Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις του Χιούστον

Το Χιούστον είναι γνωστό ότι έχει υψηλή θερμότητα και ακόμη υψηλότερη υγρασία - και είναι μια φήμη που κερδίζει καλά. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, οι θερμοκρασίες της πόλης κυμαίνονται μεταξύ 60 και 80, και μπορείτε σχεδόν πάντα να στοιχηματίσετε τον ήλιο - ή τις βροχοπτώσεις - θα έχουν τη μέγιστη χωρητικότητα. Αλλά ενώ οι θερμότερες θερμοκρασίες είναι οι κανόνες, δεν είναι ασυνήθιστο ο θερμοστάτης να πηδάει 30 μοίρες κατά τη διάρκεια μίας μόνο εργάσιμης ημέρας, ειδικά το χειμώνα.

Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην παραλία , μια διαδρομή με πεζοπορία ή ποδήλατο , ή οποιοδήποτε αριθμό από τους χώρους πρασίνου της πόλης, γνωρίζοντας τι να περιμένετε από τις καιρικές συνθήκες μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε καλύτερα για αυτό που θα συναντήσετε - ώστε να μεγιστοποιήσετε εμπειρία.

Ενώ το Χιούστον μπορεί να πάρει λίγο βουλωμένη, υπάρχουν φορές κατά τη διάρκεια του έτους, όταν μπορεί να είναι απολύτως ευχάριστο - αν γνωρίζετε πότε να επισκεφθείτε. Μην κάνετε κανένα λάθος. η φήμη της πόλης που είναι βροχερή καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου αξίζει τον κόπο. Μετά από όλα, παίρνει, κατά μέσο όρο, ένα επιβλητικό 45 ίντσες των βροχοπτώσεων ένα χρόνο - περισσότερο από τρυπώντας το Σιάτλ 34 ίντσες. Αλλά βλέπει επίσης πολλή ηλιοφάνεια, με μέσο όρο 2.633 ώρες κάθε χρόνο. Και ενώ ο καιρός μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτος, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη τράπεζα για τους χειμώνες να είναι σύντομη και το καλοκαίρι είναι μακρύ στο Χιούστον, αν και με ένα μικρό κίνδυνο για τυφώνες .

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην πόλη μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου (για παράδειγμα, το ροδόο ), ίσως θελήσετε να φέρετε μαζί ένα παλτό από μπιζέλι και ένα μαντήλι (μόνο στην περίπτωση).

Αλλά αν επισκέπτεστε τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο, αναμένετε ότι ο καιρός θα είναι ζεστός και υγρός με συχνές βροχοπτώσεις και καυτό ήλιο. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, αν έρχεστε στο Χιούστον για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά του αξιοθέατα , θα θελήσετε να συσκευάσετε τα στρώματα για να προσαρμόσετε τις διακυμάνσεις των θερμοκρασιών και τον πανταχού παρόν κλιματισμό

Ο καιρός μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική θέση. Το Χιούστον είναι μεγάλο - πραγματικά μεγάλο. Η περιοχή του μετρό έχει περισσότερα τετραγωνικά μίλια από την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ και εκεί που βρίσκεστε όταν τα μέτωπα κακοκαιρίας μετακινούνται μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Ο ήλιος θα μπορούσε να λάμπει στο κέντρο της πόλης, ενώ η βόρεια πλευρά της πόλης παίρνει pinged με προειδοποιήσεις φλόγας flash. Ομοίως, οι άνθρωποι στο Γκάλβεστον μπορούν να βγάλουν το μπικίνι τους και να βουτήξουν στον ήλιο, ενώ οι Χιούστον τράβηξαν τα πουλόβερ τους και φτάνουν για ομπρέλες.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να έχετε μια αίσθηση για το τι να περιμένετε όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας, καθώς αυτές οι μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας είναι σχεδόν πάντοτε προσωρινές. Αυτός ο οδηγός ανά μήνα θα σας βοηθήσει να μάθετε πόσο ζεστός θα είναι, πόσο βροχερός μπορεί να πάρει και πόσα αντηλιακά θα πρέπει να συσκευάσετε κατά τον προγραμματισμό μιας επίσκεψης στο Χιούστον - ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με άνεση.

