Οι 5 καλύτερες προπονήσεις στο Μιλγουόκι

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, γυρίζετε σε ένα ψήφισμα του νέου έτους για να παραμείνετε σε φόρμα. Και στο Ουισκόνσιν - λόγω παγωμένων πεζοδρομίων και δρόμων, για να μην αναφέρουμε τις ψυχρές στιγμές - αυτό πιθανότατα θα σημαίνει, κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, να βρεθείτε στο γυμναστήριο ή στο γυμναστήριο. Αλλά γιατί να επιλέξετε ένα διάδρομο ή ένα σταθερό ποδήλατο; Σήμερα, τα γυμναστήρια στην περιοχή Milwaukee προσφέρουν ενδιαφέρουσες, μοναδικές τάξεις που δεν αποσκοπούν μόνο στην άντληση της καρδιάς σας, αλλά είναι επίσης μια έκρηξη.

Είτε θέλετε ένα νέο στυλ γιόγκα ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι για πρώτη φορά (γεια, εσωτερική κωπηλασία;), εδώ είναι μερικές επιλογές. Σημειώστε ότι όλες οι επιλογές drop-in προσφέρουν, έτσι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την προπόνηση για να δείτε αν είναι καλό για σας το pun- fit . Ορισμένες είναι ακόμη προσωρινές διορθώσεις στην υπαίθρια αναψυχή έρχονται καλοκαίρι, όπως η κωπηλασία και η ποδηλασία. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτά τα workouts είναι μεταμφιεσμένα ως διασκέδαση (γεια, hip hop!) Αλλά και να κρατάτε την καρδιά σας άντληση.

1. Barre Burner στη θέση Wisconsin Athletic Club στο κέντρο της πόλης

Ξεχάστε αυτές τις εικόνες από πτητικές, χαριτωμένες μπαλαρίνες. Οι προπονήσεις Barre είναι η πιο πρόσφατη ρουτίνα γυμναστικής υψηλής επίπτωσης. Σε αυτό το ένα, που διαρκεί μία ώρα, δεν υπάρχει μόνο εργασία στο barre αλλά και ο χρόνος ματ και η χρήση ελεύθερων βαρών. Μια σημείωση της προσοχής: αυτό έχει σχεδιαστεί για να είναι μια συνεδρία 7 εβδομάδων.

Πότε: Παρασκευή στις 11 π.μ.

2. Hot Αργή ροή στη Γιόγκα Ισχύς Milwaukee

Είχε αρκετή από την τάση της γιόγκα;

Αυτή η ωριαία τάξη, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για όσους είναι νέοι στη γιόγκα όσο και για αυτούς που έχουν απομνημονεύσει ένα χαιρετισμό ήλιου, συνδυάζει τη χαλαρή μουσική με τις θερμοκρασίες 95 μοιρών για να σας φέρει τα ίδια αποτελέσματα με μια κατηγορία ζεστών γιόγκα. (Διαβάστε: Δύναμη και αντοχή).

Πότε: Δευτέρα στις 7 μ.μ. και Σάββατο στις 11 π.μ.

3. Αεροφωτογραφία στο Essential Dance Studio

Έχοντας μόλις μεταφερθεί στο νέο της Bay View στούντιο, ο εκπαιδευτής Charity Harvey ενισχύει το πρόγραμμά της όταν πρόκειται για γιόγκα που εκτείνεται έξω από το κιβώτιο. Ένα παράδειγμα είναι το "Intro for Beginners", μια τάξη 90 λεπτών που τα σχολεία βασίζονται στη γιόγκα εναέριας τέχνης. Αυτό που θα περπατήσετε, λέει ο Harvey, είναι "σώμα, δύναμη και χάρη".

Πότε: Δευτέρα στις 7 μ.μ. (η εγγραφή ενθαρρύνεται καθώς υπάρχει μέγιστος αριθμός μαθητών για κάθε τάξη)

4. Spire Ride στο γυμναστήριο Spire Fitness

Συσκευασία πολλών μετακινήσεων μυών σε μια τάξη 45 λεπτών, ο ισχυρισμός είναι ότι θα κάψετε 600 θερμίδες χάρη στον χρόνο σας στο WaterRower. Με τη στόχευση 84 τοις εκατό των μυών σας, χωρίς να εξασθενίσει τις αρθρώσεις σας πάρα πολύ, θα τονίσουμε σε ελάχιστο χρόνο.

Πότε: Παρασκευή στις 6 π.μ., Σάββατο στις 8 π.μ., Κυριακή στις 9:15 π.μ. και 10:30 π.μ., Τρίτη στις 5:30 π.μ. και 7:05 μ.μ. και Τετάρτη στις 5:45 π.μ. και 5:30 μ.μ.

5. Εισαγωγή στην Hip Hop στο Danceworks MKE

Σκεφτείτε ότι δεν μπορείτε να το κουνήσετε; Γιατί να μην πάρετε κάποια προπόνηση από έναν ειδικό; Σε αυτή την κατηγορία των 75 λεπτών, τα σχολεία που "σπάζουν", "ξεσκίζουν", "κλειδώνουν", "κρουαζιέρες", "χλοοτάπητα" και άλλα, θα είναι ένα χτύπημα στα κλαμπ.

Πότε: Τρίτη και Τετάρτη στις 7:30 μ.μ. και Τετάρτη στις 7:15 μ.μ.