Τι να κάνετε στη Green Lake Σιάτλ

Η κοινότητα της Green Lake ευδοκιμεί με τους λάτρεις της υπαίθρου, τους αθλητές και τους λάτρεις των ζώων. από ποδηλάτες, σκέιτερ και joggers, μέχρι καροτσάκια, παρατηρητές πουλιών και πικνίκ απόγευμα. Δραστηριότητες διασκέδασης για οικογένειες και singles ανθίζουν όλο το χρόνο γύρω από τη λίμνη, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και είναι κοντά στο Woodland Park Zoo. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη λίμνη είναι ήσυχα, δεντρόπορτα δρομάκια που προσφέρουν σπίτια βιοτεχνίας vintage.

Καλώς ήρθατε στην όμορφη και πολύ περιζήτητη γειτονιά της Green Lake.

Η γειτονιά πήρε το όνομά της από τον David Phillips. Τον Σεπτέμβριο του 1855, διερεύνησε την περιοχή για τον Γενικό Επιθεωρητή των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι σημειώσεις του αναφέρονται στην περιοχή ως "Λίμνη Πράσινη", επειδή η λίμνη φαίνεται να είναι πράσινη σε χρώμα λόγω των ανθών ανθών στη λίμνη.

Που είναι?

Η Green Lake βρίσκεται βόρεια του Σηάτλ στο κέντρο της πόλης και μόλις βορειοδυτικά του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον. Η Green Lake οριοθετείται από τη βορειοδυτική 85η οδό προς τα βόρεια, I-5 (διαμέρισμα 5) στα ανατολικά, NE 50th Street στα νότια και Aurora Avenue N. στα δυτικά.

Πραγματα να κανεις

Όπως και με τις περισσότερες γειτονιές του Σιάτλ, δεν υπάρχει έλλειψη εστιατορίων στη γειτονιά. Μπορείτε να επιλέξετε από Αμερικανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Μεσογειακά, Μεξικάνικα, Ιταλικά και άλλα. Το πιο δημοφιλές εστιατόριο στην περιοχή είναι το Greenlake Bar and Grill. Για να βρείτε ένα εστιατόριο κοντά, το Yelp είναι μια μεγάλη πηγή!

Υπάρχει και κάποια νυχτερινή ζωή στη γειτονιά της Green Lake. Το Little Red Hen, στο 7115 Woodlawn Ave. NE, είναι το μπαρ της Green Lake. Έχουν επτά βραδιές την εβδομάδα ζωντανής μουσικής. Είναι ένα απλό και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Πράσινη λίμνη ίδια αξίζει τον έλεγχο σε καθώς ανοίγει άφθονο αναψυχής. Μερικοί άνθρωποι κολυμπούν στη λίμνη (αν και φαίνεται όμορφο και καθαρό, το νερό έχει ανάπτυξη φυκών που μπορεί να προκαλέσει φαγούρα του κολυμβητή, ώστε να ψάξουν για τυχόν προειδοποιήσεις κολύμβησης) και μη μηχανοκίνητη βαρκάδα επιτρέπεται στη λίμνη.

Η λίμνη προσφέρει δύο μονοπάτια για αναψυχή. η εξωτερική περίμετρος διαδρομή είναι μήκους 3,2 μιλίων με διάτρητο γρανιτένιο μονοπάτι και η εσωτερική διαδρομή ασφάλτου περιμετρικά είναι μήκους 2,8 μιλίων. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μονοπάτια για περπάτημα, τρέξιμο και πατινάζ. Υπάρχει επίσης εσωτερική πισίνα, ενώ σε εξωτερικούς χώρους υπάρχουν γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ.

Ο ζωολογικός κήπος Woodland Park και τα Lower Field Playing Fields βρίσκονται κοντά, όπως και το γήπεδο γκολφ Green Lake .

Μεταφορά

Οι ντόπιοι που ζουν μέσα και κοντά στη Green Lake με τα πόδια, ποδήλατο, τρέχουν και ακόμη και να παίζουν με τα πόδια γύρω από την πόλη. Πολλά από τα τοπικά καταστήματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από ακίνητα γύρω από τη λίμνη. Ο χώρος στάθμευσης είναι κυρίως εκτός δρόμου ή σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης. Άλλοι ταξιδεύουν με λεωφορείο. Οι ακόλουθες διαδρομές του King County Metro Transit εξυπηρετούν την Green Lake:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Metro online.

Διαμερίσματα και ακίνητα

Η μέση τιμή κατοικίας στη Green Lake είναι $ 550.000. η μέση τιμή condo / townhome είναι $ 340.000. Η σειρά ενοικίασης διαμερίσματος για 1 υπνοδωμάτιο / 1 μπάνιο είναι $ 600- $ 800 το μήνα και ένα υπνοδωμάτιο / 1 μπάνιο ενοικιάζει για $ 695- $ 1245 το μήνα. Η Green Lake προσφέρει ένα ωραίο μείγμα μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, διαμερισμάτων και υπάρχουν ακόμη μερικές πολυκατοικίες που χτίζονται και μερικές ήδη βρίσκονται σε ισχύ.

Η περιοχή είναι επίσης μια ισχυρή έλξη για περισσότερους αθλητικούς αγοραστές να έρχονται στην περιοχή.

Σχολεία

Ενημερώθηκε από τον Kristin Kendle.