Σάντα στο Χιούστον

Πηγαίνοντας να δείτε το Santa είναι μια παράδοση διακοπών αγαπημένη από τα παιδιά και τους μεγάλους όσο. Για πολλά παιδιά, κάθονται στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη και του λένε τι θέλουν για τα Χριστούγεννα, είναι σχεδόν τόσο συναρπαστικό όσο η ίδια η ημέρα των Χριστουγέννων. Αλλά για τους γονείς, είναι η φωτογραφία που θέλουν - και κατά προτίμηση μία χωρίς πάρα πολλά δάκρυα. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, εντοπίστε το Santa σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές του Χιούστον.

Bass Pro Shop

Βλέποντας μια καμουφλάζ

Ο Nick στο Bass Pro είναι μια διαχρονική παράδοση του Χιούστον. Στην πραγματικότητα, ρωτήστε μερικούς νέους ντόπιους και θα σας πουν ότι το κατάστημα είναι επίσημη διεύθυνση του Σάντα. Τόσο οι τοποθεσίες Pearland όσο και Katy Bass Pro Shop φιλοξενούν ένα Winter Wonderland από την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Μια φωτογραφία op με το Santa δεν είναι η μοναδική διασκέδαση που θα έπιασε εδώ. Τέχνες και χειροτεχνία, παιχνίδια, αυτοκίνητα τηλεχειρισμού, ποπ κορν και άλλα είναι όλα στο κατάστρωμα για να απολαύσουν τα μικρά παιδιά.

Traders Village

Τις εβδομάδες που φτάνουν μέχρι τα Χριστούγεννα, το Traders Village γιορτάζει την εορταστική περίοδο με το Holiday Market With Santa Claus. Οι νέοι μπορούν να βγάλουν μια φωτογραφία με το Santa, ενώ οι ενήλικες περνούν μερικά ονόματα από τους καταλόγους των Χριστουγέννων σε αυτό το γιγαντιαίο υπαίθριο περιβάλλον ψύλλων. Η είσοδος και η φωτογραφία είναι δωρεάν.

Ενυδρείο στο κέντρο της πόλης

Μάθετε για τη ζωή στη θάλασσα, μάρτυρες λευκές τίγρεις, γιορτάστε με πρωινό σε μπουφέ και, φυσικά, κάντε μια φωτογραφία με το Old Saint Nick στο Downtown Aquarium.

Επίσης, περιμένετε ζωντανή μουσική ψυχαγωγία και πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για τα παιδιά. Το πρωινό με το Santa συμβαίνει κατά τη διάρκεια ορισμένων ημερών τον Δεκέμβριο. Τα εισιτήρια είναι $ 19 για ενήλικες και $ 13 για παιδιά και πρέπει να καλέσετε μπροστά για να κάνετε κρατήσεις.

Discovery Green

Τα Σάββατα, τον Δεκέμβριο, από τις 17:00 έως τις 18:00, ο Σάντα θα ρίξει τη βασιλική του καρέκλα για ένα ζευγάρι παγοπέδιλα και θα περπατήσει κατά μήκος του The Ice at Discovery Green με όλους τους θαυμαστές του.

Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να τραβήξουν φωτογραφίες με τον Σάντα και τα μικρά παιδιά. Τα εισιτήρια για πατινάζ είναι περίπου 15 δολάρια ανά άτομο συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης σκαριού.

Chick-Fil-A

Αλλάξτε τα πράγματα και πάρτε τη φετινή φωτογραφία διακοπών με το Santa Cow του Chick-fil-A. Ορισμένες τοποθεσίες του Χιούστον προσφέρουν δωρεάν εικόνες Χριστουγέννων, πρωινό, μπισκότα και σελίδες χρωματισμού. Η συμμετοχή ποικίλλει, οπότε φροντίστε να ταλαντευτείτε από την τοπική σας Chick-fil-A για να δείτε αν θα συμμετάσχουν στη διασκέδαση διακοπών αυτή τη σεζόν.

Η Γκαλλερία

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε σε ένα από τα γεγονότα που αναφέρθηκαν παραπάνω (ή προσπαθείτε να σκοτώσετε δύο πτηνά διακοπών με μία βολή), μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το jolly ol 'Mall Santa. Ενώ θα κάνει τις ετήσιες εμφανίσεις του στο First Colony Mall, το Baybrook Mall και το Willowbrook Mall, το καλύτερο μέρος για να τραβήξετε μια φωτογραφία είναι το Houston Galleria. Οι γραμμές μπορεί να πάρουν λίγο καιρό, έτσι προγραμματίζετε να έρθετε νωρίς το πρωί και στις αρχές της σεζόν για να αποφύγετε ώρες αναμονής που περιμένουν - ή ακόμα καλύτερα να αγοράσετε προηγμένα εισιτήρια online για καθορισμένο χρόνο, επιτρέποντάς σας να παραλείψετε ολόκληρη τη γραμμή .

Bering's

Τόσο οι τοποθεσίες του Westheimer όσο και του Bissonnet προσφέρουν δωρεάν φωτογραφίες με τον ίδιο τον Σάντα το Σάββατο και την Κυριακή τις εβδομάδες που οδηγούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο χρόνος και ο τόπος όπου θα είναι δεν είναι πάντα συνεπής, γι 'αυτό φροντίστε να καλέσετε μπροστά πριν επισκεφθείτε για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι εκεί.

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στο Bayou Bend

Ελάτε το Δεκέμβριο, το αρχοντικό και τα οικόπεδα της Συλλογής και κήπων του Bayou Bend - ιδιοκτησίας του Μουσείου Καλών Τεχνών του Χιούστον - μετατρέπεται σε μια μαγευτική περιοχή των χειμώνων του χειμώνα. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι μια εκπληκτική εμπειρία με ταράνδου, τεχνητό χιόνι, κάλαντα, και - φυσικά - Santa. Τα εισιτήρια είναι στην πιο ακριβή πλευρά, αλλά αξίζει σίγουρα την εμπειρία.

Moody Gardens

Αυτή η έλξη Galveston-περιοχή είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε τα φώτα των διακοπών στο Χιούστον, και το Santa παίρνει ένα Snapshot Santa είναι ένα διασκεδαστικό add-on σε μια ήδη φοβερή εμπειρία. Μπορείτε να σπάσετε τη δική σας φωτογραφία ή να επιλέξετε ένα ακριβό (αλλά αξιολάτρευτο) πακέτο φωτογραφιών.

Πλατεία της πόλης της ζάχαρης

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μερικά προάστια του Χιούστον έχουν το ίδιο πνεύμα Χριστουγέννων με τη Ζάχαρη Γης. Κάθε χρόνο, η εικονική πλατεία της πόλης που μετατρέπει την πόλη είναι γεμάτη με όλα τα είδη των φώτων και των διακοπών, και οι επιχειρήσεις ανοίγουν τις πόρτες τους σε σμήνη των αγορών διακοπών.

Για τις πρώτες Κυριακές του Δεκέμβρη, ο Σαντάι αναδύεται για να πάρει μερικές εγωίες ή να θέσει για φωτογραφίες. Εάν τον χάσετε όμως, μην ανησυχείτε. Μπορείτε επίσης να του στείλετε μια επιστολή για $ 5, και θα σας επιστρέψει μια απάντηση.

Ο Robyn Correll συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.