Οδηγός για το λιμάνι της Βοστώνης

Περιηγήσεις γύρω από το λιμάνι της Βοστώνης

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα του λιμανιού της Βοστώνης παρά μέσω του Boston Harborwalk, ενός δημόσιου πεζόδρομου σχεδόν 50 μιλίων που κάνει το δρόμο του μέσα από οκτώ διαφορετικές συνοικίες της Βοστόνης - Dorchester, Charlestown, Deer Island, Downtown, North End, Νότια Βοστόνη , Την Ανατολική Βοστόνη και το κανάλι Fort Point. Ήταν το πνευματικό τέκνο της Αρχής Αναμόρφωσης της Βοστώνης, μαζί με τη Συμβουλευτική Επιτροπή του Χάρμπορπ και τη Λιμενική Ένωση της Βοστόνης.

Κατά μήκος του δρόμου, οι πεζοί θα βιώσουν διάφορες πτυχές του πολιτισμού και της ιστορίας της Βοστώνης και θα βιώσουν πολλά εστιατόρια, παραλίες και άλλα αξιοθέατα στην πορεία.

Εδώ είναι ένα αστάρι για το τι να περιμένετε σε κάθε γειτονιά.

Dorchester: Στην πρώτη γειτονιά του Harborwalk, ανακαλύψτε τους κυλιόμενους διάδρομους στο πάρκο Πάπα Ιωάννης Β, ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα πρωινό. Θα βρείτε επίσης την πλούσια ιστορία της Βιβλιοθήκης και Μουσείου John F. Kennedy, καθώς και τις τοπικές παραλίες Malibu, Savin Hill και Teanean. Το UMass Boston / Arts στην περιοχή Point Point είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Harbourwalk, προσφέροντας εκπληκτική θέα στα γύρω νερά.

Νότια Βοστώνη: Το Carson Beach είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στη γειτονιά, μια κατάσταση που του δίνεται σε κανένα μικρό μέρος λόγω του συχνά άφθονου χώρου στάθμευσης. Βγείτε στο δρόμο, βρείτε Castle Island, μια ιστορική τοποθεσία που χαρακτηρίζει το Fort Independence, ένα εθνικό ορόσημο που χτίστηκε το 1634 για να προστατεύσει την ακτή της Βοστόνης.

Fort Point Channel: Μόλις στα περίχωρα του κέντρου, το Fort Point Channel είναι μια αναδυόμενη συνοικία της Βοστώνης χάρη σε μια μακρά αναζωογόνηση. Εδώ, οι πεζοί θα βρουν τα κλασικά αξιοθέατα της Βοστώνης, όπως το Παιδικό Μουσείο, το Μπουκάλι Γάλακτος Hood και το εκθαμβωτικό InterContinental Hotel.

Στο κέντρο της πόλης, στους πεζόδρομους θα περπατήσετε το Rowes Wharf, το Boston Harbor Hotel, το Wharf της Ινδίας, το Long Wharf και το Ενυδρείο της Νέας Αγγλίας.

Αυτό είναι ένα από τα πιο οπτικά-εκτοξευόμενα τμήματα κατά μήκος του Harborwalk.

North End : Το Harborwalk συνεχίζει στο North End και μέσα από την πολυσύχναστη Christopher Columbus Park, καθώς και το Commercial και το Lewis Wharf. Κάντε ένα διάλειμμα σε οποιοδήποτε από τα προβλήτα εδώ και παρακολουθήστε τη δραστηριότητα της ναυσιπλοΐας, ανεξάρτητα από το χρόνο της χρονιάς.

Charlestown: Ένα άλλο από τα πιο ενδιαφέροντα τμήματα κατά μήκος της διαδρομής, το τμήμα του Charlestown ξεκινάει από το αμερικανικό Σύνταγμα, το Paul Revere Park και το Ναυτικό Ναυτικό του Charlestown. Οι πεζοί μπορούν να φτάσουν με πλοίο στην ανατολική Βοστώνη ή στο κέντρο της πόλης, εάν το επιλέξουν.

East Boston: Η έκταση της Ανατολικής Βοστώνης είναι επίσης εντυπωσιακή και αξίζει τον κόπο, αν και μόνο για μια διαφορετική άποψη της περιοχής του κέντρου. Σταματήστε από το πάρκο LoPresti για ένα πικνίκ και κάντε το δρόμο σας στο ξενοδοχείο Hyatt Harbourside, όπου μπορείτε να πάρετε ένα ταξί νερού πίσω στην περιοχή του κέντρου.

Deer Island: Deer Island είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να κάνετε μια βόλτα, ή απλά να έχετε ένα πικνίκ. Η θέα της πόλης είναι εξαιρετική εδώ, και υπάρχει ένα σχεδόν τριών μιλίων μονοπάτι πεζοπορίας. Το νησί κυριαρχείται από την υπερσύγχρονη εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων που ήταν η μεγαλύτερη συνιστώσα στον καθαρισμό του λιμανιού της Βοστώνης.

Ελέγξτε έναν πλήρη χάρτη του Boston Harborwalk, καθώς και πλήρεις λεπτομέρειες για όλα τα αξιοθέατα κατά μήκος του δρόμου.