Ετήσιοι μέσοι όροι

Υψηλή Θερμοκρασία: 78.3 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 59,8 ° F
Ετήσια βροχόπτωση: 45,28 ίντσες
Ημέρες ετησίως με βροχόπτωση: 106
Ώρες ηλιοφάνειας: 2.633

Ιανουάριος μέσοι όροι

Υψηλή Θερμοκρασία: 62 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 44 ° F
Βροχόπτωση: 3,7 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 10
Ώρες ηλιοφάνειας: 144

Φεβρουάριος μέσοι όροι

Υψηλή θερμοκρασία: 65 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 46 ° F
Βροχοπτώσεις: 3,23 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 10
Ώρες ηλιοφάνειας: 141

Μάρτιος μέσοι όροι

Υψηλή θερμοκρασία: 72 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 54 ° F
Βροχόπτωση: 2,4 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 9
Ώρες ηλιοφάνειας: 193

Απρίλιος μέσοι όροι

Υψηλή Θερμοκρασία: 78 ° F
Χαμηλή θερμοκρασία: 60 ° F
Βροχόπτωση: 3,43 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 8
Ώρες ηλιοφάνειας: 212

Οι μέσοι μέσοι όροι

Υψηλή Θερμοκρασία: 84 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 66 ° F
Βροχόπτωση: 4,45 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 8
Ώρες ηλιοφάνειας: 266

Μέσος Ιούνιος

Υψηλή θερμοκρασία: 90 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 72 ° F
Βροχόπτωση: 3,82 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 8
Ώρες ηλιοφάνειας: 298

Ιούλιος μέσοι όροι

Υψηλή θερμοκρασία: 92 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 74 ° F
Βροχόπτωση: 5,16 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 10
Ώρες ηλιοφάνειας: 294

Μέσος όρος Αυγούστου

Υψηλή Θερμοκρασία: 93 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 74 ° F
Βροχόπτωση: 3,54 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 9
Ώρες ηλιοφάνειας: 281

Σεπτέμβριος μέσοι όροι

Υψηλή Θερμοκρασία: 88 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 70 ° F
Βροχόπτωση: 3,82 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 9
Ώρες ηλιοφάνειας: 238

Μέσοι Οκτώβριος

Υψηλή Θερμοκρασία: 81 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 61 ° F
Βροχόπτωση: 3,58 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 7
Ώρες ηλιοφάνειας: 239

Μέσοι Νοέμβριος

Υψηλή Θερμοκρασία: 71 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 52 ° F
Βροχόπτωση: 4.06 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 8
Ώρες ηλιοφάνειας: 181

Μέσοι Δεκεμβρίου

Υψηλή Θερμοκρασία: 63 ° F
Χαμηλή Θερμοκρασία: 45 ° F
Βροχόπτωση: 4.09 ίντσες
Ημέρες με βροχόπτωση: 10
Ώρες ηλιοφάνειας: 146

Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από τα στοιχεία κλιματολογικών δεδομένων των ΗΠΑ και αποτελούν γενικές οδηγίες για την καλύτερη ενημέρωση του ταξιδιού σας. Επειδή οι θερμοκρασίες μπορούν να ποικίλουν τόσο ευρέως σε μια δεδομένη ημέρα - πόσο μάλλον ένα ολόκληρο μήνα - είναι ακόμα καλή ιδέα να ελέγξετε μια τοπική πρόγνωση καιρού πλησιέστερα στην ημερομηνία αναχώρησής σας (μόνο στην περίπτωση) για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν οι μπότες βροχής πρέπει να μείνουν ή να έρθουν κατά μήκος.

Ο Robyn Correll συνέβαλε στην έκθεση αυτή.