ, την Τρίτη Πέμπτη του Τάκομα και μερικές φορές για ειδικές εκδηλώσεις διακοπών. Ακολουθεί μια περιγραφή του πώς μπορείτε να φτάσετε στα τοπικά μουσεία δωρεάν ή φθηνά.

Μπλε Αστέρι Μουσεία Μουσικής

Πολλά μουσεία περιοχής είναι τα Blue Star Museums - ένα πανελλήνιο πρόγραμμα που προσφέρει δωρεάν είσοδο για στρατιωτικές οικογένειες σε μουσεία, γκαλερί τέχνης και επιστημονικά κέντρα. Για μια πλήρη λίστα των μουσείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ελέγξτε την τρέχουσα λίστα στην ιστοσελίδα του Blue Star.

Το Δωρεάν Μουσείο Περνά από Βιβλιοθήκες

Ένας άλλος τρόπος να μπεις δωρεάν σε κάποια τοπικά μουσεία είναι να κοιτάξεις τα συστήματα βιβλιοθηκών. Η King County Library επιτρέπει στους προστάτες να διατηρούν δωρεάν μουσικά περάσματα από την ιστοσελίδα τους. Διαβατήρια είναι διαθέσιμα για τα περισσότερα μουσεία της περιοχής Σιάτλ, όπως το Μουσείο Τέχνης του Σηάτλ, το Μουσείο EMP, το Μουσείο Πτήσης και πολλά άλλα.

Η Βιβλιοθήκη County Pierce και η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Tacoma έχουν επίσης δωρεάν περάσματα, αλλά αντί να τα εκτυπώνουν, οι προστάτες μπορούν να τα ελέγξουν από τις βιβλιοθήκες.

Τα περάσματα δεν μπορούν να ανανεωθούν ή να δεσμευτούν, αλλά είναι συχνά διαθέσιμα. Και τα δύο συστήματα βιβλιοθήκης έχουν δωρεάν περάσματα στο Μουσείο Γυαλιού, στο Μουσείο Τέχνης Tacoma και στο Μουσείο Ιστορίας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον .

Δωρεάν ημέρες μουσείων στο Σιάτλ

Μουσείο Τεχνών Bellevue
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Δωρεάν στις Πρώτες Παρασκευές από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. επίσης δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών, δωρεάν για τα μέλη
Τοποθεσία: 510 Bellevue Way NE, Bellevue

Μουσείο φυσικής ιστορίας και πολιτισμού Burke
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Για τις Πρώτες Πέμπτες, το μουσείο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν. Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σηάτλ έχει περάσει. Η είσοδος είναι επίσης δωρεάν για τους φοιτητές του UW, το προσωπικό και τη σχολή.
Τοποθεσία: Στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, στη γωνία της λεωφόρου 17th Avenue NE και NE 45th Street.

Κέντρο Ξύλινων Σκαφών
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν.
Τοποθεσία: 1010 Valley Street, Σιάτλ

Μουσείο Τέχνης Frye
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν.
Τοποθεσία: 704 Terry Avenue, Σιάτλ

Klondike Gold Rush Μουσείο
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν.
Τοποθεσία: 319 Λεωφόρος Νότου, Σιάτλ

Μουσείο Πτήσης
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σιάτλ περνάει. Πρώτα την Πέμπτη, το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο από τις 17:00 έως τις 21:00. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι πάντα ελεύθερα. Τα μέλη είναι ελεύθερα.
Τοποθεσία: 9404 Ανατολικός οριακός δρόμος Νότια, Σιάτλ

Μουσείο Ιστορίας και Βιομηχανίας
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σιάτλ περνάει. Πρώτα την Πέμπτη, αυτό το μουσείο έχει ελεύθερη είσοδο από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Τα παιδιά 14 και κάτω είναι πάντα ελεύθερα.
Τοποθεσία: 860 Terry Avenue Ν, Seattle WA, 98109

Μουσείο Βορειοδυτικής Αφρικής
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σιάτλ περνάει.

Τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι πάντα δωρεάν. Είναι δωρεάν για τα μέλη και το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα.
Τοποθεσία: 2300 South Massachusetts Street, Σιάτλ

Μουσείο Τέχνης Σιάτλ
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σιάτλ περνάει. Πρώτα την Πέμπτη το μουσείο είναι δωρεάν για όλους. Την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, η είσοδος είναι δωρεάν για ηλικιωμένους ηλικίας 62 ετών και άνω.
Τοποθεσία: 1300 First Avenue, Σιάτλ

Μουσείο ασιατικής τέχνης του Σιάτλ
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Όχι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Η δημόσια βιβλιοθήκη του Σιάτλ περνάει. Το SAAM είναι ανοικτό στο κοινό δωρεάν στις Πέμπτες Πέμπτες. Η πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα είναι δωρεάν για ηλικιωμένους 62+. Το πρώτο Σάββατο είναι δωρεάν για οικογένειες.
Τοποθεσία: 1400 East Prospect Street, Σιάτλ
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης του Σηάτλ είναι κλειστό για ανακαίνιση και αναμένει να ανοίξει ξανά το 2019.

Δωρεάν ημέρες μουσείων στο Tacoma

Μουσείο Γυαλιού
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Στις τρίτες Πέμπτες του Tacoma, το MOG είναι ελεύθερο από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Πάντα ελεύθερο στα παιδιά 5 και κάτω. Η Βιβλιοθήκη County Pierce και η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Tacoma έχουν περάσματα που μπορείτε να δείτε.
Τοποθεσία: 1801 Dock Street, Tacoma

Μουσείο Τέχνης Tacoma
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Την τρίτη Πέμπτη, το TAM είναι ανοιχτό από τις 17:00 έως τις 20:00 δωρεάν. Τα παιδιά 5 και κάτω είναι πάντα ελεύθερα. Η Βιβλιοθήκη County Pierce και η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Tacoma έχουν περάσματα που μπορείτε να δείτε.
Τοποθεσία: 1701 Pacific Avenue, Tacoma

Μουσείο Παιδιών του Τακόμα
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Το Παιδικό Μουσείο του Tacoma είναι ένα μουσείο που σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε, αν δεν μπορείτε να πληρώσετε, μπορείτε εσείς και τα παιδιά σας να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το μουσείο!
Τοποθεσία: 1501 Pacific Avenue, Tacoma

Μουσείο ιστορικής ιστορίας της Ουάσιγκτον
Μουσείο Μπλε Αστέρα: Ναι
Πώς να επισκεφθείτε δωρεάν: Για την Τρίτη Πέμπτη, το WSHM προσφέρει δωρεάν είσοδο από τις 14:00 έως τις 20:00. Τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι ελεύθερα. Η Βιβλιοθήκη County Pierce και η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Tacoma έχουν περάσματα που μπορείτε να δείτε.
Τοποθεσία: 1911 Pacific Avenue, Tacoma