Περιηγηθείτε στη Ζυθοποιία Sam Adams στη Βοστώνη

Επισκεφθείτε τη Βοστώνη; Όπως η μπύρα; Αυτή η ελεύθερη περιήγηση είναι ένα must

Ο Σαμουήλ Αδάμς. Ζυθοποιός. Πατριώτης.

Ίσως αυτό δεν είναι η σειρά με την οποία ο ol 'Sam θα απαριθμήσει τα επιτεύγματά του εάν έγραψε το δικό του βιογραφικό του, αλλά είναι το οικείο σύνθημα που θα βρείτε στα μπουκάλια μπύρας που κατασκευάζει η Ζυθοποιία Samuel Adams. Και όταν περιηγηθείτε σε αυτό το ορόσημο της Βοστώνης - ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε στη Βοστώνη - ίσως απλά να είστε πεπεισμένοι ότι δανείζοντας το όνομά του και το πρόσωπό του στις μπύρες που παράγει η Boston Beer Company είναι αυτός ο ήρωας της πιο ένδοξης κληρονομιάς της Αμερικανικής Επανάστασης.

Η περιήγηση στο εργοστάσιο Sam Adams είναι μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά πρώτα, ώστε να μπορείτε να φτάσετε κατευθείαν στην ελεύθερη μπύρα, αν αυτή είναι η προτεραιότητά σας, εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε μια επίσκεψη στο ζυθοποιείο.

Εκδρομές ζυθοποιών Sam Adams

Οι εκδρομές του ζυθοποιείου Sam Adams προσφέρονται από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ., την Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. περίπου κάθε 40 λεπτά. Οι εκδρομές είναι δωρεάν, αλλά ζητείται δωρεά $ 2 ανά άτομο και όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται δωρίζονται σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η περιήγηση είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες, αλλά πρέπει να είστε 21 ετών με την κατάλληλη ταυτότητα για να δοκιμάσετε μπύρα. Για περισσότερες πληροφορίες για την περιοδεία, καλέστε το 617-368-5213.

Η αναμονή για την περιοδεία μπορεί να είναι σημαντική, ειδικά τα Σάββατα, οπότε σχεδιάστε την επίσκεψή σας για νωρίς στην ημέρα του γύρου, αν μπορείτε. Εδώ είναι ένα πρόσθετο κίνητρο για να είναι ένα πρόωρο πουλί. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων online εκ των προτέρων (το κόστος είναι $ 10 από Δευτέρα έως Πέμπτη και $ 15 Παρασκευή και Σάββατο από το 2017) για την πρώτη περιοδεία της ημέρας: το Morning Mash In.

Θα χρειαστεί να φτάσετε στο ζυθοποιείο μέχρι τις 9:30 π.μ. για αυτή την περιοδεία και ως πρόσθετη ανταμοιβή για τη μεταφορά του σφαγίου σας από το κρεβάτι, θα δοκιμάσετε κάτι ιδιαίτερο.

Να φτάσετε στη Ζυθοποιία με αυτοκίνητο ή μετρό

Η διεύθυνση για τη ζυθοποιία Samuel Adams είναι η οδός 30 Germania, Boston, MA 02130. Είναι λίγο μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι στην περιοχή Jamaica Plain της πόλης.

Για καταγεγραμμένες οδηγίες, καλέστε 617-368-5080. Αφήστε τον εαυτό σας αρκετό χρόνο ταξιδιού: Οδήγηση στη Βοστώνη μπορεί να είναι δύσκολη, και χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο. Μπορεί να θέλετε να φτάσετε στο ζυθοποιείο με το μετρό (The "T"). Πάρτε την γραμμή Orange προς Forest Hills, και κατεβείτε στη στάση Stony Brook. Από εκεί, θα χρειαστεί να περπατήσετε στο ζυθοποιείο, πηγαίνοντας αριστερά στην οδό Boylston, την πρώτη σας δεξιά στην οδό Armory, και στη συνέχεια η πρώτη σας αριστερά στην Porter Street. Στο τέλος, στρίψτε δεξιά και προχωρήστε προς την οδό Germania και τις πύλες της ζυθοποιίας.

Η εμπειρία του Sam Adams Tour

Boston είναι μια ιστορική πόλη, οπότε αναμείνετε αυτή την περιοδεία ζυθοποιίας να είναι ένα μάθημα στην εξέλιξη της μάρκας Sam, το οποίο θα ενισχύσει την εκτίμησή σας για τα προϊόντα της εταιρείας από τη στιγμή που θα φτάσετε στην αίθουσα γευσιγνωσίας. Η δημοτικότητα του Samuel Adams έχει αυξηθεί καθώς η γραμμή μπύρας του έχει επεκταθεί. Υπάρχει ακόμα μιλήσει τώρα ότι ο Samuel Adams είναι πολύ μεγάλος για να θεωρηθεί ζυθοποιός "βιοτεχνίας".

Ίσως ακούσετε λίγο για τον ιδρυτή του Sam Adams, Jim Koch, ο οποίος, με τρεις βαθμούς από το Χάρβαρντ, είναι ο «πιο μορφωμένος τύπος στην επιχείρηση μπύρας». Ο προ-παππούς του Koch είχε ένα ζυθοποιείο στο Σεντ Λούις και η συνταγή για τον Samuel Adams Boston Lager - η ναυαρχίδα της ζυθοποιίας της ζυθοποιίας - προέρχεται από μια παλιά οικογενειακή φόρμουλα.

Ο ξεναγός σας θα μοιραστεί επίσης μια σύντομη ιστορία μπύρας στη Βοστώνη. Μπορεί να μάθετε, για παράδειγμα, ότι περισσότερη μπύρα παρήχθη και καταναλώθηκε στη Βοστώνη από οπουδήποτε αλλού στην Αμερική πριν από 100 χρόνια.

Το καλύτερο μέρος της περιοδείας είναι η ευκαιρία να δούμε το ζυθοποιείο σε λειτουργία. Ο οδηγός σας θα προσπαθήσει να κρατήσει την προσοχή της ομάδας σας, μοιράζοντας τα Επτά Θαύματα του Σαμ-γεύση, άρωμα, πολυπλοκότητα, σώμα, απαλότητα, φινίρισμα και ισορροπία, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε συστατικά μπύρας όπως ο λυκίσκος Hallertau και σας λέγοντας για τον επαναστατικό του Sam Adams εισαγωγή της ιδέας της σήμανσης της μπύρας με ημερομηνία "γεννημένου". Αλλά με την αίθουσα γευσιγνωσίας της αίθουσας μπύρας, λίγα μόνο βήματα μακριά, έχει το έργο του να κόψει για αυτόν.

Αφού γεμίσετε μέσα στην αίθουσα γευσιγνωσίας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορα προϊόντα της εταιρείας Boston Beer Company, τα οποία παράγουν τα σκληρά παγωμένα τσάι Angry Orchard Hard Cider και Twisted Tea Hard Iced Tea εκτός από τη γραμμή μπύρας Sam Adams συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας Samuel Adams Boston Lager.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αναχωρήσετε χωρίς να περάσετε από το κατάστημα δώρων, όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα είδη αντικειμένων που χαρακτηρίζουν το αθάνατο πορτρέτο του διάσημου πατριώτη και του ζυθοποιού ή ζυθοποιίας και πατριώτη αν προτιμάτε. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στη Βοστώνη, μια ποικιλία από δώρα του Sam Adams μπορείτε να αγοράσετε στο διαδίκτυο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ζυθοποιίας.

Περισσότερα μπύρα;